تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.

رئیسی: کسانی که تحمل برگزاری سرود یا جشن غدیر را ندارند، مخالف مراسم اربعین هستند

سید ابراهیم رئیسی، پیش از ظهر امروز دوشنبه در دیدار اعضای ستاد مرکزی اربعین حسینی گفت: کسانی که تحمل برگزاری یک سرود یا جشن غدیر را ندارند، مخالف مراسم اربعین هستند.

کد خبر: ۱۳۴۷۰۸
۱۷:۴۹ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۱

رئیسی: کسانی که تحمل برگزاری سرود یا جشن غدیر را ندارند، مخالف مراسم اربعین هستند

دیدارنیوز: رئیس جمهور بر ضرورت مدیریت سفر از سوی زائران اربعین برای خدمات‌دهی بهتر تأکید کرد و گفت: قطعاً دولت و مسئولین وظیفه دارند شرایط را به بهترین وجه برای زائران حسینی فراهم آورند، اما مردمی نگه داشتن این مراسم و استفاده از ظرفیت مردم، هیئات و تشکل‌های مردمی در این زمینه بسیار مهم است.

آیت الله سید ابراهیم رئیسی پیش از ظهر امروز دوشنبه در دیدار اعضای ستاد مرکزی اربعین حسینی ضمن قدردانی و تشکر از اقدامات همه دستگاه‌ها، سازمان‌ها و وزارتخانه‌ها برای برگزاری هر چه باشکوه‌تر این مراسم، اربعین را ضامن بقای عاشورا و عاشورا را مظهر همه تحولات در عالم بشریت عنوان کرد و گفت: حرکت امام زین‌العابدین (ع) در بنیانگذاری حرکت اربعین باعث شد هدف قیام حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) و شخصیت جامع ایشان برای بشریت تبیین و منشأ تحول برای همه انسان‌ها شود.

رئیس جمهور در ادامه راهپیمایی باشکوه اربعین را کانون جبهه مقاومت بین‌المللی در منطقه و جهان عنوان کرد و گفت: همه موظف به تلاش برای برگزاری منظم و به دور از هرگونه عیب و نقص این مراسم به عنوان حرکت عظیمی از سوی مسلمانان همه کشورها، هستیم.

رئیسی با بیان اینکه کسانی که تحمل برگزاری یک سرود در میان اقشار مختلف مردم یا برگزاری جشن غدیر را ندارند، تلاش خواهند کرد که مراسم اربعین شکل نگیرد، افزود: بی‌تردید با لطف خدا و عنایت حضرت ابا عبدالله (ع) و همچنین عزم و اراده دلدادگان خاندان اهل بیت (ع) و تسهیل‌گری همه دستگاه‌ها، این مراسم هر چه باشکوه‌تر برگزار خواهد شد.

رئیس جمهور در ادامه تأمین حمل و نقل، اسکان، تغذیه و سلامت زائران حسینی را مورد تأکید قرار داد و گفت: سفر ارزان و دسترسی آسان به وسایل نقلیه در مراسم اربعین بسیار مهم است و این توقع از ما وجود دارد که چه در زمینه حمل و نقل و چه اسکان تلاش کنیم این سفر برای زائران پرهزینه نباشد.

آیت‌الله رئیسی بر ضرورت برنامه‌ریزی و مدیریت سفر از سوی زائران برای خدمات‌دهی بهتر تأکید کرد و گفت: قطعاً دولت و مسئولین وظیفه دارند شرایط را به بهترین وجه برای زائران حسینی فراهم آورند، اما مردمی نگه داشتن این مراسم و استفاده از ظرفیت مردم، هیئات و تشکل‌های مردمی در این زمینه بسیار مهم است.

رئیس جمهور استفاده از تجربیات سنوات گذشته در پیش‌بینی و پیشگیری از برخی مشکلات بوجود آمده در برگزاری مراسم اربعین را مورد تأکید قرار داد و گفت: کار خوب صدا و سیما در راه‌اندازی رادیو محرم و رادیو اربعین باید توسعه یابد، به نحوی که ارتباط با زائران از این طریق برای انتقال پیام‌ها و هشدار‌های بهداشتی در طول مراسم اربعین قطع نشود.

آیت‌الله رئیسی افزود: قطعاً برگزاری هر چه باشکوه‌تر این مراسم هم آثار بسیار مثبتی برای کشور اسلامی خواهد داشت و هم دوستان انقلاب اسلامی را امیدوارتر و دشمنان را مأیوس خواهد کرد.

پیش از سخنان رئیس جمهور وزیر راه و شهرسازی، استانداران ایلام، خوزستان و کرمانشاه، نماینده نیرو‌های مسلح، فرمانده فراجا و رئیس هلال احمر گزارشی از اقدامات انجام شده برای تسهیل در سفر و رفاه حال زائران اربعین حسینی ارائه کردند.

برچسب ها: رئیسی
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی