تیتر امروز

علی لاریجانی به عمان می‌رود/ ارسال تجهیزات عظیم نظامی آمریکا به منطقه/ بازداشت و احضار تعدادی از اصلاح‌طلبان
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

علی لاریجانی به عمان می‌رود/ ارسال تجهیزات عظیم نظامی آمریکا به منطقه/ بازداشت و احضار تعدادی از اصلاح‌طلبان

این صد و چهل و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۰ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
الهه شعبانی: غم و اندوه خود را سرکوب نکنید/ افراد در این شرایط به نصیحت نیاز ندارند/ حرف زدن بخشی از درمان است/ از خودتان مراقبت کنید تا تاب بیاورید
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک روانشناس بالینی

الهه شعبانی: غم و اندوه خود را سرکوب نکنید/ افراد در این شرایط به نصیحت نیاز ندارند/ حرف زدن بخشی از درمان است/ از خودتان مراقبت کنید تا تاب بیاورید

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان الهه شعبانی روانشناس بالینی بود؛ با او درباره اینکه در شرایط کنونی چه باید کرد و چه نباید کرد صحبت کردیم؛ هر چند که او معتقد است نمی‌توان برای همه...
واکنش تند سفیر پیشین ایران در انگلستان به اظهارات اخیر دبیر شورایعالی دفاع؛ آقای شمخانی! چه کسی به تو اجازه داده که کشور را به سمت جنگ ببری؟ / ویتکاف را به تهران دعوت کرده و در دور بعدی مذاکره به واشنگتن سفر کنید
در گفت‌وگو با دیدار مطرح شد

واکنش تند سفیر پیشین ایران در انگلستان به اظهارات اخیر دبیر شورایعالی دفاع؛ آقای شمخانی! چه کسی به تو اجازه داده که کشور را به سمت جنگ ببری؟ / ویتکاف را به تهران دعوت کرده و در دور بعدی مذاکره به واشنگتن سفر کنید

سفیر پیشین ایران در بریتانیا در گفت‌وگو با دیدارنیوز با انتقاد شدید از مواضع اخیر علی شمخانی درباره قریب‌الوقوع بودن جنگ ایران و آمریکا گفت: آقای شمخانی! تو به هر در و دیواری زدی که بعد از دبیری...

آغاز سال تحصیلی دانشگاه تهران به صورت حضوری از یکشنبه

سال تحصیلی جدید دانشگاه تهران به صورت حضوری در همه مقاطع و همه گرایش و رشته‌ها از فردا یکشنبه ۲۷ شهریور ماه آغاز می‌شود و آیین استقبال از نودانشجویان ۶ مهر ماه ۱۴۰۱ در مصلای دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.

کد خبر: ۱۳۷۴۲۵
۰۸:۱۶ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۱

آغاز سال تحصیلی دانشگاه تهران به صورت حضوری از یکشنبه

دیدارنیوز: هادی بهرامی احسان، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران درباره آیین ویژه استقبال از دانشجویان جدیدالورود دانشگاه تهران گفت: بر اساس مصوبه هیات رئیسه و شورای فرهنگی دانشگاه تهران، آیین استقبال از نودانشجویان دانشگاه تهران در ششم مهر ماه برگزار خواهد شد.

وی افزود: در روز ششم مهر ماه، پذیرش ۴۰۰۰ دانشجوی جدیدالورود از محل سر در اصلی دانشگاه تهران انجام خواهد شد و با هماهنگی‌های به عمل‌آمده، دانشجویان ورودی‌های قبل بخش بزرگی از مدیریت آیین استقبال از نودانشجویان را برعهده خواهند داشت.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران با اعلام اینکه آیین استقبال از نودانشجویان از مصلی دانشگاه تهران آغاز می‌شود، اظهار کرد: بخشی از این آیین به صورت متمرکز برای همه نودانشجویان در مصلی برگزار خواهد شد و ادامه مسئولیت اجرای برنامه برعهده روسا و معاونان فرهنگی و اجتماعی دانشکدگان و دانشکده‌ها است.

بهرامی احسان افزود: بر این اساس، کمیته آغاز سال تحصیلی در هر دانشکدگان و دانشکده به ریاست رئیس دانشکدگان و دانشکده و دبیری معاون فرهنگی و اجتماعی آن واحد دانشگاهی تشکیل می‌شود و پس از برنامه استقبال از دانشجویان جدیدالورود، عملیات آشنایی با دانشکده و ثبت‌نام نودانشجویان برعهده کمیته آغاز سال تحصیلی هر واحد دانشگاهی است.

وی ابراز امیدواری کرد: آیین استقبال از نودانشجویان در روز ششم مهر ماه، یک رویداد به یادماندنی، باشکوه و پر از امید برای دانشجویان جدیدالورود باشد و سال تحصیلی ۱۴۰۲ - ۱۴۰۱ که ادامه تجربه دانشگاه تهران در آموزش حضوری است، با نشاط بیشتر آغاز شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در پایان گفت: دانشگاه تهران با تجربه یک مرحله بازگشایی حضوری در ۱۴ فروردین ماه ۱۴۰۱، با قدرت بیشتری برنامه آغاز سال تحصیلی جدید را اجرا می‌کند.

به گزارش سایت دانشگاه تهران، زیرساخت‌های ایجادشده برای آموزش مجازی در شرایط کرونا نیز همزمان با آموزش حضوری برای بهره‌مندی بیشتر در شرایط خاص از قبیل آلودگی هوا یا شرایط بد جوی و نیز به عنوان بستر کمک آموزشی با برنامه‌ریزی معاونت آموزشی دانشگاه تهران بکار گرفته خواهد شد.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۱ بهمن
امروز سه‌شنبه ۲۱ بهمن
امروز سه‌شنبه ۲۱ بهمن
امروز سه‌شنبه ۲۱ بهمن
پرطرفدارترین ها