تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.

تغییرات اقلیمی و حوادث شدید آب و هوایی در سراسر جهان

سقوط مرگبار بهمن در ایتالیا، وقوع چهارمین سیل مهیب در شهر سیدنی استرالیا از ماه مارس تاکنون، آتش‌سوزی‌های جنگلی در آلاسکا و موج گرما در ایالات متحده، همگی رویداد‌های شدید آب و هوایی مرتبط با گرمایش جهانی ناشی از فعالیت انسانی هستند که بخش‌های متفاوتی از کره زمین را تحت تاثیر قرار داده و تاکنون پیامد‌های آن مرگبار و پرهزینه بوده است.

کد خبر: ۱۳۳۱۹۱
۱۵:۱۶ - ۱۵ تير ۱۴۰۱

تغییرات اقلیمی و حوادث شدید آب و هوایی در سراسر جهان

دیدارنیوز ـ سوم ماه جاری میلادی موج گرما در کوه‌های آلپ در ایتالیا موجب سقوط بهمن شده که به مرگ دستکم هفت تن و مفقودی تعدادی دیگر منجر شده است.

یک روز قبل از این فاجعه، دمای ۱۰ درجه سانتیگرادی در مناطق مرتفع این کوه ثبت شد که با ذوب سریع برف همراه بود. این حادثه در بحبوحه ذوب گسترده یخچال‌های طبیعی در سراسر جهان به دنبال تغییرات اقلیمی رخ داد.

در آلاسکا همچنین در فاصله دوم تا چهارم جولای، بیش از ۱۷ هزار مورد صاعقه در سراسر این ایالت ثبت شد که بالاترین میزان ثبت شده در یک دوره ۴۸ ساعته از سال ۲۰۱۳ است. وقوع صاعقه با آتش‌سوزی‌های جنگلی بیشتر در فصلی از سال همراه بوده که یکی از بدترین زمان‌ها در این ایالت است.

در استرالیا نیز حدود ۵۰ هزار نفر از ساکنان شهر سیدنی به دلیل بارش باران‌های سیل آسا و وقوع سیلاب مجبور به ترک خانه‌های خود شده‌اند. در برخی مناطق سیدنی در مدت ۲۴ ساعت حدود ۲۰۳ میلی‌متر بارش باران گزارش شده است.

به گزارش پایگاه خبری آکسیوس، نتایج مطالعات نشان می‌دهد که گرمایش جهانی در حال تشدید بارندگی‌های سیل آسا در سراسر جهان است و باعث می‌شود وقوع چنین حوادث مکرر اتفاق افتد، زیرا هوای گرم، رطوبت بیشتری را در خود نگه می‌دارد که می‌تواند منجر به بارش شدید باران و حتی برف شود.

منبع: ایسنا
برچسب ها: تغییرات اقلیمی
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد