تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

سه ماه از تجاوز نظامی روسیه گذشت؛ تعهد ۲۰ کشور برای ارسال سلاح‌ به اوکراین

سه ماه از آغاز تجاوز نظامی روسیه به اوکراین می‌گذرد و در این میان میلیون‌ها اوکراینی به دلیل تصمیم ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه به کشورهای اطراف به ویژه لهستان فرار کرده‌اند.

کد خبر: ۱۳۰۲۵۵
۱۱:۳۵ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۱

سه ماه از تجاوز نظامی روسیه گذشت؛ تعهد ۲۰ کشور برای ارسال سلاح‌ به اوکراین

دیدارنیوز: سه ماه پیش از این در چنین روزی، یعنی در بامداد ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ میلادی ارتش روسیه تهاجم سنگین خود به خاک اوکراین را آغاز کرد.

در این مدت، مسکو پس از دست یافتن به نتایجی اندک با وجود انجام حملات گسترده به اقصی نقاط اوکراین، درنهایت تصمیم گرفت که قدرت جنگی خود را بر مناطق شرقی و بطور ویژه بر منطقه لوهانسک که بخش‌هایی از آن پیش از این در اختیار جدایی‌طلبان بود متمرکز کند و به این ترتیب از میزان تلفات انسانی و نابودی گستردۀ تجهیزات جنگی خود بکاهد و به نتیجه روشنی از این حملات آنهم پس از سه ماه درگیری شدید برسد.

بر این اساس، جنگ در حالی وارد چهارمین ماه خود می‌شود که حملات شدیدی آخرین نقطه مقاومت در منطقه لوهانسک را هدف گرفته است؛ همزمان روسیه در تلاش است تا کنترلش را بر مناطق اشغالی در خارکیف (شمال شرق اوکراین)، خرسون (جنوب)، زاپوریژیا (جنوب شرق) و دونباس (شرق) از دست ندهد.

در آخرین اظهارنظر‌ها درباره آنچه در این مناطق می‌گذرد، ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین وضعیت دونباس را «بسیار سخت» توصیف کرد و افزود که روس‌ها به دنبال «از بین بردن هر چیز زنده‌ای هستند» که در آنجا وجود دارد.

رئیس جمهوری اوکراین همچنین در جریان سخنرانی روز دوشنبۀ خود در نشست داووس، از جامعه جهانی خواست تا تحریم‌های اقتصادی علیه روسیه را تشدید کنند و تسلیحات بیشتری نیز در اختیار کی‌یف بگذارند.

تعهد ۲۰ کشور برای ارسال سلاح‌های بیشتر به اوکراین

در جریان نشست مجازی «گروه تماس برای دفاع از اوکراین» که روز دوشنبه برگزار شد، ۴۴ کشور موضوع کمک نظامی به اوکراین را به بحث گذاشتند.

درنهایت لوید آستین، وزیر دفاع ایالات متحده اعلام کرد که ۲۰ کشور از میان آن‌ها متعهد شده‌اند تسلیحات بیشتری را در اختیار کی‌یف بگذارند.

دیگر کشور‌ها نیز متعهد شدند که در آموزش ارتش اوکراین مشارکت داشته باشند.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها