تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...

میرزازاده دومین نقره‌ای فرنگی، ایران روی سکو هم نرفت

با کسب مدال نقره توسط امین میرزازاده کشتی‌گیر فوق سنگین تیم ملی فرنگی، آخرین امید ایران برای کسب مدال طلا نیز از بین رفت تا از نظر تیمی هم ناکامی ما کامل شود.

کد خبر: ۱۳۷۳۱۰
۲۳:۴۶ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۱

میرزازاده دومین نقره‌ای، ایران روی سکو هم نرفت

 

دیدارنیوز ـ آرش راهبر: رضا کایالپ غول کشتی ترکیه در فینال رفابت‌های وزن ۱۳۰ کیلو گرم مسابقات جهانی کشتی فرنگی در صربستان به لطف امتیازی که از اخطار داوران به امین میرزازاده به چنگ آورد یک مدال طلای جهانی دیگر به ویترین افتخاراتش اضافه کرد.

دیدار فینال وزن ۱۳۰ کیلو گرم در شرایطی آغاز شد که طرفداران کشتی خوب می‌دانستند میرزازاده جوان کار سختی در مقابل رضا کایالپ باتجربه و عنوان‌دار خواهد داشت. با این حال جوان آینده‌دار کشتی ایران در نخستین تجربه خود در مسابقات جهانی از هیچ تلاشی فروگذار نکرد و نهایتا با نتیجه ۱ ـ ۱ و به دلیل امتیاز تساوی که نصیب حریف ترک شد این میدان مهم را واگذار کرد.

مدال نقره برای میرزازاده البته یک اتفاق خوشایند است، اما تیم ملی ایران با همه ستاره‌هایش در کسب مدال طلا ناکام ماند و به همین خاطر روی سکوی تیمی هم قرار نگرفت تا در مسابقاتی که مدعیان بزرگی مثل روسیه، بلاروس و کوبا شرکت نداشتند یا تیم ناقص فرستاده بودند، یک فرصت استثنایی را حتی برای قهرمانی جهان از دست بدهد.

ایران در نهایت با کسب دو مدال نقره میرزازاده و گرایی و یک برنز ساروی و کسب ۸۱ امتیاز در رتبه چهارم تیمی قرار گرفت.

ناکامی کشتی فرنگی ایران در کسب مدال طلا در این رقابت‌ها در حالی بود که ایران سال گذشته و در پایان رقابت‌های جهانی نروژ با ۴ مدال طلا و ۲ برنز بعد از روسیه به عنوان نایب قهرمانی جهان رسید، اما امسال بدون کسب مدال طلا و تنها با ۲ نقره و یک برنز نتوانست بر روی سکوی اول تا سومی قرار بگیرد.

میرزازاده دومین نقره‌ای

ارسال نظرات
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر