تیتر امروز

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
برای دومین سال متوالی برگزار می‌شود:

لیگ مینی‌فوتبال بانوان شهر تهران در منطقه ۱۲

شهردار منطقه ۱۲ گفت: برای دومین سال متوالی، لیگ مینی‌فوتبال بانوان شهر تهران با حضور تیم‌های مناطق ٢٢گانه از شهریورماه تا پایان مهرماه سال جاری در منطقه ۱۲ در حال برگزاری است.

کد خبر: ۱۳۷۶۷۵
۱۳:۱۳ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۱

 

لیگ مینی‌فوتبال بانوان شهر تهران در منطقه ۱۲

 

دیدارنیوز: شهردار منطقه ۱۲ گفت: برای دومین سال متوالی، لیگ مینی‌فوتبال بانوان شهر تهران با حضور تیم‌های مناطق ٢٢گانه از شهریورماه تا پایان مهرماه سال جاری در منطقه ۱۲ در حال برگزاری است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۲، امیر یزدی، شهردار منطقه ضمن تأکید بر گسترش ورزش‌های همگانی برای شهروندان گفت: برگزاری لیگ مینی‌فوتبال بانوان شهر تهران که هم‌اکنون دومین دوره آن در منطقه ۱۲ در حال برگزاری است، رویدادی ورزشی است که برای اولین‌بار در کشور برگزار می‌شود و با استقبال خوبی از سوی بانوان شهرمان روبه‌رو شده است.
وی هدف از برگزاری این مسابقات را توسعه ورزش بانوان و حمایت از رشته‌های ورزشی نوین دانست و افزود: دومین دوره لیک مینی‌فوتبال بانوان شهر تهران با حضور تیم‌های مناطق ۲۲ گانه از شهریورماه سال جاری آغاز شده و تا پایان مهرماه امسال ادامه خواهد داشت.

در این باره سید امیرحسین ساداتی، معاون امور اجتماعی و فرهنگی منطقه ١٢ توضیح داد: این مسابقات از روز یکشنبه، ٦ شهریورماه در زمین چمن‌مصنوعی شوش منطقه ۱۲ آغاز شده و در روز‌های یک‌شنبه و سه‌شنبه هر هفته ادامه خواهد داشت. زمان برگزاری مراسم اختتامیه آن نیز ٢٦ مهرماه، هم‌زمان با روز «تربیت بدنی» خواهد بود.

وی ادامه داد: در این دوره از مسابقات که با حضور ٢٠ تیم برگزار شده، تیم‌ها در ٤ گروه پنج تیمی ابتدا به صورت دوره‌ای و در مرحله بعد به صورت تک‌حذفی با هم به رقابت خواهند پرداخت.

روز نخست این مسابقات مرجان میرزایی، معاون ورزش بانوان سازمان ورزش شهرداری تهران، ضمن خیرمقدم به تیم‌های شرکت‌کننده، از نحوه برگزاری این رقابت‌ها بازدید و از حمایت‌های شهردار و معاون امور اجتماعی و فرهنگی منطقه ۱۲ برای توسعه ورزش بانوان ابراز خرسندی کرد.

گفتنی است بازیکنان مستعد این دوره از مسابقات را استعدادیابان شناسایی کرده و در قالب تیم قلب طهران به اولین دوره مسابقات مینی‌فوتبال قهرمانی کشور اعزام خواهند کرد.

مینی‌فوتبال یا گل کوچیک، محبوب‌ترین رشته ورزشی آماتور بازی‌شده در جهان است. این رشته ورزشی در زمین چمن‌مصنوعی یا طبیعی انجام می‌شود و پنج تا هشت بازیکن می‌توانند در هر تیم بازی کنند.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر