تیتر امروز

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...
علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

درگیری لفظی شدید دبیر و پولادگر در وزارت ورزش!

علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی که برای بحث درباره بودجه این رشته محبوب به وزارت ورزش رفته بود، با محمد پولادگر معاون ورزش قهرمانی وزارت ورزش درگیری لفظی شدیدی داشت و خطاب به او گفت: باید حق کشتی را بدهید. کشتی ورزش اول ایران است و حقش بیشتر از این بودجه‌ای است که سال گذشته گرفته و حالا می‌خواهید همان بودجه را صفر کنید.

کد خبر: ۱۳۲۳۲۸
۱۸:۴۳ - ۰۱ تير ۱۴۰۱

درگیری لفظی شدید دبیر و پولادگر در وزارت ورزش!

دیدارنیوز: رئیس فدراسیون کشتی که برای مباحث مربوط به بودجه ورزش اول کشور به وزارت ورزش رفته بود، درگیری شدید لفظی با معاون ورزش قهرمانی این وزارتخانه داشت.

سال گذشته بود که مجلس شورای اسلامی برای کمک به ورزش قهرمانی، بودجه مازادی بر بودجه وزارت ورزش برای چندین رشته مدال‌آور در نظر گرفت که کشتی با توجه به سبقه و افتخارات تاریخی‌اش از این بودجه بی‌نصیب نماند.

امروز (اول تیر ماه) که علیرضا دبیر برای بحث‌های مربوط به بودجه راهی وزارت ورزش شد، بعد از آنکه درباره ساخت و ساز‌های انجام شده در کشتی و مسابقات متعددی که این رشته در دو بخش آزاد و فرنگی نونهالان، نوجوانان، جوانان، امید و بزرگسالان قهرمانی قاره و جهان در پیش دارد صحبت کرد، خواستار افزایش بودجه کشتی شد، اما معاون وزیر ورزش با اعلام اینکه شما بودجه مجلس را دریافت کرده‌اید، گفت که بودجه‌ای به فدراسیون کشتی نمی‌دهد، فدراسیونی که بودجه‌اش در سال گذشته ۳۹ میلیارد تومان بوده است!

در این نشست که علاوه بر محمد پولادگر معاونت ورزش قهرمانی وزارت ورزش تعداد دیگری از معاونان وزیر از جمله سینا کلهر، رغبتی و ... حضور داشتند، علیرضا دبیر بعد از آنکه چند بار در مورد وضعیت هزینه‌های کشتی توضیح می‌دهد، خطاب به پولادگر می‌گوید: «شما بیشتر ورزش قهرمانی و کشتی را می‌شناسی یا من که ورزش قهرمانی انجام داده‌ام؟» که معاون وزیر می‌گوید: «من».

دبیر در ادامه و در حالی که بین او و پولادگر درگیری لفظی شدیدی ایجاد شده بود می‌گوید: «نمی‌گذارم برای کشتی تصمیم غیرکارشناسی بگیرید. وزارت ورزش همیشه در سر کشتی زده است و من اجازه این کار را نمی‌دهم. باید حق کشتی را بدهید. کشتی ورزش اول ایران است و حقش بیشتر از این بودجه‌ای است که سال گذشته گرفته و حالا می‌خواهید همان بودجه را صفر کنید».

سال گذشته علیرضا دبیر بودجه فدراسیون کشتی را با هماهنگی مسعود سلطانی‌فر به امضا رساند و در حالی که او نمی‌خواست زیر بار کمتر از ۵۰ میلیارد تومان برود، بودجه ۳۹ میلیارد تومانی مورد توافق طرفین قرار گرفت. فدراسیون کشتی اعتقاد دارد امسال به جای آنکه بودجه سال گذشته با توجه به تورم شدید در کشور افزایش پیدا کند، بودجه ورزش ملی کشور در وزارت ورزش به صفر رسید و استدلال وزارتخانه این بود که کشتی از مجلس نیز بودجه گرفته است.

فدراسیون کشتی در جدال لفظی با معاون وزیر این اقدام را خلاف قانون عنوان و تأکید کرد که وزارت ورزش نمی‌تواند بودجه یک رشته را قطع کند و باید هم به سازمان برنامه و بودجه، هم به دولت و هم مجلس در این خصوص جواب دهد.

دبیر که به شدت عصبانی شده بود و نسبت به صفر شدن بودجه ورزش ملی کشور در وزارت ورزش اعتراض داشت، همچنین می‌گفت که وزارت ورزشی که همیشه با مدال‌های کشتی افتخار کرده است، باید بودجه‌اش را هم بدهد.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر