تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.

باران و رگبار در بیشتر نقاط کشور

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ازوقوع رگبار و رعد وبرق، وزش باد شدید موقت در بیشتر استان‌ها و در برخی نقاط گرد و خاک خبر داد.

کد خبر: ۱۳۴۷۷۵
۱۵:۲۸ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۱

باران و رگبار در بیشتر نقاط کشور

دیدارنیوز ـ صادق ضیاییان درباره شرایط جوی کشور گفت: امروز (۱۱مردادماه) در برخی نقاط استان‌های گیلان، مازندران، اردبیل، بخش‌های شمالی استان تهران، جنوب سیستان و بلوچستان، هرمزگان، کهگیلویه و بویر احمد، بوشهر، شمال و شرق خوزستان و غرب فارس و چهارشنبه (۱۲مردادماه) در برخی نقاط گیلان، مازندران، اردبیل، ارتفاعات تهران، جنوب سیستان و بلوچستان، شمال هرمزگان، شرق خوزستان، غرب چهارمحال و بختیاری، شمال شرق کهگیلویه و بویراحمد وقوع رگبار و رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، در برخی نقاط گردوخاک و در نقاط مستعد بارش تگرگ پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: این شرایط جوی پنجشنبه (۱۳مردادماه) برای بخش‌هایی از استان‌های گیلان، مازندران، اردبیل، ارتفاعات استان‌های تهران و سمنان، برخی نقاط چهارمحال و بختیاری، جمعه (۱۴مردادماه) در شمال آذربایجان غربی و ارتفاعات البرز مرکزی و شنبه (۱۵مردادماه) در استان‌های واقع در نوار شمالی کشور و دامنه‌های زاگرس مرکزی دور از انتظار نیست.

ضیاییان در پایان گفت: در پنج روز آینده در شرق کشور به‌ویژه منطقه زابل وزش باد شدید گاهی گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۱۲ مردادماه) صاف و در بعد از ظهر نیمه‌ابری و گاهی وزش باد با حداقل دمای ۲۷ و حداکثر دمای ۳۶ درجه سانتیگراد و پنجشنبه (۱۳ مردادماه) صاف تا کمی ابری و گاهی وزش باد با حداقل دمای ۲۷ و حداکثر دمای ۳۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۱۱ و ۱۲ مردادماه) اهواز با دمای ۴۶ و۴۸ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای ۱۵ و ۱۴ درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور هستند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: هواشناسی
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير