تیتر امروز

محمد مهدی تندگویان: اختلاس‌ها و فساد‌های مالی امید جوانان را سوزاند/ نسل جدید دیگر به ساختار‌های رسمی اعتماد ندارد/ بازگشت اعتماد بدون تغییر ساختار ممکن نیست
گفت و گوی دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» با معاون پیشین وزارت ورزش و جوانان

محمد مهدی تندگویان: اختلاس‌ها و فساد‌های مالی امید جوانان را سوزاند/ نسل جدید دیگر به ساختار‌های رسمی اعتماد ندارد/ بازگشت اعتماد بدون تغییر ساختار ممکن نیست

دیدارنیوز در یکی دیگر از برنامه های «پشت صحنه» میزبان محمد مهدی تندگویان، معاون پیشین وزارت ورزش و جوانان بود. این گفت و گو را ببینید و بخوانید.
مجتبی مقصودی: انجمن علمی مطالعات صلح، از تأسیس تا گسترش، برای مان بیش از آنکه نشیب باشد، فراز بود
نگاهی به آنچه که در دهمین سالگرد تأسیس انجمن علمی مطالعات صلح ایران گذشت

مجتبی مقصودی: انجمن علمی مطالعات صلح، از تأسیس تا گسترش، برای مان بیش از آنکه نشیب باشد، فراز بود

آیین دهمین سال تأسیس انجمن علمی مطالعات صلح ایران، همراه با تجلیل از مؤسس این انجمن، مجتبی مقصودی به همت انجمن علمی مطالعات صلح ایران، خانه اندیشمندان علوم انسانی و با همکاری جمعی از انجمن‌های...
اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک کارشناس برجسته محیط زیست

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود میزبان دکتر اسماعیل کهرم بوم شناس و فعال محیط زیست بود؛ او در این گفت و گو تاکید داشت که برای گذار از وضعیت بحران کنونی باید مدیریت را از دست سیاسیون...

دادستان کل کشور: وظیفه ما نیست چراغ به دست دنبال «ساختمان ناایمن» باشیم!

حجت‌الاسلام منتظری، دادستان کل کشور در پاسخ به اینکه چرا پس از وقوع حادثه پلاسکو از تعداد ۱۲۹ ساختمان بحرانی کاسته نشده، گفت: ما که نمی‌توانیم چراغ دست بگیریم که ببینیم کدام ساختمان ناایمن است.

کد خبر: ۱۳۰۵۵۶
۱۳:۳۷ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۱

دادستان کل کشور: نمی‌توانیم چراغ به دست دنبال ساختمان ناایمن باشیم!

دیدارنیوز: دادستان کل کشور در پاسخ به اینکه چرا در مدت ۶ سال پس از وقوع حادثه پلاسکو از تعداد ۱۲۹ ساختمان بحرانی کاسته نشده، گفت: باید از آقایانی که مسئول هستند، سؤال کنید! آن‌ها باید اعلام کنند؛ ما که نمی‌توانیم چراغ دست بگیریم که ببینیم کدام ساختمان ناایمن است.

حجت‌الاسلام منتظری در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری با موضوع پیگرد مقصران حادثه متروپل آبادان و در پاسخ به این سؤال که شب قبل شما (دادستان کل) اعلام کرده بودید دستگاه قضائی با هر کسی که در حادثه متروپل تقصیر یا قصوری داشته باشد چه از قوه قضائیه، چه از قوه مجریه و چه از هر دستگاه دیگری باشد، برخورد بدون اغماض خواهد کرد، اما پیگیری نقش دادستان آبادان و ارتباط آن با حادثه متروپل را به زمان دیگری موکول کرده‌اید، اظهار کرد: با این مقدار مستندات به دست رسیده اظهار‌نظر قطعی یک مقدار مشکل است؛ به این دلیل هیئت عالی را از دادستانی کل تعیین کردیم و فردا [یکشنبه ۸ خرداد]صبح زود عازم خوزستان خواهند شد.

دادستان کل کشور در پاسخ به این سؤال که چرا پس از واقعه پلاسکو و حتی سینا اطهر تهران پیشگیری از سوی دادستانی انجام نشد که در نهایت به حادثه متروپل منجر شد، تصریح کرد: دستگاه قضائی وظیفه برخورد با جرم و مجرم را دارد؛ چرا ابتدائاً دستگاه‌ها مانند شهرداری‌ها و وزارت راه و شهرسازی یا نظام مهندسی باید نسبت به مسایل و وظایف و تکالیفی که دارند، کوتاهی کنند که منجر به این حوادث شود؟

منتظری درباره اینکه از زمان حادثه پلاسکو تاکنون ۱۲۹ ساختمان بحرانی از حدود ۳ هزار و ۵۰۰ ساختمان ناایمن شناسایی شده‌اند، دستگاه قضائی در این باره چه وظایفی دارد؟ خاطرنشان کرد: متأسفانه آنچه ما شاهدیم و آنچه دیده و شنیده می‌شود این است که بخش‌های مختلف به دنبال مقصر هستند و می‌خواهند به نحوی تقصیر را به گردن دیگری بیندازند، اما این امری است که، چون وابسته به چند دستگاه است، دستگاه‌ها باید این تعامل و هماهنگی و همکاری را داشته باشند تا آنجایی که مربوط به وظایف خود هستند عمل کنند و هر جا دیدند که جرمی واقع شده، این جرم را به دستگاه قضائی اعلام کنند.

منتظری درباره اینکه چرا در مدت ۶ سال پس از وقوع حادثه پلاسکو از تعداد ۱۲۹ ساختمان بحرانی کاسته نشده است، گفت: شهرداری تهران، نظام مهندسی، وزارت راه و شهرسازی و سایر دستگاه‌هایی که مسئول هستند از همین هفته در دادستانی کل بیایند و تک تک موارد را بررسی کنیم و تصمیم‌گیری کنیم به شرطی که هر تصمیمی دادستانی گرفت عمل کنند.

دادستان کل کشور در پاسخ این سؤال که آیا این تصمیم نمی‌توانست ۶ سال پیش اتفاق بیفتد؟ گفت: باید از آقایانی که مسئول هستند، سؤال کنید! آن‌ها باید اعلام کنند؛ ما که نمی‌توانیم چراغ دست بگیریم که ببینیم کدام ساختمان ناایمن است و این جزو وظایف ما نیست! شهرداری بیاید و اعلام کند و صرف اعلام هم فایده ندارد بلکه باید برنامه‌ریزی هم کنند.

وی با بیان اینکه قوه قضائیه از نظر قانونی نمی‌تواند مانع تملک ساختمان‌ها باشد، متذکر شد: این حادثه را باید یک فرصت بدانیم که دستگاه‌ها پای کار بیایند و برای رفع اشکالات برنامه‌ریزی می‌کنند همچنین نهاد‌هایی که متولی هستند اگر جرمی دیدند، جرم رخ داده را باید به دستگاه قضائی اعلام کند تا بتوانیم نسبت به آن ورود کنیم؛ مسئولیت شناسایی ساختمان‌های ناایمن و خطرناک، قطعاً به عهده قوه قضائیه نیست و دستگاه‌های متولی باید پای کار بیایند.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۳ آذر
امروز دوشنبه ۰۳ آذر
امروز دوشنبه ۰۳ آذر
امروز دوشنبه ۰۳ آذر