تیتر امروز

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با رئیس پیشین شورای شهر

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود

پسر ارشد آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس پیشین شورای شهر، محسن هاشمی مهمان برنامه «تیتر» بود او معتقد است که علما با حجاب اجباری مخالفند ولی نگران واکنش افراطیون هستند، به همین خاطر سکوت کردند.
مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد

این صد و سی و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم سپهر امروز سیاست در ایران و البته، برخی مناقشات بر اولویت‌سنجی در بحث منافع ملی کشور، بهانه‌ای شد تا به سراغ صادق زیباکلام و اکبر اعلمی، دو تن از فعالین سیاسی...
در زمان تحویل دولت در مردادماه ۱۴۰۰ به دولت سیزدهم، چند میلیارد دلار اسکناس در بانک مرکزی بود

روحانی: باید واقعیت‌ها را به مردم بگوییم؛ گرفتار مجلس نمی‌شدیم تحریم‌ها اسفند ۹۹ تمام می‌شد

حسن روحانی، رئیس جمهور سابق کشورمان با بیان اینکه در زمان تحویل دولت در مردادماه ۱۴۰۰ به دولت سیزدهم، چند میلیارد دلار اسکناس در بانک مرکزی موجود بود، گفت: اگر گرفتار مصوبه هسته‌ای مجلس نمی‌شدیم می‌توانستیم در اسفند ۱۳۹۹ تحریم‌ها را پایان دهیم.

کد خبر: ۱۳۳۸۳۴
۱۸:۵۶ - ۲۷ تير ۱۴۰۱

روحانی: باید واقعیت‌ها را به مردم بگوییم؛ گرفتار مجلس نمی‌شدیم تحریم‌ها اسفند ۹۹ تمام می‌شد

دیدارنیوز: حسن روحانی با بیان اینکه باید همه واقعیت‌ها را به مردم بیان کنیم، اظهارکرد: اگر گرفتار مصوبه هسته‌ای مجلس نمی‌شدیم می‌توانستیم تحریم‌ها را در اسفند ۹۹ پایان دهیم.

رئیس دولت‌های یازدهم و دوازدهم در دیدار با جمعی از وزرا، معاونان، مسئولان، استانداران دوره خود با تبریک عید غدیر خم گفت: پیامبر اکرم (ص) ولایت امیرالمومنین (ع) را در مکه و مدینه اعلام نکردند، بلکه به خاطر روشن شدن اهمیت این واقعه در راه مکه به مدینه در محل غدیر خم توقف کردند تا آنان که پیش افتاده بودند برگردند و آنان که عقب افتاده بودند، برسند. در آنجا دست امام علی (ع) را بلند کردند و فرمودند: «من کنت مولاه فهذا علی مولاه».

وی افزود: پیامبر اکرم (ص) فرمودند آنان که در این جمع بودند مانند سفیرانی هستند که باید این پیام را ابلاغ کنند، بنابراین ارسال پیام غدیر فریضه‌ای عام برای همه مسلمانان است.

روحانی با اشاره به فلسفه غدیر خم و توصیه پیامبر اکرم (ص) مبنی بر ابلاغ پیام ولایت امیرالمومنین (ع) توسط مسلمانان، گفت: بیان و تبلیغ واقعیت، وظیفه‌ای بر دوش همه ماست. واقعیت انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و جنگ ظالمانه اقتصادی علیه ملت ایران نباید بر مردم پوشیده بماند و همه وظیفه داریم در هر زمان و مکانی این واقعیت‌ها را بیان کنیم.

رئیس‌جمهور پیشین کشورمان تاکید کرد: باید همه واقعیت‌ها را به مردم بیان کنیم، چون در غیر اینصورت تاریخ تحریف می‌شود. واقعیت‌ها باید به اطلاع آنان که غائب بودند و واقعیات برایشان پوشیده مانده هم برسد.

روحانی افزود: پس از انقلاب کشور با مشکلات زیادی روبرو شده و از همه این مشکلات توانسته به نحوی عبور کند. پس از جنگ تحمیلی و ترور، معضل بزرگی به نام تحریم برای مردم ایجاد شده و تاکنون با همه آسیب‌ها و مشکلات توانسته‌ایم از این مراحل گذر کنیم. خروج ترامپ از برجام و بازگشت تحریم‌ها نیز از این دست مسائل بوده که قطعا این مساله و رفع مجدد تحریم‌ها قابل حل بود و‌ ای کاش دچار ۱۱ /۹ (۱۱ آذر ۹۹) و مصوبه هسته‌ای مجلس نمی‌شدیم می‌توانستیم در اسفند ۱۳۹۹ تحریم‌ها را پایان دهیم.

او با مقایسه شرایط تحویل دولت‌های یازدهم و سیزدهم گفت: زمانی که در مردادماه ۱۳۹۲ دولت را تحویل گرفتیم چند صد میلیون دلار اسکناس در بانک مرکزی بود. اما در زمان تحویل دولت در مردادماه ۱۴۰۰ به دولت سیزدهم، چند میلیارد دلار اسکناس در بانک مرکزی موجود بود.

روحانی در پاسخ به سؤال یکی از حاضران درباره کسری بودجه سال ۱۴۰۰ و بازپرداخت بدهی دولت قبل توسط این دولت گفت: دولت دوازدهم لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ را با سقف ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی ارائه داد، اما مجلس یازدهم سقف این بودجه را به حدود ۱۲۰۰ هزار میلیارد تومان رساند؛ بنابراین ۴۰۰ هزار میلیارد تومان کسری بودجه، همان رقم افزایش یافته توسط مجلس است.

رئیس‌جمهور سابق ایران افزود: با کاهش درآمد‌های نفتی پس از تحریم‌های ظالمانه آمریکا، دولت طبق مجوز مجلس برای رفع کسری بودجه، اقدام به فروش اوراق قرضه کرد. همانطور که ما بدهی دولت قبل را پرداختیم و دولت بعدی هم باید بدهی فروش اوراق قرضه توسط این دولت را بپردازد.

روحانی ابراز امیدواری کرد که مذاکرات احیای برجام در این دولت به نتیجه برسد و تاکید کرد: ما دشمنان زیادی در جهان و منطقه داریم، اختلاف و شکاف در داخل به نفع هیچ کس نیست. همه ما باید به دولت کمک کنیم چنانکه قبلا هم برای همکاری با دولت برای رفع مشکلات مردم اعلام آمادگی کرده‌ایم.

پیش از ظهر امروز (دوشنبه) جمعی از وزرا، معاونان، مسئولان، استانداران دولت‌های یازدهم و دوازدهم و برخی از فعالان و چهره‌های سیاسی و رسانه‌ای به مناسبت عید سعید غدیر خم با حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن روحانی دیدار کردند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر