تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.

گاردین: ثروت مخفی «پوتین» ۴.۵ میلیارد دلار است

روزنامه گاردین انگلیس در گزارشی نوشت که دارایی‌های ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه به بیش از ۴.۵ میلیارد دلار می‌رسد. این نشریه اعلام کرد: ظاهرا یک سری مدرک دیجیتال نشان می‌دهد که مجموعه‌ای از ویلا‌ها و سایر دارایی‌های ولادیمیر پوتین که طبق سوابق موجود متعلق به افراد، شرکت‌ها و موسسات خیریه جداگانه بوده، به یک شبکه غیررسمی (LLCInvest.ru) مرتبط می‌شوند.

کد خبر: ۱۳۲۲۰۷
۱۲:۳۴ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۱

گاردین: ثروت مخفی «پوتین» ۴.۵ میلیارد دلار است

دیدارنیوز: براساس گزارش‌ها، گفته می‌شود که کاخ‌ها، کشتی‌های تفریحی و تاکستان‌هایی که توسط دوستان و الیگارش‌ها در اختیار ولادیمیر پوتین قرار گرفته‌اند، در حال حاضر احتمالا می‌توانند به "شبکه‌ای غیررسمی" مرتبط شوند که دارایی‌ها به ارزش بیش از ۴.۵ میلیارد دلار دارد.

روزنامه گاردین در گزارشی نوشت، ظاهرا یک سری مدرک دیجیتال نشان می‌دهد که مجموعه‌ای از ویلا‌ها و سایر دارایی‌های ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه که طبق سوابق موجود متعلق به افراد، شرکت‌ها و موسسات خیریه جداگانه بوده، به یک شبکه غیررسمی (LLCInvest.ru) مرتبط می‌شوند.

این شبکه بیشتر از همه شبیه یک تعاونی یا انجمنی است که اعضای آن می‌توانند منافع و اموال خود را مبادله کنند.

تقریبا دو دهه است که رئیس‌جمهوری روسیه به "جمع‌آوری مخفیانه ثروت هنگفت" از طریق یک سری نماینده‌ها متهم شده و این اتهامات با افشای چنین اسنادی از جمله اسناد پاندورا افزایش یافته است.

سرگئی کولسنیکوف، یک تاجر روسی ۱۰ سال پیش ادعا کرد که وی در یک طرحی دست داشته است؛ طرحی که به گروهی از الیگارش‌های ارشد روسیه اجازه می‌دهد تا میلیارد‌ها روبل را در نوعی "صندوق سرمایه‌گذاری" به نفع پوتین جمع کنند. اما چندی بعد این ادعا‌ها رد شد و این تاجر هم از روسیه فرار کرد.

همچنین ماه گذشته، دولت انگلیس "سبک زندگی تجملاتی پوتین" را با سوابق رسمی روسیه که "دارایی‌های متوسطی" را فهرست می‌کردند، مقایسه کرد.

از طرفی پس از تحقیق و تفحص، "پروژه گزارش‌دهی جرایم سازمان‌یافته و فساد اداری" (OCCRP) و وب‌سایت خبری روسی (Meduza) ۸۶ شرکت و سازمان غیردولتی را شناسایی کرده‌اند که ظاهرا نمایندگان آن‌ها از نام این شبکه غیررسمی استفاده می‌کنند.

این در حالیست که سخنگوی کرملین ادعای "ثروت و دارایی‌های مخفی" ولادیمیر پوتین را رد می‌کند و خاطرنشان کرده که رئیس‌جمهوری فدراسیون روسیه هیچ ارتباطی با چنین سازمان‌ها و شبکه‌هایی ندارد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير