تیتر امروز

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد ژئوپولیتیک

عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ عبدالرضا فرجی‌راد، استاد ژئوپولیتیک و دیپلمات با سابقه وزارت امور خارجه رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از مذاکره با آمریکا، وضعیت توان هسته‌ای...

سه تغییر مهم در کنکور ۱۴۰۲

حذف دروس عمومی از آزمون، تاثیر قطعی چهل درصدی سوابق تحصیلی و برگزاری کنکور به صورت دو بار در سال، سه تغییر و تفاوت کنکور سال ۱۴۰۲ در مقایسه با آزمون امسال هستند.

کد خبر: ۱۳۳۷۴۵
۱۱:۵۲ - ۲۶ تير ۱۴۰۱

سه تغییر مهم در کنکور ۱۴۰۲

دیدارنیوز: معاون خط مشی‌گذاری ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی حذف دروس عمومی از آزمون، تاثیر قطعی چهل درصدی سوابق تحصیلی و برگزاری کنکور به صورت دو بار در سال را سه تغییر و تفاوت کنکور سال ۱۴۰۲ در مقایسه با آزمون امسال برشمرد.

رجبعلی برزویی ضمن بیان این مطلب با تاکید بر اینکه کنکور سال آینده در مقایسه با آزمون سراسری امسال سه تفاوت اصلی خواهد داشت، گفت: یکی از مهم‌ترین تفاوت‌های کنکور ۱۴۰۲ این است که ما می‌توانیم دو بار در سال این آزمون را برای داوطلبان برگزار کنیم و نتایجی که داوطلبان دریافت می‌کنند تا دو سال می‌تواند اعتبار داشته باشد.

وی در ادامه تصریح کرد: یکی دیگر از اصلی‌ترین تفاوت‌های آزمون سراسری سال آینده این است که دروس عمومی می‌تواند در بخش تشریحی و سوابق تحصیلی اثرگذار باشد و در این بخش اعمال خواهد شد؛ بنابراین در کنکور سال آینده دروس عمومی نداریم. همچنین داوطلبان کنکور سال آینده صرفا از دروس تخصصی آزمون خواهند داد.

معاون خط مشی گذاری ستاد علم و فناوری دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، خاطر نشان کرد: در مهر سال آینده برای کنکوری‌ها ۴۰ درصد از نمره کنکورشان بر اساس سوابق تحصیلی به صورت قطعی ملاک عمل خواهد بود و ۶۰ درصد از نمره آزمون اختصاصی ملاک عمل نمره داوطلبان می‌شود.

برزویی تاکید کرد: در مصوبه "تکمیل و اصلاح موادی از سیاست‌ها و ضوابط ساماندهی سنجش و پذیرش متقاضیان ورود به آموزش عالی" پیش‌بینی شده است که اطلاع‌رسانی یک سال قبل از برگزاری کنکور انجام شود که منظور از این یک سال، "سال تحصیلی" است؛ لذا در مصوبه قید شده است که شورای سنجش و پذیرش تا شهریور ماه فرصت دارد این مصوبه را برای داوطلبان اعلام کند که این مصوبه به‌موقع توسط رییس‌جمهور ابلاغ شد که امیدواریم شورای سنجش و سایر مراکز مسئول در راستای عملیاتی کردن مصوبه گام بردارند.

وی اظهار کرد: در مصوبه فوق صراحتا تاکید شده است که اطلاع‌رسانی برای مواد درسی و مواد آزمون اختصاصی و معدل دیپلم و همه ضرایب آن تا شهریور باید اعلام شود؛ لذا شورای سنجش و پذیرش تا این مدت فرصت دارد آیین‌نامه‌های اجرایی و مواد درسی و ضرایب آن‌ها را برای رشته‌های مختلف هنر، زبان و ... ابلاغ کند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۴ آذر
امروز جمعه ۱۴ آذر
امروز جمعه ۱۴ آذر
امروز جمعه ۱۴ آذر