تیتر امروز

کیانوش جهانپور:تداوم مهاجرت متخصصان، یعنی از بین رفتن ساختار نظام پزشکی/تولیدکنندگان داخلی سرخورده شدند/خبر جلوگیری از واردات واکسن کرونا کذب محض بود
گفت و گوی دیدار در برنامه جامعه پلاس با سخنگوی پیشین وزارت بهداشت:

کیانوش جهانپور:تداوم مهاجرت متخصصان، یعنی از بین رفتن ساختار نظام پزشکی/تولیدکنندگان داخلی سرخورده شدند/خبر جلوگیری از واردات واکسن کرونا کذب محض بود

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود به میزبان دکتر کیانوش جهانپور، سخنگوی پیشین وزارت بهداشت بود، او از هجمه‌های خبرهای فیک و فشار‌های زیاد در دوران کرونا گفت.
پس از درگذشت رئیسی چه خواهد شد؟
از چشم جهان (۱۵۲)

پس از درگذشت رئیسی چه خواهد شد؟

ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری اسلامی ایران همراه با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، در ۱۹ می‌در حادثه سقوط چرخ‌بال درگذشت. در این حادثه شش نفر دیگر نیز کشته شدند.
تغییر احکام‌ اجتماعی از منظر دین عقلایی؛ پروژه اتمام یافته یا شروع یک پروسه اصلاحی مادام العمر؟
اولین برنامه دیدار اندیشه با حضرت آیت الله ایازی

تغییر احکام‌ اجتماعی از منظر دین عقلایی؛ پروژه اتمام یافته یا شروع یک پروسه اصلاحی مادام العمر؟

در اولین برنامه «دیدار اندیشه»، حسین جعفری به شهر قم رفته و گفتگویی جالب و شنیدنی با آیت الله ایازی از مدرسین و محققین و اندیشه ورزان حوزه علمیه در قم داشته، که در ادامه می‌خوانید.

نامه لاریجانی به جنتی: مجلس ایرادات مجمع تشخیص به CFT را بررسی نمی‌کند

علی لاریجانی در نامه‌ای به آیت‌الله جنتی گفت مجلس ایرادات مجمع تشخیص به لایحه CFT را به دلیل خارج از مهلت 20 روزه قانونی ارسال شد بررسی نخواهد کرد.

کد خبر: ۱۳۹۱۶
۲۱:۰۳ - ۱۴ آبان ۱۳۹۷

دیدارنیوز - معاون قوانین مجلس گفت: رئیس مجلس شورای اسلامی امروز در نامه‌ای به دبیر شورای نگهبان نوشت «ایرادات مجمع تشخیص به مصوبه الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با تأمین مالی تروریسم چون خارج از مهلت ۲۰ روزه قانونی ارسال شد، مجلس این ایرادات را مورد بررسی قرار نمی دهد».

حسین میرمحمدصادقی در گفتگو با خبرآنلاین درباره شائبه تأخیر ارسال نظر شورای نگهبان به مجلس شورای اسلامی راجع به CFT گفت: لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با تأمین مالی تروریسم در مجلس شورای اسلامی مورخ ۱۵ مهر ۹۷ تصویب و فردای آن روز (۱۶ مهر ۹۷) به شورای نگهبان ارسال شد.

وی ادامه داد: شورای نگهبان براساس اصل ۹۴ و ۹۵ قانون اساسی ظرف مدت ۱۰ روز که قابل تمدید تا ۱۰ روز دیگر نیز بود، فرصت داشت، نسبت به اعلام اینکه آیا مصوبه مجلس با قانون اساسی و موازین شرعی منافات دارد یا خیر، اظهار نظر کند که در آخرین روز مهلت قانونی یعنی ۶ آبان ۹۷ نظر خود را به مجلس ارسال کرد.

معاون قوانین مجلس اظهار کرد: شورای نگهبان ۲۳ مورد را درباره مصوبه الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با تأمین مالی تروریسم خلاف قانون اساسی و شرع اعلام کرد.

وی درباره ایرادات ۲۳ گانه شورای نگهبان به مصوبه الحاق ایران به CFT یادآور شد: بعضا ایرادات جنبه کلی دارد مثلا اعلام کردند «چون فلان بند خلاف امنیت ملی است بنابراین خلاف شرع محسوب می شود» که احتمالا خیلی قابل اصلاح در مجلس نباشد.

میرمحمدصادقی ادامه داد: ۱۳ آبان هم شورای نگهبان نامه دیگری به مجلس شورای اسلامی نوشت و در ضمیمه آن، نامه رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام آمد که در نامه رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز ایراداتی از لحاظ عدم انطباق با سیاست های کلی نظام به مصوبه الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با تأمین مالی تروریسم گرفته شده بود.

وی ادامه داد: شورای نگهبان براساس بند ۲ اصل ۱۱۰ قانون اساسی نامه رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام را به مجلس ارسال کرد که رئیس مجلس شورای اسلامی امروز در نامه ای به دبیر شورای نگهبان نوشت «ایرادات مجمع تشخیص به مصوبه الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با تأمین مالی تروریسم چون خارج از مهلت ۲۰ روزه قانونی ارسال شد، مجلس این ایرادات را مورد بررسی قرار نمی دهد».

معاون قوانین رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: فرایند بررسی اصلاح ایرادات شورای نگهبان به مصوبه الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با تأمین مالی تروریسم در مجلس آغاز شده که بعد از طرح در کمیسیون، در صحن علنی مجلس مورد رسیدگی قرار می گیرد.

وی با بیان اینکه مجلس هفته آینده جلسه علنی ندارد، افزود: بررسی مصوبه الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با تأمین مالی تروریسم هفته آخر آبان در دستورکار کمیسیون تخصصی قرار می گیرد که وقتی کار کمیسیون روی این مصوبه به پایان رسید، می تواند با امضای ۵۰ نفر از نمایندگان در اولویت طرح در صحن علنی قرار بگیرد.

میرمحمدصادقی در پاسخ به این سئوال که اگر در مواردی ایرادات شورای نگهبان باقی بماند، مصوبه الحاق به CFT برای مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال می شود یا آنکه به شورای نگهبان می رود؟ توضیح داد: اگر مجلس به نظر خود اصرار کند مصوبه برای مجمع تشخیص ارسال می شود چون اگر برای شورای نگهبان بفرستد فایده ای ندارد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی