تیتر امروز

ساعات سرنوشت‌ساز برای ایران/ تصمیم بزرگ ایران؛ جنگ يا صلح/ دستیابی به اطلاعات محرمانه اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ساعات سرنوشت‌ساز برای ایران/ تصمیم بزرگ ایران؛ جنگ يا صلح/ دستیابی به اطلاعات محرمانه اسرائیل

این صد و نوزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس یاری، منتقد سینمایی: مستند ریحانه، راوی و گویای چندگانگی و ریاکاری آدم‌هاست
گزارش خبرنگار دیدار از اکران خصوصی یک مستند

عباس یاری، منتقد سینمایی: مستند ریحانه، راوی و گویای چندگانگی و ریاکاری آدم‌هاست

مسعود پیوسته، خبرنگار دیدارنیوز درباره اکران خصوصی مستند «ریحانه» و نقد و بررسی آن در حضور اهالی سینما و فرهنگ و رسانه گزارشی تهیه کرده که در ادامه می‌خوانید.
دلفی: درد امروز ما، جدای از درد فلسطین مسئله خودمان است/ اتفاق خاصی نیفتد، باید تا چند روز آینده شاهد بازگشت تحریم‌های وحشتناک هسته‌ای سازمان ملل باشیم/ اینکه ما فقط تاکید کنیم که به دنبال بمب نیستیم، کافی نیست
بررسی ابعاد سخنرانی پزشکیان در نیویورک در گفتگوی دیدارنیوز با سفیر پیشین ایران در فرانسه

دلفی: درد امروز ما، جدای از درد فلسطین مسئله خودمان است/ اتفاق خاصی نیفتد، باید تا چند روز آینده شاهد بازگشت تحریم‌های وحشتناک هسته‌ای سازمان ملل باشیم/ اینکه ما فقط تاکید کنیم که به دنبال بمب نیستیم، کافی نیست

این که ما، موضوعی با این درجه اهمیت-یعنی، تکلیف‌مان را آژانس-را در سایه باقی مسائل فراموش کرده و فقط به تشریح بدفهمی‌ها و مواضع خصمانه اروپا، آمریکا و اسرائیل علیه کشورمان بپردازیم، فضا را به...

پژوپارس ۴۵۵ میلیون تومان شد/ آخرین قیمت کوییک، ساینا و سمند

نوسان در قیمت خودرو همچنان ادامه‌دار است. کارشناسان معتقدند با آزادسازی واردات خودرو به کشور ممکن است قیمت خودرو‌های خارجی تغییر کند.

کد خبر: ۱۲۹۸۱۷
۱۲:۱۳ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۱

آخرین قیمت کوییک، ساینا و سمند

دیدارنیوز : قیمت خودرو صفر داخلی در روز ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ با توجه به آمار‌ها و قیمت روزانه با تغییراتی همراه است.

قیمت خودرو صفر داخلی امروز ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ در بازار ایران به شرح زیر است:

پراید ۱۱۱ به ۲۰۸ میلیون تومان رسید. پراید ۱۳۱ نیز با قیمت ۱۷۶ میلیون تومان عرضه می‌شود.

دنا پلاس اتوماتیک مدل ۱۴۰۱ نسبت به روز گذشته سه میلیون تومان کاهش قیمت داشت. این خودرو هم‌اکنون در قیمت ۵۰۹ میلیون تومان در بازار خودروی کشور موجود است. اما دنا معمولی ۱۴۰۱ نسبت به روز گذشته سه میلیون تومان کاهش داشت داشت و به قیمت ۳۸۳ میلیون تومان رسید.

قیمت خودرو‌های پرطرفدار

نرخ خودرو تیبا هاچ‌بک پلاس به ۲۱۵ میلیون تومان رسید.

پژو ۲۰۶ تیپ دو نیز سه میلیون تومان کاهش قیمت داشت. این خودرو هم‌اکنون به قیمت ۳۱۷ میلیون تومان معامله می‌شود. خودروی پژو ۲۰۶ تیپ پنج با دو میلیون تومان کاهش قیمت نسبت به روز گذشته، در بازار کشور به نرخ ۳۵۰ میلیون تومان رسید.

پژو پارس اتوماتیک نیز به ۴۵۵ میلیون تومان رسید. تارا اتوماتیک نیز امروز در بازار ۶۰۰ میلیون تومان عرضه می‌شود.

پژوپارس ۴۵۵ میلیون تومان شد

پیش‌بینی قیمت خودرو در روز‌های آینده

امیرحسن کاکایی، کارشناس صنعت خودرو گفت: با آزادسازی واردات خودرو به کشور پیش‌بینی می‌شود به صورت موقت بازار واکنش نشان دهد. هر چند به نظر می‌رسد بازار دیگر متاثر از این اخبار نباشد. اما قیمت خودرو‌های خارجی ممکن است کاهش یابد. اما در مجموع قیمت خودرو‌ها تغییری نمی‌کند. مگر اینکه بازار در وضعیت رکود قرار گیرد.

برچسب ها: قیمت خودرو
ارسال نظرات
امروز شنبه ۰۵ مهر
امروز شنبه ۰۵ مهر
امروز شنبه ۰۵ مهر
امروز شنبه ۰۵ مهر