تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...

اژه‌ای: همه اتفاقات درباره «مهسا امینی» در یک ساعت رخ داد

محسنی اژه‌ای، رییس قوه قضاییه عصر امروز در مراسم افتتاح نهمین دوره مجمع تشخیص مصلحت نظام درخصوص مرگ ناگهانی و غم‌انگیز مهسا امینی، دختر جوان کردستانی در گشت ارشاد تهران گفت: خانم مهسا امینی در ساعت ۱۸:۳۰ در خیابان، در روز روشن در حضور برادرش و دو تن از بستگان خود به ماشین نیروی انتظامی هدایت می‌شود. ۴-۵ خانم دیگر هم غیر از ماموران در ماشین بوده‌اند و مستقیم به سالن هدایت می‌شود. در فیلم‌ها هم دیدیم که خانم امینی در جمع عده کثیری چند بار می‌نشیند و بلند می‌شود و صحبت می‌کند و بعد زمین می‌خورد. ۲ دقیقه بعد بهیار و سپس اورژانس حاضر شده و وی بلافاصله به بیمارستان هدایت می‌شود و همه این اتفاقات در یک ساعت رخ می‌دهد.

کد خبر: ۱۳۸۲۷۹
۱۹:۰۶ - ۱۲ مهر ۱۴۰۱

اژه‌ای:

دیدارنیوز: رییس قوه قضاییه با اشاره به حوادث بعد از مرگ مظلومانه مهسا امینی در گشت ارشاد تهران، گفت: این اتفاقات اخیر بسیار تلخ بود، اما باید از نکات آموزنده آن استفاده کرد. دشمن از نقطه ضعف‌های ما بهره می‌برد. باید ضعف‌های خود را برطرف کنیم تا دشمن سوء استفاده نکند.

غلامحسین محسنی اژه‌ای، عصر امروز در مراسم افتتاح نهمین دوره مجمع تشخیص مصلحت نظام، با بیان اینکه اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام مسئولیت‌های مهمی در نظام داشته‌اند، ادامه داد: اعضای مجمع، با تجربه، نخبه و با گرایش‌های مختلف بوده که نگاه تخصصی به مسایل داشته‌اند.

رییس قوه قضاییه ادامه داد: امام و رهبری فرموده اند که مصلحت و حفظ نظام از اوجب واجبات است. هرقدر تلاش کنیم که با آمادگی بیشتر در جلسات مجمع شرکت کنیم، می‌توانیم در تحقق این هدف موفق‌تر باشیم.

محسنی اژه‌ای درباره حوادث اخیر کشور، خاطرنشان کرد: این حوادث یک سری مشترکات با حوادث گذشته و یک سری مولفه‌های خاص خود را دارد. دشمن کینه توز و شکست خورده بیش از گذشته شیطنت می‌کند و عصبانی است. هر چه قدر توان سخت و نرم دارد به میدان آورده است. دشمن دنبال ایجاد زحمت است، ولی کار به جایی نمی‌برد. البته بعضی‌ها در داخل خیلی زود قضاوت می‌کنند و وقتی همه ابعاد موضوع روشن نیست، خواسته یا ناخواسته در زمین دشمن بازی می‌کنند.

وی افزود: خانم مهسا امینی در ساعت ۱۸:۳۰ در خیابان، در روز روشن در حضور برادرش و دو تن از بستگان خود به ماشین نیروی انتظامی هدایت می‌شود. ۴-۵ خانم دیگر هم غیر از ماموران در ماشین بوده اند و مستقیم به سالن هدایت می‌شود. در فیلم‌ها هم دیدیم که خانم امینی در جمع عده کثیری چند بار می‌نشیند و بلند می‌شود و صحبت می‌کند و بعد زمین می‌خورد.۲ دقیقه بعد بهیار و سپس اورژانس حاضر شده و وی بلافاصله به بیمارستان هدایت می‌شود و همه این اتفاقات در یک ساعت رخ می‌دهد.

رئیس قوه قضاییه در ادامه بیان کرد: در سال ۸۸ یک نفر ادعایی کرد که بسیجی‌ها یک خانم که تنها فرزند خانواده و فرزند شهید بود را کشتند و بر بدن او اسید ریخته و در بهشت زهرا دفن کردند. براساس این خبر صدردصد کذب، اعلام کردند مراسم ختم در مسجد قلهک برگزار می‌شود. بعضی‌ها هم در مراسم شرکت کردند. قرار شد این قضیه بررسی شود. از همان فرد که این ادعا را کرد، دعوت شد. به او گفتیم اگر این قضیه ثابت شد که اشتباه بوده است، شما می‌گویید که اشتباه شده است؟ گفت بله. در ادامه آن خانم پیدا شد و صحبت کرد و مشخص شد قضایا دروغ بوده است، ولی آن فرد حاضر نشد بگوید اشتباه کرده است.

محسنی اژه‌ای در پایان گفت: این اتفاقات اخیر بسیار تلخ بود، اما باید از نکات آموزنده آن استفاده کرد. دشمن از نقطه ضعف‌های ما بهره می‌برد. باید ضعف‌های خود را برطرف کنیم تا دشمن سوء استفاده نکند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی