تیتر امروز

فوری: موج جدید حملات ایران به اسرائیل/ حمایت آلمان از رژیم نتانیاهو/ حمله اسرائیل به چند نقطه در اصفهان
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل (بروز رسانی می‌شود)

فوری: موج جدید حملات ایران به اسرائیل/ حمایت آلمان از رژیم نتانیاهو/ حمله اسرائیل به چند نقطه در اصفهان

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
سید محمدجواد ابطحی:

برخی از نمایندگان در حمایت از شریعتمداری پیامک‌هایی ارسال می‌کنند

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس گفت: برخی نمایندگان در روزهای گذشته با ارسال پیامک‌هایی به دیگر نمایندگان خواستار حمایت از شریعتمداری شده‌اند.

کد خبر: ۱۳۱۸۱
۰۹:۴۷ - ۰۵ آبان ۱۳۹۷

دیدارنیوز - سید محمدجواد ابطحی با بیان اینکه شریعتمداری توانایی لازم برای اداره وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را ندارد، اظهار داشت: در این روزها برخی نمایندگان فعالیت هایی را  در حمایت از شریعتمداری انجام می‌دهند.

وی ادامه داد: این نمایندگان در حمایت از محمد شریعتمداری پیامک هایی حاوی تعریف و تمجید از این وزیر پیشنهادی دولت را به دیگر نمایندگان ارسال می‌کنند.

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس تصریح کرد: این نمایندگان به دنبال آن هستند که نظر مجلس را نسبت به رای‌آوری شریعتمداری برای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی جلب کنند.

ابطحی خاطرنشان کرد: از روزی که شریعتمداری برای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی معرفی شده ، این نمایندگان تلاش زیادی برای موفقیت وی در روز رای اعتماد می‌کنند و گویا علاقه زیادی به این گزینه پیشنهادی دارند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد