تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.

سازمان ملل: از هر ۷۸ نفر در جهان یک نفر آواره است!

فیلیپو گراندی، رئیس کمیساریای عالی آژانس پناهندگان سازمان ملل در خصوص تعداد آوارگان در جهان گفت: امروز از هر ۷۸ نفر در جهان یک نفر آواره شده است و این یک «نقطه عطف دراماتیک» است که یک دهه پیش کمتر کسی انتظارش را می‌کشید.

کد خبر: ۱۳۱۸۵۸
۰۸:۵۵ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۱

سازمان ملل: از هر ۷۸ نفر در جهان یک نفر آواره است!

دیدارنیوز: فیلیپو گراندی، رئیس کمیساریای عالی آژانس پناهندگان سازمان ملل روز پنجشنبه گفت: «در یک دهه گذشته، سالی نبوده که آمار شمار آوارگان افزایشی نبوده باشد. حالا یا جامعه بین‌المللی برای رسیدگی به این فاجعه انسانی با هم در مورد حل اختلافات و یافتن راه‌حل‌های پایدار اقدام خواهند کرد یا این که همین روند وحشتناک ادامه خواهد داشت.»

آمار آوارگان در جهان چه تعداد است؟
آقای گراندی در خصوص تعداد آوارگان در جهان گفت: امروز از هر ۷۸ نفر در جهان یک نفر آواره شده است و این یک «نقطه عطف دراماتیک» است که یک دهه پیش کمتر کسی انتظارش را می‌کشید.

بر اساس گزارش‌های سالانه آژانس پناهندگان، تعداد آوارگان در جهان تا پایان سال ۲۰۲۱ در حدود نود میلیون نفر بوده است که در مقایسه با سال پیش از آن هست در صد و در مقایسه با ده سال پیش از آن دو برابر رشد داشته است.

این آژانس در اردیبهشت ماه یعنی ده هفته پس از حمله روسیه به اوکراین اعلام کرد که تعداد آوارگان به رکورد تاریخی ۱۰۰ میلیون نفر رسیده است.

ناامنی غذایی شتاب‌دهنده بحران‌های دیگر خواهد بود

کمیسر عالی آژانس پناهندگان سازمان ملل در یک نشست خبری در ژنو در روز پنجشنبه ۲۶ خرداد در پاسخ به این سؤال که آیا بحران کنونی ناامنی غذایی در جهان به آواره شدن بیشتر مردم دامن خواهد زد گفت: «تصوری جز این نباید داشت. به اعتقاد من اگر به مشکلاتی مثل جنگ، نقض حقوق بشر، تغییرات اقلیمی یا هر چیزی که فکر می‌کنید ناامنی غذایی را هم اضافه کنید آن وقت خواهید دید که چگونه همه چیز شتاب بیشتری خواهد گرفت.»

آژانس پناهندگان سازمان ملل متحد با استناد به داده‌های بانک جهانی گفت، در مجموع، ۲۳ کشور با جمعیت ۸۵۰ میلیون‌نفری با «درگیری و نزاع‌های متوسط یا شدید» مواجه شدند.

از میان نود میلیون نفری که در سال ۲۰۲۱ آواره شده‌اند، ۲۷ میلیون نفر پناه‌جو هستند و ۵۳ میلیون نفر در داخل مرز‌های کشور خودشان آواره شده‌اند. در حدود پنج میلیون نفر تقاضای پناهندگی داده‌اند و در حدود چهار و نیم‌میلیون نفر نیز از ونزوئلا خارج شده‌اند و هنوز وضعیت مشخصی ندارند.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير