تیتر امروز

محمد مخبر؛ نامه‌ها را باز نکرد؟
گزارش دیدار از آخرین نفس‌های دریاچه ارومیه

محمد مخبر؛ نامه‌ها را باز نکرد؟

نابودی دریاچه ارومیه که در دولت نهم کلید آن زده شد حالا در دولت سیزدهم به لطف بی توجهی معاون اول رئیس جمهور به نامه‌های سازمان محیط زیست نفس‌های آخرش را می‌کشد.
«نهاد‌های مدنی»، غایب بزرگ سالن ۶۰۰ نفره وزارت کشور
وزارت کشور از تشکل‌های مردم‌نهاد در همایش روز ملی مشارکت اجتماعی دعوت نکرد

«نهاد‌های مدنی»، غایب بزرگ سالن ۶۰۰ نفره وزارت کشور

۲۲ مرداد، روز ملی تشکل‌ها و مشارکت‌های اجتماعی بود و به همین مناسبت همایشی در سالن ۶۰۰ نفره وزارت کشور برگزار شد که در آن مسئولان نهاد‌های دولتی حضور داشتند و سخنرانی کردند، همایشی ملی تشکل‌هایی...
تاجزاده از اصولگراترین اصلاح‌طلبان است/ رویکرد او، مقابل براندازان است
الهه کولایی در گفتگو با دیدار عنوان کرد:

تاجزاده از اصولگراترین اصلاح‌طلبان است/ رویکرد او، مقابل براندازان است

الهه کولایی نماینده پیشین مجلس و فعال سیاسی درباره بازداشت مصطفی تاجزاده و راه‌های رسیدن به جامعه‌ای توسعه یافته با دیدارنیوز به گفتگو نشست. او معتقد است دستگاه قضایی با مدیریت حجت‌الاسلام اژه‌ای،...

قابلیت جدید واتساپ که ادمین ها را خوشحال می کند

پیام رسان محبوب واتساپ به زودی ویژگی جدیدی برای گرو‌های خود ارائه خواهد کرد. این ویژگی به مدیر گروه این امکان را می‌دهد تا پیام‌های گروه را برای همه اعضا حذف کند.

کد خبر: ۱۳۴۶۵۱
۲۳:۴۶ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۱

قابلیت جدید واتساپ که ادمین ها را خوشحال می کند

دیدارنیوز_خوزستان: طبق اسکرین شاتی که توسط ردیاب واتساپ WABetaInfo به اشتراک گذاشته شده است، هنگامی که یک ادمین پیامی را از گروه حذف می‌کند، سایر اعضای گروه متن «This was deleted by an admin» را مشاهده خواهند کرد. این پیام به اعضای گروه نشان می‌دهد که ادمین پیامی را حذف کرده است.
این ویژگی که به منظور بهبود رابط کاربری واتساپ در نظر گرفته شده است، در حال حاضر فقط برای برخی از آزمایش کنندگان بتا در دسترس است و به زودی برای تعداد بیشتری از کاربران واتساپ بتا ارائه خواهد شد. این قابلیت به زودی در نسخه ۲.۲۲.۱۷.۱۲ واتساپ بتا ارائه می‌شود. بررسی در دسترس قرار گرفتن این ویژگی بسیار ساده است؛ کافی است گروهی را که در آن ادمین هستید، باز کنید. یکی از پیام‌های ارسال شده توسط اعضا را حذف کنید. در صورتی که گزینه Delete for everyone یا «حذف برای همه» را مشاهده کردید، یعنی این ویژگی برای شما فعال شده است.
این پیام رسان اخیرا در حال کار بر روی چندین ویژگی جدید نیز می‌باشد. از جمله، قابلیت ذخیره سازی چت ناپدید شده؛ این قابلیت یک پیام موقت را پس از انقضا به یک پیام استاندارد تبدیل می‌کند. یکی دیگر از ویژگی‌های آینده واتساپ افزایش محدودیت زمانی حذف پیام برای همه به ۲ روز و ۱۲ ساعت است. با این حال هنوز هیچ تایید رسمی در خصوص موضوع وجود ندارد.

منبع: فرارو
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی