تیتر امروز

ابوالفتح: قابل انتظار بود که ادامه مذاکرات با دست‌اندازهایی روبرو شود/ اختلافات طرفین بسیار زیاد است/ مواضع مقامات واشنگتن در مذاکرات هم مطرح شود، احتمال توقف ادامه مذاکرات دور از ذهن نیست
یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا در گفتگو با دیدارنیوز، مطرح کرد

ابوالفتح: قابل انتظار بود که ادامه مذاکرات با دست‌اندازهایی روبرو شود/ اختلافات طرفین بسیار زیاد است/ مواضع مقامات واشنگتن در مذاکرات هم مطرح شود، احتمال توقف ادامه مذاکرات دور از ذهن نیست

اگر قرار بر این باشد که صحبت‌های مطرح شده از سوی مقامات آمریکایی در مذاکرات هم مطرح شود، نه تنها امکان توافق از بین می‌رود که ممکن است؛ ادامه مذاکرات نیز با توقف روبرو شود.
دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟

این سیزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...

سقوط ۲ هزار واحدی شاخص «بورس»

افت شاخص بورس در روزهای اخیر همچنان ادامه دارد و امروز (شنبه) بازار سرمایه با افت ۲ هزار واحدی روبرو شده است. بیشترین اثر منفی بر دماسنج بازار سهام به نام نماد‌های معاملاتی شرکت‌های پالایش نفت تبریز، ایران خودرو و پالایش نفت بندرعباس شد.

کد خبر: ۱۳۴۵۲۶
۱۳:۳۳ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۱

سقوط ۲ هزار واحدی شاخص «بورس»

دیدارنیوز: شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه با افت ۲ هزار واحدی روبرو شد.

در جریان دادوستد‌های امروز بازار سرمایه بیش از ۴ میلیارد و ۲۹۸ میلیون سهم و حق‌تقدم به‌ارزشی بالغ بر ۲ هزار و ۵۶۲ میلیارد تومان در بیش از ۲۹۳ هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با افت ۲۷۹۵ واحدی در ارتفاع یک‌میلیون و ۴۴۰ هزار و ۹۱۷ واحد قرار گرفت.

بیشترین اثر منفی بر دماسنج بازار سهام در روز جاری به نام نماد‌های معاملاتی شرکت‌های پالایش نفت تبریز، ایران خودرو و پالایش نفت بندرعباس شد و در مقابل شرکت‌های ملی صنایع مس ایران، فولاد مبارکه اصفهان و پتروشیمی پردیس با رشد خود مانع افت بیشتر نماگر بازار سهام شدند.

بر اساس این گزارش، در بازار‌های فرابورس ایران هم با معامله ۲ میلیارد و ۶۵۴ میلیون ورقه به‌ارزش ۸ هزار و ۲۷۴ میلیارد تومان در ۱۵۴ هزار نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) ۱۹ واحد رشد کرد و در ارتفاع ۱۸ هزار و ۸۸۱ واحد قرار گرفت.

در این بازار هم امروز بیشترین اثر مثبت بر شاخص فرابورس به نام نماد‌های معاملاتی پالایش نفت شیراز، پتروشیمی زاگرس و پلیمر آریا ساسول بیشترین اثر منفی بر این نماگر به نام پالایش نفت لاوان، سنگ آهن گهر زمین تجلی توسعه معادن و فلزات شد.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ ارديبهشت
امروز شنبه ۱۳ ارديبهشت
امروز شنبه ۱۳ ارديبهشت
امروز شنبه ۱۳ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها