تیتر امروز

علی(ع) هیچ‌گاه جایگاهش در خلافت را همانند سلطانی قرار نداد که خود را فراتر از قانون، نقد و نظارت و اعتراض مردم بداند/ سیاست راه بلد می‌خواهد و برای اداره جامعه باید هنر سیاست‌ورزی دانست
در چهل‌و یکمین برنامه دیدار اندیشه با ناصر مهدوی مطرح شد:

علی(ع) هیچ‌گاه جایگاهش در خلافت را همانند سلطانی قرار نداد که خود را فراتر از قانون، نقد و نظارت و اعتراض مردم بداند/ سیاست راه بلد می‌خواهد و برای اداره جامعه باید هنر سیاست‌ورزی دانست

در چهل و یکمین برنامه دیدار اندیشه، مقارن با سالروز  ولادت مولی الموحدین حضرت علی (ع) با ناصر مهدوی در موضوع "علی؛ پدر در زندگی شخصی- پدر یا سلطان قدر قدرت در سپهر اجتماع" گفت‌و‌گو...
تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ ترامپ عکس مادورو را منتشر کرد!
آمریکا به ونزوئلا حمله کرد

تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ ترامپ عکس مادورو را منتشر کرد!

در پی حمله هوایی آمریکا به کاراکاس، پایتخت ونزوئلا، مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا اعلام کرد: در حال حاضر در حال بمباران کاراکاس هستند و این هشداری به تمام جهان است؛ آنها به ونزوئلا حمله کرده‌اند....
اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

سه سرفصل مهم همکاری تهران و عشق‌آباد

وزیر امور خارجه ضمن مرور پروژه‌های اقتصادی، سیاسی و فرهنگی میان ایران و ترکمنستان، اظهار داشت: دو کشور برای سال جاری سه سرفصل مهم همکاری، شامل هفدهمین کمیسیون مشترک اقتصادی، پانزدهمین کمیسیون مشترک کنسولی و مرزی و برگزاری کمیته مشترک رایزنی‌های سیاسی بین دو وزارت امور خارجه در دستورکار قرار دارد که نیازمند توجه دو طرف است.

کد خبر: ۱۳۱۷۲۱
۱۸:۲۰ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۱

سه سرفصل مهم همکاری تهران و عشق‌آباد

دیدارنیوز: وزیر امور خارجه تاکید کرد: مجموعه توافقنامه‌ها و تقاهم‌نامه‌های جامعی با ترکمنستان در اختیار داریم که باید در جهت اجرای کامل آن حرکت کرد.

حسین امبرعبداللهیان، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و رشید مردوف، وزیر امور خارجه ترکمنستان روز سه‌شنبه در آستانه سفر رئیس‌جمهور ترکمنستان به جمهوری اسلامی ایران ملاقات و در خصوص موضوعات مورد علاقه گفتگو و تبادل نظر کردند.

امیرعبداللهیان ضمن تبریک مجدد برگزاری موفق انتخابات اخیر ریاست‌جمهوری ترکمنستان، بر اهمیت بالای سفر امروز رئیس‌جمهور ترکمنستان به تهران در سی‌امین سالگرد برقراری روابط میان دو کشور تأکید کرد.

وی با بیان اینکه زیربنا‌های گسترش روابط دو کشور به خوبی و با بنیان قوی گذاشته شده است، گفت: مجموعه توافقنامه‌ها و تقاهم‌نامه‌های جامعی در اختیار داریم که باید در جهت اجرای کامل آن حرکت کرد.

وزیر امور خارجه ضمن مرور پروژه‌های اقتصادی، سیاسی و فرهنگی میان دو کشور، اظهار داشت: دو کشور برای سال جاری سه سرفصل مهم همکاری، شامل هفدهمین کمیسیون مشترک اقتصادی، پانزدهمین کمیسیون مشترک کنسولی و مرزی و برگزاری کمیته مشترک رایزنی‌های سیاسی بین دو وزارت امور خارجه در دستورکار قرار دارد که نیازمند توجه دو طرف است.

رشید مردوف نیز در این ملاقات ضمن تشکر از میزبانی و برنامه‌ریزی خوب جمهوری اسلامی ایران، با اشاره به اینکه سفر رئیس‌جمهور ترکمنستان به تهران حاکی از اهمیت فوق‌العاده این کشور برای روابط با ایران است، تصریح کرد: دولت ترکمنستان برای این سفر اسناد و پروژه‌های مختلفی را آماده کرده و امیدوار است در این سفر آغاز جدی عملیاتی آن‌ها کلید بخورد.

وی بر ضرورت همکاری‌های دوجانبه و پنج‌جانبه برای آماده‌سازی مقدمات نشست سران کشور‌های خزر در عشق آباد تأکید کرد.

در این ملاقات دو طرف همچنین ضمن تبادل نظر در خصوص برنامه‌های مختلف طراحی شده برای سفر رئیس‌جمهور ترکمنستان به تهران، دریای خزر را دریای دوستی و مودت و آرامش دانستند که نیازمند همکاری همه برای حفظ این ثبات و امنیت و محیط زیست منحصر به فرد آن است.

موضوعات منطقه‌ای از جمله افغانستان و تحولات در منطقه آسیای مرکزی از دیگر موضوعات رایزنی‌های دو طرف بود.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۴ دی
امروز يکشنبه ۱۴ دی
امروز يکشنبه ۱۴ دی
امروز يکشنبه ۱۴ دی
پرطرفدارترین ها