تیتر امروز

کوروش احمدی: ویتکاف را به تهران دعوت کنیم!/ با توجه به روانشناسی خاص ترامپ، لازم است که ایران برای تماس مستقیم با خود او اعلام آمادگی کند/ اسرائیلی‌ها نگران تاثیرگذاری ویتکاف یا کوشنر روی ترامپ هستند
در گفت‌وگوی دیدار با دیپلمات پیشین ایران مطرح شد

کوروش احمدی: ویتکاف را به تهران دعوت کنیم!/ با توجه به روانشناسی خاص ترامپ، لازم است که ایران برای تماس مستقیم با خود او اعلام آمادگی کند/ اسرائیلی‌ها نگران تاثیرگذاری ویتکاف یا کوشنر روی ترامپ هستند

دیپلمات پیشین ایران در دفتر سازمان ملل متحد در نیویورگ در گفت‌وگویی با دیدارنیوز، معتقد است؛ این بازی واسطه‌گری و انتخاب این محل یا آن محل برای مذاکره و پیغام و پسغام توسط واسطه‌ها در شان یک...
علی لاریجانی به عمان می‌رود/ ارسال تجهیزات عظیم نظامی آمریکا به منطقه/ بازداشت و احضار تعدادی از اصلاح‌طلبان
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

علی لاریجانی به عمان می‌رود/ ارسال تجهیزات عظیم نظامی آمریکا به منطقه/ بازداشت و احضار تعدادی از اصلاح‌طلبان

این صد و چهل و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۰ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
الهه شعبانی: غم و اندوه خود را سرکوب نکنید/ افراد در این شرایط به نصیحت نیاز ندارند/ حرف زدن بخشی از درمان است/ از خودتان مراقبت کنید تا تاب بیاورید
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک روانشناس بالینی

الهه شعبانی: غم و اندوه خود را سرکوب نکنید/ افراد در این شرایط به نصیحت نیاز ندارند/ حرف زدن بخشی از درمان است/ از خودتان مراقبت کنید تا تاب بیاورید

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان الهه شعبانی روانشناس بالینی بود؛ با او درباره اینکه در شرایط کنونی چه باید کرد و چه نباید کرد صحبت کردیم؛ هر چند که او معتقد است نمی‌توان برای همه...
وزارت امورخارجه ایالات متحده اعلام کرد

آمریکا، آماده بازگشت به توافق هسته‌ای با ایران

وزارت امورخارجه آمریکا پنجشنبه شب اعلام کرد که آماده بازگشت فوری به توافق هسته‌ای با ایران هستند که در وین اتریش بر سر آن مذاکره شده بود.

کد خبر: ۱۳۵۳۳۴
۰۸:۴۰ - ۲۱ مرداد ۱۴۰۱

آمریکا، آماده بازگشت به توافق هسته‌ای با ایران

دیدارنیوز: وزارت امورخارجه آمریکا پنجشنبه شب اعلام کرد: آماده بازگشت فوری به توافق هسته‌ای با ایران هستیم که در وین بر سر آن مذاکره شد.

به نقل از شبکه الجزیره، این وزارتخانه با نادیده گرفتن خروج غیر قانونی ایالات متحده در دوران زمامداری دونالد ترامپ رییس جمهوری اسبق این کشور از توافق هسته‌ای ادعا کرد: ایران باید موضوعاتی را کنار بگذارد که فراتر از موارد توافق شده است.

ادعای وزارت خارجه آمریکا درحالی بیان می‌شود که مقامات ایران اعلام کردند که مطالب خواسته شده خارج از توافق هسته‌ای نیست.

در همین راستا، حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه ایران پیشتر گفته بود: آنچه هیات ایرانی به عنوان متن مکتوب به طرف‌های مقابل ارائه داده، کاملاً در چهارچوب برجام هست و هیچ چیزی فراتر از آنچه در برجام مورد توافق قرار گرفته، در این متون، مورد درخواست طرف ایرانی قرار نگرفته است. وزارت امورخارجه آمریکا در ادامه اعلام کرد: هیچ توافقی با ایران را در صورتی که در راستای منافع امنیت ملی ایالات متحده نباشد، امضا نخواهیم کرد.

ادعای وزارت امورخارجه آمریکا درخصوص این که ایران موضوعات فرا برجامی را مطرح می‌کند، درحالی مطرح می‌شود که وزارت امور خارجه روسیه امروز پنجشنبه از موضع اتحادیه اروپا در تعیین تکلیف برای طرف‌های مذاکرات وین در پذیرش متن پیشنهادی یا قبول شکست مذاکرات به شدت انتقاد کرد.

درحالیکه نمایندگان کشور‌های طرفین برجام که اخیرا دور تازه‌ای از مذاکرات را در وین انجام داده، اکنون برای تصمیم گیری به پایتخت‌های خود بازگشتند. در این دور از مذاکره چند پیشنهاد از سوی انریکه مورا هماهنگ کننده اتحادیه اروپا در مذاکرات وین مطرح شده که از سوی رسانه‌های غربی به عنوان متن نهایی از آن یاد شده است.

اخبار رسانه‌های غربی به طور ویژه بر «نهایی و غیرقابل مذاکره» بودن متن مذکور تاکید داشته و ادعا می‌کند پیش‌نویس مذکور مبنای تصمیم‌گیری طرف‌های گفتگو است.

در آغاز این دور از گفت‌وگوها، مواضع و دیدگاه‌های اصولی جمهوری اسلامی در خصوص موضوعات مورد اختلاف از جمله رفع پایدار تحریم، تضمین‌های لازم در حوزه رفع تحریم‌ها و مسائل مورد ادعای آژانس به هماهنگ کننده اتحادیه اروپا ارائه شده و انریکه مورا در روز دوشنبه برخی پیشنهادات خود را در مورد موضوعات اختلافی ارائه کرده است.

وزیر امور خارجه ایران دیروز چهارشنبه در جریان تماس تلفنی با همتای ترکیه‌ای خود درباره مذاکرات برای رفع تحریم‌ها در وین گفت: پیام خود را از طریق اروپایی‌ها به آمریکا منتقل کرده‌ایم و امیدواریم طرف امریکایی با نگاه واقع بینانه و عملگرایانه و پذیرش خواسته‌های برحق و قانونی ایران، زمینه برای توافق پیرامون متن نهایی را فراهم آورد.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن
امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن
امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن
امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن
پرطرفدارترین ها