تیتر امروز

کوروش احمدی: ویتکاف را به تهران دعوت کنیم!/ با توجه به روانشناسی خاص ترامپ، لازم است که ایران برای تماس مستقیم با خود او اعلام آمادگی کند/ اسرائیلی‌ها نگران تاثیرگذاری ویتکاف یا کوشنر روی ترامپ هستند
در گفت‌وگوی دیدار با دیپلمات پیشین ایران مطرح شد

کوروش احمدی: ویتکاف را به تهران دعوت کنیم!/ با توجه به روانشناسی خاص ترامپ، لازم است که ایران برای تماس مستقیم با خود او اعلام آمادگی کند/ اسرائیلی‌ها نگران تاثیرگذاری ویتکاف یا کوشنر روی ترامپ هستند

دیپلمات پیشین ایران در دفتر سازمان ملل متحد در نیویورگ در گفت‌وگویی با دیدارنیوز، معتقد است؛ این بازی واسطه‌گری و انتخاب این محل یا آن محل برای مذاکره و پیغام و پسغام توسط واسطه‌ها در شان یک...
علی لاریجانی به عمان می‌رود/ ارسال تجهیزات عظیم نظامی آمریکا به منطقه/ بازداشت و احضار تعدادی از اصلاح‌طلبان
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

علی لاریجانی به عمان می‌رود/ ارسال تجهیزات عظیم نظامی آمریکا به منطقه/ بازداشت و احضار تعدادی از اصلاح‌طلبان

این صد و چهل و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۰ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
الهه شعبانی: غم و اندوه خود را سرکوب نکنید/ افراد در این شرایط به نصیحت نیاز ندارند/ حرف زدن بخشی از درمان است/ از خودتان مراقبت کنید تا تاب بیاورید
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک روانشناس بالینی

الهه شعبانی: غم و اندوه خود را سرکوب نکنید/ افراد در این شرایط به نصیحت نیاز ندارند/ حرف زدن بخشی از درمان است/ از خودتان مراقبت کنید تا تاب بیاورید

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان الهه شعبانی روانشناس بالینی بود؛ با او درباره اینکه در شرایط کنونی چه باید کرد و چه نباید کرد صحبت کردیم؛ هر چند که او معتقد است نمی‌توان برای همه...

بولتون: ایران به دنبال «ترور» من بود؛ توطئه‌های دیگری وجود دارد

جان بولتون، مشاور امنیت ملی پیشین آمریکا مدعی شد که ایران به دنبال دزدیدن یا ترور او بوده و غیرنظامیان بی‌گناه آمریکایی نیز در خطر هستند. او گفت: ایران دشمن ماست. آن‌ها از ما متنفر هستند و می‌گویند ما شیطان بزرگ هستیم.

کد خبر: ۱۳۵۳۴۹
۱۰:۵۹ - ۲۱ مرداد ۱۴۰۱

بولتون: ایران به دنبال دزدیدن یا ترور من بود؛ توطئه‌های دیگری وجود دارد

دیدارنیوز: مشاور امنیت ملی پیشین آمریکا در گفت‌وگویی با یک شبکه آمریکایی مدعی شد که ایران قصد دزدیدن یا ترور او را داشته است.

جان بولتون - مشاور امنیت ملی پیشین آمریکا در دولت دونالد ترامپ - روز پنجشنبه در گفت‌وگویی با سی‌بی‌اس در پاسخ به این پرسش که اف‌بی‌آی در رابطه با ماهیت جدی تهدید از سوی ایران چه گفته بود؟ بیان کرد: آن‌ها توانستند تأیید کنند که ایرانی‌ها که به دنبال دزدیدن یا ترور من بودند.

وی در ادامه مدعی شد: شکی نیست که توطئه‌های دیگری نیز وجود دارد که تنها مقامات پیشین را هدف قرار نمی‌دهند و غیرنظامیان بی‌گناه آمریکایی نیز در خطر هستند.

مشاور امنیت ملی پیشین آمریکا در بخش دیگری از گفت‌گوی خود اظهار کرد: ایران دشمن ماست. آن‌ها از ما متنفر هستند و می‌گویند ما شیطان بزرگ هستیم. توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ ایده بدی بود و با گذر زمان بهتر نشده است. دولت امتیازات بسیار زیادی برای بازگشت به آن توافق داده است.

