تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.

نگرانی آمریکا از تصمیم چین علیه تایوان

«آنتونی بلینکن»، وزیر امور خارجه آمریکا می‌گوید کشورش از اینکه چین بخواهد علیه تایوان از زور استفاده کند، نگران است و می‌خواهد تنش بین این دو کشور به صورت مسالمت آمیز حل و فصل شود.

کد خبر: ۱۳۹۰۹۵
۰۹:۲۰ - ۲۹ مهر ۱۴۰۱

نگرانی آمریکا از تصمیم چین علیه تایوان

دیدارنیوز: وزیر امور خارجه آمریکا گفت که «ما نگران این هستیم که چین ممکن است در مقطعی علیه تایوان از زور استفاده کند».

«آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا پنجشنبه شب در سخنانی اعلام کرد که «ما تمرکز زیادی بر این داریم که اختلافات بین چین و تایوان به صورت مسالمت آمیز حل و فصل شود و نه از طریق اجبار یا زور».

بلینکن در ادامه افزود: «ما تهدید روسیه برای استفاده از سلاح هسته‌ای را بسیار جدی می‌گیریم، اما هنوز دلیلی برای تغییر وضعیت هسته‌ای خود ندیده‌ایم».

وزیر امور خارجه آمریکا در ادامه موضع‌گیری خود علیه چین گفته که «ما نگران این هستیم که چین ممکن است در مقطعی علیه تایوان از زور استفاده کند».

پیشتر «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه ایالات متحده در ۱۷ اکتبر در کالیفرنیا نسبت به تصمیم و هرگونه اقدامی از سوی چین برای الحاق تایوان از طریق حمله نظامی هشدار داده و گفته بود آمریکا در این زمینه در حال برنامه ریزی است.

در حالی که واشنگتن در حال تجهیز تایوان است، اما سالهاست که سیاست ابهام استراتژیک را در قبال تایوان در پیش گرفته و مشخص نیست که آیا در صورت حمله پکن از این جزیره حمایت خواهد کرد یا خیر!

برخی منابع تایید کرده‌اند که واشنگتن در حال مذاکره با تایوان برای تولید مشترک تسلیحات آمریکایی است.

وبگاه ژاپنی نیکی به نقل از ۳ منبع آگاه گفته است که بایدن در حال بررسی برنامه‌ای برای تولید سلاح‌های پیشرفته مشترک با همکاری و مشارکت تایوان است. گفته شده هدف از این طرح، تقویت قابلیت انباشت سلاح‌های آمریکایی در تایوان، سرعت بخشیدن به حمل و نقل آن‌ها و تقویت بازدارندگی در برابر چین است.

جزئیات بیشتری از طرح آمریکا برای تولید مشترک تسلیحات پیشرفته با تایوان اعلام نشده است، اما چندی قبل، وزارت خارجه آمریکا نیز با قرارداد ۱.۱ میلیارد دلاری فروش تجهیزات نظامی به تایوان موافقت کرده بود.

با وجود آنکه دولت چین متعهد شد که اگر ایالات متحده فروش تسلیحات جدید به تایوان را رها نکند، «اقدامات متقابل» انجام خواهد داد، اما وزارت خارجه آمریکا با این قرار داد موافقت کرد.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير