تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
وقتی قرار نیست اتفاق جدیدی رخ دهد

انتخابات فدراسیون فوتبال را تعطیل کنید!

سوال مهم اهالی فوتبال این است: با این سه نامزد (تاج، عزیزمحمدی و ماجدی) قرار است چه اتفاقی در فوتبال رخ دهد؟ اصلا وقتی نامزد‌ها و کسانی که از نظر مراجع توانایی اداره فوتبال را دارند همین سه نفر هستند چرا انتخابات برگزار می‌شود؟

کد خبر: ۱۳۴۵۶۸
۲۰:۱۸ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۱

انتخابات فدراسیون فوتبال را تعطیل کنید!

دیدارنیوز: وقتی بهمن سال گذشته شهاب‌الدین عزیزی خادم با زمینه‌چینی اعضای هیات رییسه از ریاست فدراسیون فوتبال عزل شد، همه چیز در وضعیت اضطرار قرار گرفت.

اتفاقاتی از آن زمان افتاده که آبرو برای فوتبال ملی ایران باقی نگذاشت. از داستان اسپری فلفل زدن به زنان در مشهد و لغو اردو‌های تیم ملی تا دعوای درون تیمی و عزل و نصب اسکوچیچ و عضو هیات رییسه‌ای که از حبس در جلسات شرکت می‌کند، آن‌هم جلساتی که به حد نصاب نمی‌رسد و برگزاری‌اش فرمالیته است. خیلی‌ها معتقد بودند در تاریخ هشتم شهریور و با برگزاری انتخابات جدید فوتبال از این شرایط خلاص می‌شود، اما حالا با مشخص شدن نامزد‌های اولیه تمام امیدشان را از دست داده‌اند.

کمیته بدوی تایید صلاحیت نامزد‌های انتخابات فدراسیون فوتبال نام مهدی تاج رییس اسبق فدراسیون فوتبال، عزیزالله محمدی عضو اسبق هیات رییسه و رییس سابق سازمان لیگ و میرشاد ماجدی سرپرست فعلی فدراسیون فوتبال را به عنوان نامزد‌های مورد تایید جهت حضور در انتخابات معرفی کرده است. این کمیته روی اسم امیررضا واعظ آشتیانی، علیرضا اسدی و محمد آخوندی سه نامزد دیگر انتخابات خط کشیده به این معنا که آن‌ها نمی‌توانند در انتخابات شرکت کنند.

دلیل خط خوردن واعظ آشتیانی مدیرعامل اسبق استقلال و معاون پیشین سازمان تربیت‌بدنی و اسدی دبیرکل سابق فدراسیون فوتبال جمع نکردن ۵ امضا از اعضای مجمع در زمان مقرر عنوان شده. مساله‌ای که به هیچ عنوان مورد قبول نامزد‌های رد صلاحیت شده قرار نگرفته و آن‌ها به کمیته استیناف تایید صلاحیت نامزد‌های انتخابات شکایت کرده و منتظر صدور رای هستند.

در میان سه نامزد باقی مانده انتخابات یکی مهدی تاج است؛ کسی که پای قرارداد ویلموتس را امضا زد و با صدور رای این پرونده در دادگاه حکمیت ورزش مشخص شده بیش از ۱۸۷ میلیارد تومان بدهی روی دست فوتبال گذاشته است. دیگری عزیز‌محمدی همکار سابق مهدی تاج است که در سوابقش آمده: تراشیدن موی فوتبالیست سرباز کنار زمین! نفر سوم هم میرشاد ماجدی سرپرست فعلی فدراسیون است. از مهره‌های اصلی عزل عزیزی خادم و به وجود آمدن بلبشوی فعلی در فوتبال ملی، کسی که در ۶ ماه مدیریت به عنوان سرپرست نتوانست یک بازی تدارکاتی درست و حسابی برای تیم ملی مهیا کند. در همین ۶ ماه بود که جایگاه اسکوچیچ زیر سوال رفت، بازیکنان به جان هم افتادند و کار به جایی کشید که نهاد ریاست‌جمهوری به مساله سرمربی در تیم ملی ورود کرد.

سوال مهم اهالی فوتبال این است: با این سه نامزد قرار است چه اتفاقی در فوتبال رخ دهد؟ اصلا وقتی نامزد‌ها و کسانی که از نظر مراجع توانایی اداره فوتبال را دارند همین سه نفر هستند چرا انتخابات برگزار می‌شود؟ اگر ماجدی رای بیاورد که می‌شود ادامه همان ۶ ماه گذشته. اگر عزیز‌محمدی و تاج هم رای بیاورند که یعنی بازگشت به سال ۹۸. وقتی تنها دو نامزد متفاوت این سال‌ها به راحتی کنار گذاشته می‌شوند آیا به این معنا نیست که همه‌چیز از پیش تعیین شده است؟

ابراهیم اسدی نامزد رد صلاحیت شده انتخابات روز پنجشنبه اعلام کرد گفته می‌شود یکی از نامزد‌ها از همین حالا ۵۰ رای در مجمع دارد و قطعا رییس خواهد شد. اگر چنین چیزی صحت داشته باشد که اصلا هم دور از ذهن نیست، پس چرا واقعا همین یک ماه هم وقت تلف شود؟ چرا مجمع با کلی هزینه برگزار شود؟ چرا خودمان را گول بزنیم؟

منبع: اعتماد
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر