تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

قیمت سیمان؛ هر کیسه ۵۰ هزار تومان

طبق گفته مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت، قیمت هر کیسه سیمان ۵۰ کیلویی برای مصرف کننده بین ۴۵ تا ۵۰ هزار تومان است و فروش با بیش از این قیمت قانونی نیست.

کد خبر: ۱۳۳۰۴۲
۱۸:۱۷ - ۱۳ تير ۱۴۰۱

قیمت سیمان؛ هر کیسه ۵۰ هزار تومان

دیدارنیوز: مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت گفت: قیمت هر کیسه سیمان ۵۰ کیلویی برای مصرف کننده بین ۴۵ تا ۵۰ هزار تومان است و فروش با بیش از این قیمت غیرقانونی است.

سیف‌الله امیری درباره آخرین وضعیت تولید و عرضه سیمان، گفت: طبق برنامه، هر هفته یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن سیمان در بورس کالا عرضه می‌شود و این هفته همین مقدار عرضه انجام شده، ضمن اینکه تقاضا با میزان عرضه متناسب است، بنابراین مشکلی در تأمین سیمان مورد نیاز وجود ندارد.

مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه شایعه قطع برق تولید کنندگان سیمان در حدود سه هفته پیش تا حدودی بازار سیمان را به هم ریخت، گفت: با عرضه و تقاضای متناسب این مشکل حل شده و اکنون هیچ کمبودی در این زمینه وجود ندارد.

وی با بیان اینکه به‌طور متوسط تقاضا خرید سیمان در هفته حدود ۹۰۰ هزار تن است، بیان کرد: با توجه به شایعه قطع برق این تقاضا در هفته به ۲ هزار تن افزایش یافت و افرادی متقاضی خرید سیمان در بورس کالا شدند که تا پیش از این حتی یک کیسه سیمان نیز خریداری نکرده بودند.

این مقام مسئول گفت: با توجه به افزایش تقاضا خرید سیمان، بنابراین برای خرید سیمان از بورس قیدی تعیین شد، مبنی بر اینکه خریدار باید ۷۰ درصد سیمان خریداری شده را بفروش برساند و فاکتور آن را در سامانه جامع تجارت بارگذاری کند تا در هفته آینده امکان خرید سیمان از بورس کالا را داشته باشد.

وی افزود: براین اساس دلال‌ها از بازار کنار رفتند و با شرایط به وجود آمده تقاضا سیمان به میزان واقعی خود در هفته یعنی بین ۹۰۰ هزار تن تا یک میلیون تن رسید.

امیری در مورد وضعیت تولید سیمان اظهار داشت: کارخانه‌های تولید کننده به طور مداوم در حال تولید هستند و این کارخانه با توجه به مسائل ناشی از تامین برق روز‌ها به تولید کلینکر اقدام می‌کنند که برق کمتری نیاز دارد و شب تا صبح نیز به تولید سیمان می‌پردازند و مشکلی نیز در زمینه تامین برق ندارند.

وی با اشاره به قیمت عرضه سیمان در بورس کالا در هفته گذشته گفت: هفته گذشته هر تن سیمان به قیمت ۴۹۵ هزار تومان و هر کیسه سیمان ۵۰ کیلویی به قیمت ۳۶ هزار تومان عرضه شد.

امیری با اشاره به اینکه برخی ممکن است بگویند قیمت سیمان در بازار بیش حدود ۸۰ تا ۱۰۰ هزار تومان است، گفت: همانطور که اشاره شد، دلالان در هفته‌های قبل خرید‌هایی را انجام دادند تا با قیمت بالا سیمان را بفروشند، ولی آن‌ها با عرضه مداوم سیمان، فرصت گران فروشی ندارند.

وی افزود: مدت زمان نگهداری سیمان ۳ ماه است و بعد از آن این محصول خراب می‌شود، اکنون هم عرضه به طور مداوم انجام می‌شود.

مدیرکل دفتر صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت در پاسخ به سوالی که قیمت عرضه سیمان در بازار باید چقدر باشد، گفت: فردی که در هفته گذشته هر کیسه سیمان ۵۰ کیلویی را از بورس کالا به قیمت ۳۶ هزار تومان خریداری کرده است، حداکثر باید این محصول را به قیمت ۵۰ هزار تومان عرضه کند.

وی افزود: سازمان‌های نظارتی و بازرسان و همچنین سازمان حمایت به صورت مداوم در حال رصد بازار هستند و با هر گونه گران فروشی در قیمت سیمان برخورد می‌کنند.

امیری بیان کرد: فروش سیمان به قیمت‌های ۸۰ هزار و یا بیشتر از آن غیرقانونی است و با این متخلفان برخورد می‌شود.

امیری اظهار کرد: قیمت هر کیسه سیمان ۵۰ کیلویی برای مصرف کننده نهایی بین ۴۵ تا ۵۰ هزار تومان است و فروش با بیش از این قیمت غیرقانونی است.

وی در پاسخ به این سوال که خریداران سیمان که حدود سه هفته پیش سیمان را به قیمت گران خریداری کردند، اکنون با چه قیمتی مجاز به فروش و عرضه در بازار هستند، گفت: این افراد نباید سیمان را گران می‌خریدند، ضمن اینکه الان هم با قیمت ۴۵ هزار تا ۵۰ هزار تومان بفروشند، متضرر نخواهند شد.

مدیرکل دفتر صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت بیان داشت: البته در هفته جاری و روز گذشته بورس کالا برای عرضه سیمان اقدام به یک نوع مهندسی عرضه کرد، مبنی بر اینکه ۷۰ درصد سیمان موجود را در بازار عرضه کند و در صورت تقاضا بقیه سیمان را به بازار عرضه کند که همین موضوع باعث افزایش حدود هزار تومانی این کالا در بورس شد، بنابراین از سوی وزارت صمت و همچنین انجمن سیمان با این اقدام مخالفت شد و از هفته آینده باید عرضه به صورت کامل انجام شود.

وی با بیان اینکه هیچ مشکلی در تامین سیمان وجود ندارد، گفت: ۳ تا ۴ میلیون تن سیمان در انبار‌های عاملان فروش و همچنین به همین میزان سیمان در بازار موجود است و به طور مرتب نیز این محصول تولید و عرضه می‌شود، هیچ مشکلی برای تامین تقاضا وجود ندارد.

امیری با بیان اینکه عرضه سیمان در بورس کالا براساس قیمت پایه است، بیان کرد: با در نظر گرفتن ۹ درصد ارزش افزوده و ۱۰ درصد هزینه حمل و نقل و ۱۵ درصد نرخ سود سود قیمت فعلی هر کیسه سیمان در بازار برای مصرف کننده باید کمتر از ۵۰ هزار تومان باشد.

مدیرکل صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت بیان در مورد صادرات سیمان گفت: تولیدکنندگان می‌توانند در این محصول صادرات داشته باشند، اما باید کف عرضه در بورس را رعایت کنند.

منبع: تسنیم
برچسب ها: سیمان قیمت سیمان
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور