تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پاسخ عجیب دبیر هیات فوتبال خوزستان به فدراسیون: پرونده نامزدهای ریاست هیات را ارسال نمی‌کنیم! 

آیا فدراسیون فوتبال علی قاسمی را عزل می‌کند؟

کد خبر: ۱۳۰۸۲۴
۲۳:۴۴ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۱

آیا فدراسیون فوتبال علی قاسمی را عزل می‌کند؟
 به گزارش دیدارنیوز _خوزستان | با وجود برگزاری مجمع فدراسیون فوتبال در روز سه‌شنبه دهم خرداد، به نظر می‌آید همچنان فاصله زیادی تا سر و سامان گرفتن این فدراسیون در سال جام جهانی باقی مانده و عده‌ای نیز از این اوضاع آشفته و نابسامان در حال بهره‌برداری شخصی هستند و رفتارهای غیرقانونی خود را پشت این وضعیت درهم ‌ریخته پنهان کرده‌اند. نابسامانی در فدراسیون فوتبالی که چند تن از اعضای هیات رئیسه آن عزل شده و برخی از باقی‌ماندگان آن نیز آشکارا در تقابل یکدیگر عمل می‌کنند، تبعات عجیبی در نقاط دیگر کشور به وجود آورده است و برخی از افراد از این آب گل‌آلود سرگرم ماهی گرفتن هستند. 

 

در حالی که چند روزی است استان خوزستان و خصوصا شهر آبادان کانون توجه عمومی به حادثه ریزش برج متروپل است و سراسر کشور به خاطر مسامحه و تخلف مسببان این فاجعه در بهت و اندوه به سر می‌برد، در حوزه ورزش و فوتبال استان نیز برخی افراد در تلاش برای دور زدن قانون و بر هم زدن سلامت یک انتخابات قانونی در هیات فوتبال استان هستند. 

 

انتخابات ریاست هیات فوتبال خوزستان که قرار بود با ثبت نام نامزدها، در تاریخ ۲۱ خرداد برگزار شود حالا با کارشکنی مدیریت فعلی هیات فوتبال خوزستان به خطر افتاده و رفتارهای غیرقانونی و سرپیچی از آیین نامه به وضوح در عملکرد دبیر این هیات یعنی علی قاسمی دیده می‌شود. 

 

نامزدهای ریاست هیات فوتبال استان خوزستان نیز درمصاحبه با رسانه‌های استانی، نگرانی واعتراض خود را از روند برگزاری انتخابات بارها اعلام و حتی این اعتراض خود را به صورت کتبی برای فدراسیون فوتبال ارسال کرده‌اند. 

 

پس از آن فدراسیون فوتبال نامه ای را جهت دریافت پرونده نامزدها جهت بررسی شرایط آنها به دبیر هیات فوتبال استان ارسال کرد، حالا با واکنش عجیب وخارج از عرف دبیر هیات خوزستان مواجه شده که در واقع یک نامه تحقیرآمیز برای فدراسیون است. قاسمی در جواب درخواست فدراسیون، از ارسال پرونده کاندیداها امتناع کرده است در حالی که این رفتار غیرقانونی به اخلال در مسیر انتخابات پیش‌رو منجر خواهد شد. حال باید دید فدراسیون فوتبال وهیات رئیسه درپاسخ به این نامه تحقیرآمیز، دبیر هیات فوتبال خوزستان را مطابق قانون عزل خواهند کرد؟

به هر حال یکی از کاندیداهای انتخابات آینده شخص آقای طالقانی است که مسئول بالادست قاسمی محسوب می‌شود و تاکنون واکنشی به پاسخ غیر قانونی دبیر هیات تحت امرش نشان نداده است. باید دید وضعیت تراژیک فوتبال خوزستان ادامه دار خواهد بود وآقای طالقانی با عملکرد ضعیف خود انتخابات را خارج از زمان مشخص شده برگزار خواهد کرد یا نهادهای نظارتی استان و فدراسیون فوتبال به صورت جدی به روند برگزاری انتخابات وشرایط احراز صلاحیت نامزدها ورود خواهند کرد.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
خوزستانى
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۵۷ - ۱۴۰۱/۰۳/۱۲
0
0
.... در دوره قبل همه روساي هياتها رو برد كربلا قسم داد بهش راى بدهند
حالا هم ميخواد انتخابات را مديريت كنه تا دوباره به فسادش ادامه بده
كسى كه با هيات رييسه فدراسيون افتضاح قرارداد ميلياردى ب بار اورد
بنام استان و بكام ..... و .... خان پسرش
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها