تیتر امروز

ساعات سرنوشت‌ساز برای ایران/ تصمیم بزرگ ایران؛ جنگ يا صلح/ دستیابی به اطلاعات محرمانه اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ساعات سرنوشت‌ساز برای ایران/ تصمیم بزرگ ایران؛ جنگ يا صلح/ دستیابی به اطلاعات محرمانه اسرائیل

این صد و نوزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس یاری، منتقد سینمایی: مستند ریحانه، راوی و گویای چندگانگی و ریاکاری آدم‌هاست
گزارش خبرنگار دیدار از اکران خصوصی یک مستند

عباس یاری، منتقد سینمایی: مستند ریحانه، راوی و گویای چندگانگی و ریاکاری آدم‌هاست

مسعود پیوسته، خبرنگار دیدارنیوز درباره اکران خصوصی مستند «ریحانه» و نقد و بررسی آن در حضور اهالی سینما و فرهنگ و رسانه گزارشی تهیه کرده که در ادامه می‌خوانید.
دلفی: درد امروز ما، جدای از درد فلسطین مسئله خودمان است/ اتفاق خاصی نیفتد، باید تا چند روز آینده شاهد بازگشت تحریم‌های وحشتناک هسته‌ای سازمان ملل باشیم/ اینکه ما فقط تاکید کنیم که به دنبال بمب نیستیم، کافی نیست
بررسی ابعاد سخنرانی پزشکیان در نیویورک در گفتگوی دیدارنیوز با سفیر پیشین ایران در فرانسه

دلفی: درد امروز ما، جدای از درد فلسطین مسئله خودمان است/ اتفاق خاصی نیفتد، باید تا چند روز آینده شاهد بازگشت تحریم‌های وحشتناک هسته‌ای سازمان ملل باشیم/ اینکه ما فقط تاکید کنیم که به دنبال بمب نیستیم، کافی نیست

این که ما، موضوعی با این درجه اهمیت-یعنی، تکلیف‌مان را آژانس-را در سایه باقی مسائل فراموش کرده و فقط به تشریح بدفهمی‌ها و مواضع خصمانه اروپا، آمریکا و اسرائیل علیه کشورمان بپردازیم، فضا را به...

آخرین قیمت پژو، تیبا، سمند و کوییک/ سوزوکی گراند ویتارا ۱۰۰ میلیون تومان گران شد

بررسی نوسانات قیمتی در بازار خودرو حاکی از افزایش قیمت خودرو‌های مونتاژ، سمند، پژو و دنا از چهارشنبه هفته گذشته تا امروز است.

کد خبر: ۱۳۰۴۹۷
۱۷:۰۳ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۱

 آخرین قیمت پژو تیبا سمند و کوییک

دیدارنیوز ـ بررسی نوسانات قیمتی حاکی از افزایش قیمت خودرو‌های مونتاژ از آخرین روز هفته گذشته تا امروز است به طوری که سوزوکی گراند ویتارا از یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان در چهارشنبه گذشته امروز به یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان رسیده است و سیروئن سی ۳ نیز از یک میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان در چهارشنبه گذسته امروز به یک میلیارد و ۲۲۰ میلیون تومان رسیده است.

از چهارشنبه هفته گذشته تا امروز خودرو‌های گروه پژو بیشترین افزایش قیمت‌ها را تجربه کردند به طوری که پژو ۲۰۶ تیپ ۲ مدل ۱۳۹۹ از ۲۸۴ میلیون تومان در چهارشنبه گذشته امروز به ۲۸۵ میلیون تومان رسیده است و پژو ۲۰۶ تیپ ۵ مدل ۱۳۹۹ نیز از ۳۵۰ میلیون تومان در چهارشنبه گذشته امروز به ۳۵۵ میلیون تومان رسیده است و پژو ۲۰۰۸ مدل ۱۳۹۹ نیز در این بازه زمانی ۱۰ میلیون تومان گران شده است و یک میلیارد و ۳۴۰ میلیون تومان قیمت خورده است.

این افزایش قیمت‌ها در بین خودرو‌های سمند موجود در بازار نیز مشهود است به طوری که سمند LX ساده مدل ۱۴۰۱ از ۳۰۴ میلیون تومان در چهارشنبه هفته گذشته امروز به ۳۰۵ میلیون تومان رسیده است و مدل ۱۴۰۰ این خودرو نیز از ۲۸۷ میلیون تومان در چهارشنبه گذشته امروز به قیمت ۲۹۰ میلیون تومان رسیده است.

خودرو‌های دنا نیز در این مدت از افزایش قیمت‌ها در امان نمانده‌اند به طوری که دنا معمولی مدل ۱۴۰۰ از ۳۸۷ میلیون تومان در چهارشنبه گذشته امروز به قیمت ۳۹۰ میلیون تومان رسیده است.

قیمت روز خودرو در جدول زیر آمده است:

 آخرین قیمت پژو تیبا سمند و کوییک

 

 

برچسب ها: قیمت خودرو
ارسال نظرات
امروز شنبه ۰۵ مهر
امروز شنبه ۰۵ مهر
امروز شنبه ۰۵ مهر
امروز شنبه ۰۵ مهر