تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.

پیش‌بینی رئیس بانک مرکزی از بازار ارز؛ آرامش و ثبات بیشتر!

صالح‌آبادی، رییس کل بانک مرکزی گفت: با این امکانی که فراهم شده و خیل عظیمی از صادرکنندگان که با ما مذاکره کردند که اگر این امکان فراهم شود حاضرند منابع قابل توجهی را وارد کنند پیش بینی می‌کنم با عرضه آن‌ها در بازار، بازار ارز به آرامش و ثبات بیشتری برسد.

کد خبر: ۱۳۲۲۸۰
۱۱:۴۷ - ۰۱ تير ۱۴۰۱

پیش‌بینی رئیس بانک مرکزی از بازار ارز؛ آرامش و ثبات بیشتر!

دیدارنیوز: رئیس کل بانک مرکزی ایران گفت: با وارد کردن معاملات توافقی ارز در بازار متشکل ارزی و تمایل خیل عظیمی از صادرکنندگان برای وارد کردن منابع ارزی‌شان به این بازار پیش‌بینی می‌کنیم که بازار ارز آرامش و ثبات بیشتری پیدا کند.

علی صالح‌آبادی، رئیس کل بانک مرکزی ایران در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران درباره آخرین تحولات بازار ارز گفت: بانک مرکزی از هفته گذشته در تعاملی که با کانون صرافان و صرافی‌های معتبر و صادرگنندگان داشته است، جمع بندی کرد که بازار توافقی عرضه و تقاضای ارز را فر اهم کنیم و از هفته گذشته امکان معاملات توافقی ارز در صرافی‌ها فراهم شد و از روز سه‌شنبه هفته جاری هم در بازار متشکل ارزی این امکان فراهم شد. موقعی که معاملات در بازار متشکل ارزی می‌آید و با توجه به اینکه عرضه و تقاضا روی سامانه مشخصی که فقط در اختیار صرافی‌ها و بانک‌هاست می‌آید، طبعا عمق این بازار افزایش پیدا می‌کند. صادرکنندگان متعددی تمایل دارند در این سامانه ارز وارد کنند و با ما هم مذکراتی داشتند.

صالح‌آبادی گفت: قیمت‌ها در این روند هم بر اساس مکانیسم عرضه و تقاضا خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: به نظرم این بازار می‌تواند تقاضا‌های واقعی را در سطح بازار پوشش دهد و در تعادل و آرامش بازار ارز نقش بسزایی داشته باشد.

رییس کل بانک مرکزی گفت: با این امکانی که فراهم شده و خیل عظیمی از صادرکنندگان که با ما مذاکره کردند که اگر این امکان فراهم شود حاضرند منابع قابل توجهی را وارد کنند پیش بینی می‌کنم با عرضه آن‌ها در بازار، بازار ارز به آرامش و ثبات بیشتری برسد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت