تیتر امروز

انفجار در باند فرودگاه مشهد/ روسیه و ترکیه خواستار توقف فوری درگیری‌ها شدند/ انهدام ۲ پهپاد اسرائیلی در زنجان
درگیری نظامی ایران و اسرائیل (این گزارش بروزرسانی می‌شود)

انفجار در باند فرودگاه مشهد/ روسیه و ترکیه خواستار توقف فوری درگیری‌ها شدند/ انهدام ۲ پهپاد اسرائیلی در زنجان

دومین شب از درگیری نظامی ایران و اسرائیل چند کشته و زخمی برجای گذاشت. پس از حمله تروریستی تل‌آویو به تهران و شهرهای دیگر ایران، درگیری دو طرف اوج گرفته و انفجار در مراکز حساس نظامی و انرژی ادامه...
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
کوروش احمدی: صدور قطعنامه شورای حکام علیه تهران از پیش برنامه‌ریزی شده بود/ احتمال ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت وجود دارد/ ایران باید ظرف دو هفته آینده با آمریکا توافق کند/ حتی ۱۰ درصد خطر احتمال جنگ، خطر بسیار بزرگی است
دیپلمات پیشین ایران در نیویورک در گفت‌و‌گو با دیدارنیوز مطرح کرد

کوروش احمدی: صدور قطعنامه شورای حکام علیه تهران از پیش برنامه‌ریزی شده بود/ احتمال ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت وجود دارد/ ایران باید ظرف دو هفته آینده با آمریکا توافق کند/ حتی ۱۰ درصد خطر احتمال جنگ، خطر بسیار بزرگی است

کوروش احمدی، دیپلمات پیشین ایران در گفتگو با دیدارنیوز می‌گوید: مسئله در این است که آیا توافقی با آمریکا حاصل می‌شود یا خیر و اگر حاصل نشود، آیا خطر جنگی وجود دارد یا خیر و اگر حتی در حد ۱۰ درصد...
معاون سازمان انرژی اتمی ایران:

شتاب علمی صنعت نیشکر کم‌نظیر است

معاون سازمان انرژی اتمی ایران شتاب صنعت نیشکر در توسعه و فناوری را کم‌نظیر ارزیابی کرد و این رشد را ناشی از حضور مدیران باتجربه و استفاده از ظرفیت‌های علمی دانست.

کد خبر: ۱۳۸۶۰۴
۱۷:۰۸ - ۱۹ مهر ۱۴۰۱

شتاب علمی صنعت نیشکر کم‌نظیر است

دیدارنیوز - سرویس خوزستان: به گزارش روابط‌عمومی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، دکتر سید پژمان شیرمردی در حاشیه امضای تفاهم‌نامه همکاری فناورانه بین نیشکر و سازمان انرژی اتمی با بیان این مطلب، گفت: در صنایع دیگر نیز اگر مانند صنعت نیشکر نگاه مبتنی بر علم حاکم باشد، روند توسعه شکل خواهد گرفت و می‌توان اثرات تحول را دید.
معاون سازمان انرژی اتمی ایران به تفاهم‌نامه با شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی اشاره کرد و افزود: با این تفاهم‌نامه، صنعت نیشکر دروازه ورود فناوری هسته‌ای صلح‌آمیز در حوزه کاربرد پرتوها خواهد شد.

نیشکر یک صنعت ارزشمند است

به گفته او، شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی یک صنعت ارزشمند است که بخشی از امنیت غذایی کشور را تامین می کند و با سرعت قابل توجهی در حال رشد است.

دکتر سید پژمان شیرمردی در ادامه بیان داشت، ۳۰ درصد از محصولات کشاورزی به دلیل مختلف از بین می‌رود. یکی از روش های کاهش ضایعات و تلفات کشاورزی استفاده از پرتوهاست و با استفاده از پرتوها میکروارگانیسم‌ها و آفات را کاهش دهیم.

معاون سازمان انرژی اتمی ایران به نحوه اجرای تفاهم‌نامه در صنعت نیشکر اشاره کرد و عنوان کرد، سازمان انرژی اتمی در بخش مجموعه نیشکر در حوزه حسگرها و حوزه اقدامات فرآیندی کارهای خوبی را می‌تواند انجام دهد.

کاهش میزان آفات و میکروارگانسیم ها در صنعت نیشکر

به گفته شیرمردی، سازمان انرژی اتمی در حوزه فرآیندی، با نصب سامانه‌های پرتودهی می‌تواند به کاهش میزان آفات و میکروارگانسیم ها در صنعت نیشکر کمک کند تا یک محصول سالم و صادرات محور با کیفیت داشته باشیم.

معاون سازمان انرژی اتمی ایران در بخش دیگری از سخنان خود به بیان توانمندی‌های استان خوزستان در حوزه‌های کشاورزی، صنعت، پتروشیمی و … اشاره کرد و تاکید کرد، خوزستان استانی استراتژیک است و ظرفیت بالقوه‌ای برای توسعه فناوری صلح آمیز هسته ای را دارد و می‌تواند به عنوان فناوری انرژی صلح آمیز هسته‌ای در منطقه معرفی شود.

افزایش کیفیت و کمیت محصولات تولیدی نیشکر با فناوری هسته‌ای

وی صنعت نیشکر را پیشتاز استفاده از فناوری هسته‌ای در کشور دانست و گفت، این صنعت، صنعتی ارزشمند است که با استفاده از فناوری هسته‌ای می‌تواند کیفیت و کمیت محصولات تولیدی را افزایش دهد.

معاون سازمان انرژی اتمی ایران تفاهم‌نامه همکاری فناورانه را مقدمه‌ای بر شروع فصل جدید عنوان کرد که شرایط را برای توسعه و پیشرفت این صنعت بیش از پیش فراهم خواهد کرد.

امروزه فناوری انرژی هسته‌ای و پرتوها، کاربردی زیادی در حوزه های تولید انرژی، کشاورزی، صنعت و سلامت در جوامع دارد که باید از این فناوری برای نیاز کشورمان در حوزه های مختلف استفاده کرد.

تفاهم‌نامه همکاری فناورانه به منظور کاهش ضایعات تولید شکر، افزایش ظرفیت فناورانه و توسعه‌ای برای حل مسائل و چالش‌های صنعت نیشکر، استفاده از توان و ظرفیت سازمان انرژی اتمی برای پرتودهی محصولات و افزایش بهر‌وری و بهره‌مندی از توانمندی‌های علمی در حوزه‌های کشاورزی، صنعت و سلامت منعقد شد.

در حاشیه انعقاد این تفاهم‌نامه، دکتر سید پژمان شیرمردی از کشت و صنعت نیشکر امام خمینی (ره)، شرکت لوح سبز جنوب، شرکت خوراک دام شعیبیه، شرکت خمیرمایه و الکل رازی و موسسه تحقیقات و آموزش نیشکر بازدید بعمل آوردند و با روند تولید محصولات این صنعت آشنا شد.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۵ خرداد
امروز يکشنبه ۲۵ خرداد
امروز يکشنبه ۲۵ خرداد
امروز يکشنبه ۲۵ خرداد
پرطرفدارترین ها