وزارت دادگستری آمریکا روز چهارشنبه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که «شهرام پورصفی» شهروند ایرانی ۴۵ ساله قصد داشته است برای «تلافی شهادت سردار قاسم سلیمانی» در ژانویه ۲۰۲۰، جان بولتون مشاور امنیت ملی دولت ترامپ را ترور کند.

وزارت دادگستری آمریکا همچنین مدعی شد که شهرام پورصفی قصد داشته است در اکتبر ۲۰۲۱ (مهر-آبان ۱۴۰۰) با اعطای ۳۰۰ هزار دلار به برخی اشخاص در ایالات متحده، آن‌ها را به پیاده کردن نقشه ترور جان بولتون یا در واشنگتن یا در مریلند مجاب کند.

مقامات جمهوری اسلامی ایران ادعای تلاش برای ترور جان بولتون را رد کرده‌اند، اما یک رسانه آمریکایی در گزارشی اعلام کرد که وزیر پیشین امور خارجه این کشور هدف دوم ترور بوده است.

پایگاه خبری - تحلیلی آکسیوس در گزارشی مدعی شد: وزارت دادگستری آمریکا به مایک پمپئو وزیر امورخارجه دولت ترامپ اعلام کرده بود که او هدف دوم طرح ایران برای ترور مقامات پیشین آمریکا پس از جان بولتون مشاور امنیت ملی اسبق کاخ سفید بوده است.

آنتونی بلینکن، وزیر امورخارجه آمریکا در واکنش به بیانیه وزارت دادگستری آمریکا در توئیتر نوشت: پیام ما به ایران روشن است. ما تهدید به خشونت علیه آمریکایی‌ها را تحمل نخواهیم کرد - و این به‌طور قطع شامل مقامات دولتی سابق نیز می‌شود. هر حمله‌ای با عواقب شدید روبرو خواهد شد.

این موضوع در بحبوحه مذاکرات رفع تحریم‌ها و بازگشت واشنگتن به برجام مطرح شده است. ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران چهارشنه شب در واکنش به ادعای تلاش ایران برای ترور جان بولتون گفت: مقامات قضایی آمریکا در تداوم اتهام‌زنی‌های بی‌پایان این کشور علیه جمهوری اسلامی ایران و تداوم سیاست شکست خورده ایران‌هراسی، در یک داستان‌سرایی جدید، اتهاماتی را بدون ارائه مدارک معتبر و مستندات لازم مطرح کرده‌اند.

کنعانی افزود: اینگونه ادعا‌های بی‌پایه و اساس با اهداف و انگیزه‌های سیاسی صورت گرفته و در حقیقت فرار رو به جلو، جوسازی تبلیغاتی و خصوصا فرار از مسئولیت پاسخگویی به جنایات متعدد تروریستی است که دولت آمریکا یا مانند ترور بزدلانه سردار شهید سلیمانی مستقیما در آن دست داشته یا مانند جنایات تروریستی رژیم صهیونیستی و گروه‌های تروریستی مانند داعش با حمایت و پشتیبانی آمریکا ارتکاب یافته‌اند.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی تصریح کرد: بافتن این افسانه‌های نخ‌نما و بی‌اساس در حال تبدیل شدن به یک رویه تکراری در سیستم قضایی و تبلیغاتی آمریکا است و این‌بار، از سناریوسازی در ارتباط با عناصر ورشکسته سیاسی و بی‌ارزش مانند بولتون برای پیش بردن این روند استفاده شده است.

وی همچنین تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران نسبت به هرگونه اقدام علیه اتباع ایرانی به بهانه این اتهامات مضحک قویا هشدار می‌دهد و تاکید می‌کند حق هرگونه اقدام در چارچوب مقررات حقوق بین‌الملل برای دفاع از حقوق دولت و اتباع جمهوری اسلامی ایران را برای خود محفوظ می‌داند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۰۴ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۱
0
0
بولتون خلاف نکرده باشد نباید بترسد ای کشته کی راکشتی تاکشته شدی زار تابازاورا بکشند انکه توراکشت سلمان رشدی هم توهین بهمقدسات کرده و....
امروز سه‌شنبه ۲۱ بهمن
امروز سه‌شنبه ۲۱ بهمن
امروز سه‌شنبه ۲۱ بهمن
امروز سه‌شنبه ۲۱ بهمن
پرطرفدارترین ها