تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.
آژانس سلامت فرانسه اعلام کرد

نیترات موجود در سوسیس و کالباس با سرطان روده مرتبط است

آژانس ملی امنیت سلامت در فرانسه، ارتباط بین نیترات‌های موجود در انواع سوسیس و کالباس‌ها با سرطان روده را تایید می‌کند. آژانس ملی امنیت سلامت فرانسه به مصرف‌کنندگان توصیه می‌کند که «مصرف انواع محصولات سوسیس و کالباس را به ۱۵۰ گرم در هفته محدود کنند و رژیم غذایی متنوع و متعادلی را که شامل مصرف روزانه دست‌کم ۵ نوع میوه و سبزی می‌شود، در پیش بگیرند.»

کد خبر: ۱۳۳۵۷۲
۱۷:۳۲ - ۲۲ تير ۱۴۰۱

نیترات موجود در سوسیس و کالباس با سرطان روده مرتبط است

دیدارنیوز: آژانس ملی امنیت سلامت در فرانسه (ANSES) به تازگی نتیجه یک تحقیق علمی را منتشر کرده که ارتباط بین نیترات‌های موجود در انواع سوسیس و کالباس‌ها با سرطان روده را تایید می‌کند.

نمک‌های نیتریت نوعی افزودنی هستند که به طور گسترده در گوشت‌های پخته شدۀ مورد استفاده در تهیه انواع سوسیس‌ها و ژامبون‌ها و بیکن استفاده می‌شود تا ماندگاری این گوشت‌های فرآوری شده را افزایش دهد.

پیش از این در سال ۲۰۱۵ میلادی نیز گزارشی از سوی سازمان جهانی بهداشت منتشر شده بود که گوشت‌های فرآوری شده را سرطان‌زا می‌دانست و تایید می‌کرد که افزودن ترکیبات نیترات یا نیتریت به این گوشت‌ها یا دودی کردن آنها، ممکن است باعث تشکیل مواد شیمیایی بالقوه سرطان‌زا در بافت گوشت شود.

پارلمان فرانسه نیز در ماه فوریه لایحه‌ای را تصویب کرد که از تولیدکنندگان این محصولات می‌خواست به تدریج استفاده از نیتریت در گوشت‌های فرآوری شده را کاهش دهند و دستور داد که درباره خطرات بالقوه مصرف این محصولات برای سلامتی افراد، تحقیق جامعی انجام شود.

این تحقیق درنهایت از سوی آژانس ملی امنیت سلامت فرانسه انجام و نتیجۀ آن روز سه‌شنبه منتشر شد.

یافته‌های این تحقیق، وجود ارتباط بین ابتلا به سرطان روده و قرار گرفتن در معرض نمک‌های نیتریت یا نیترات‌ها، چه از طریق مصرف گوشت فرآوری‌شده و چه آب آشامیدنی شامل این مواد را تایید و اعلام کرد که «هر چه میزان قرار گرفتن در معرض این ترکیبات بیشتر باشد، خطر ابتلای شمار بیشتری از جمعیت به سرطان کولورکتال بیشتر است.»

به همین دلیل آژانس ملی امنیت سلامت فرانسه به مصرف‌کنندگان توصیه می‌کند که «مصرف انواع محصولات سوسیس و کالباس را به ۱۵۰ گرم در هفته محدود کنند و رژیم غذایی متنوع و متعادلی را که شامل مصرف روزانۀ دست‌کم ۵ نوع میوه و سبزی می‌شود، در پیش بگیرند.»

پس از مصوبه پارلمان و انتشار گزارش تحقیقات آژانس ملی امنیت سلامت، اکنون دولت فرانسه ۱۲ ماه فرصت دارد تا خط‌مشی را برای کاهش یا حذف تدریجی این مواد نگهدارنده از محصولات غذایی ترسیم کند.

در حال حاضر ۹۰ درصد از انواع گوشت‌های فرآوری‌شده در فرانسه حاوی ترکیباتی از نیتریت‌ها هستند و برخی از بزرگ‌ترین شرکت‌های فعال در این کشور آزمایش‌ها برای تولید محصولات بدون نیتریت را آغاز کرده‌اند.

اما حدود ۳۰۰ شرکت کوچک و متوسط دیگر که در این بخش فعالند، می‌گویند تولید محصولات غذایی فرآوری شده بدون استفاده از نیتریت‌ها یک مشکل جدی است، زیرا بدون استفاده از این نگهدارنده‌ها، عمر مفید مواد غذایی کاهش و در مقابل خطر انواع عفونت باکتریایی افزایش می‌یابد.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير