تیتر امروز

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم

این صد و سی و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با عضو پیشین شورای شهر

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو پیشین شورای شهر بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد که اگر شهرداری خانه اندیشمندان را به هر دلیلی تعطیل...

رئیسی: همکاری موثر با سازمان‌های منطقه‌ای اولویت ایران است

سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری صبح امروز دوشنبه در دیدار «سلمان الفاریسی» دبیرکل اتحادیه کشور‌های حاشیه اقیانوس هند، گفت: همکاری موثر با سازمان‌های منطقه‌ای اولویت سیاست خارجی ایران است.

کد خبر: ۱۳۹۲۷۸
۱۷:۲۱ - ۰۲ آبان ۱۴۰۱

رئیسی: همکاری موثر با سازمان‌های منطقه‌ای اولویت سیاست خارجی ایران است

دیدارنیوز: رئیس جمهور با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در ادوار مختلف مشارکت مناسبی در اتحادیه کشور‌های حاشیه اقیانوس هند داشته است، عنوان کرد: همکاری‌های موثر با سازمان‌های منطقه‌ای اولویت سیاست خارجی ماست.

آیت الله سید ابراهیم رئیسی صبح امروز دوشنبه در دیدار «سلمان الفاریسی» دبیرکل اتحادیه کشور‌های حاشیه اقیانوس هند، با اشاره به ظرفیت قابل توجه کشور‌های عضو این اتحادیه بر برنامه‌ریزی برای همگرایی بیشتر اعضای اتحادیه برای افزایش بهره‌گیری ازاین ظرفیت‌ها تأکید کرد.

رئیس جمهور با اشاره به جمعیت قابل توجه این حوزه جغرافیایی و ظرفیت‌های موجود در این منطقه، تقویت ارتباطات و تعاملات کشور‌های حاشیه اقیانوس هند را مهم دانست و تاکید کرد: همکاری‌های موثر با سازمان‌های منطقه‌ای اولویت سیاست خارجی ماست و جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد توانمندی‌های قابل توجه خود را با کشور‌های عضو اتحادیه به اشتراک بگذارد.

آیت الله رئیسی لزوم بهره‌گیری از توانمندی‌های بانوان بخش‌های گوناگون اتحادیه را مورد تأکید قرار داد و افزود: زنان در سال‌های پس از انقلاب اسلامی در عرصه‌های اجتماعی، علمی، فرهنگی و سلامت در ایران توفیقات متعددی به دست آورده اند که می‌تواند نمونه و الگویی از حضور موثر زن در جامعه باشد.

رئیس جمهور با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در ادوار مختلف مشارکت مناسبی در اتحادیه کشور‌های حاشیه اقیانوس هند داشته است، بر لزوم فعال‌تر شدن این اتحادیه با استفاده از تجربیات گذشته بخصوص در سه حوزه فعال کردن اقتصاد آبی، توانمندی‌سازی اقتصادی بانوان و همکاری‌های علمی و فناوری تأکید کرد.

سلمان الفاریسی دبیرکل اتحادیه کشور‌های حاشیه اقیانوس هند نیز با ابراز خرسندی از سفر به ایران و ملاقات با رئیس جمهور، اظهار داشت: ایران عضو فعال و موثر اتحادیه بوده و بویژه دوره ریاست ایران بر دبیرخانه این اتحادیه بسیار شاخص و افتخارآمیز است.

وی با تقدیر از ایفای نقش موثر ایران در ریاست کارگروه توانمندی‌سازی زنان در اتحادیه کشور‌های حاشیه اقیانوس هند، افزود: جمهوری اسلامی همچنین در انجمن دانش و فناوری اتحادیه هم اقدامات موثر و خدمات شایان توجهی ارائه کرده است.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر