تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.

کاهش قیمت‌ها در بازار خودرو؛ دلالان کمی کوتاه آمدند!

روند قیمت‌ها در بازار خودرو طی هفته گذشته نشان داد که دلالان دست از تلاش بر نمی‌دارند و همچنان افسار بازار خودرو را به دست دارند و اجازه کاهش قیمت‌ها را در این بازار نمی‌دهند. اما روند بازار خودرو نشان می‌دهد که دلالان بالاخره ترمز قیمت‌ها در بازار را کشیده و به کاهشی شدن قیمت‌ها رضایت داده‌اند.

کد خبر: ۱۳۰۱۶۶
۰۹:۴۷ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۱

کاهش قیمت‌ها در بازار خودرو؛ دلالان کمی کوتاه آمدند!

دیدارنیوز: بررسی روند بازار خودرو نشان می‌دهد که دلالان بالاخره ترمز قیمت‌ها در بازار را کشیده و به کاهشی شدن قیمت‌ها رضایت داده‌اند. این در حالیست که این مسیر کاهش قیمت خودرو‌ها در بازار، در هفته گذشته و تحت تاثیر خبر آزادسازی واردات خودرو پیش‌بینی می‌شد.

روند قیمت‌ها در بازار خودرو طی هفته گذشته نشان داد که دلالان دست از تلاش بر نمی‌دارند و همچنان افسار بازار خودرو را به دست دارند و اجازه کاهش قیمت‌ها را در این بازار نمی‌دهند. این در حالی بود که تجربه گذشته نشان می‌دهد حتی خبر‌ها در رابطه با واردات خودرو بر بازار آزاد تاثیرگذار بوده است.

حال، اما بررسی قیمت‌ها در بازار اولین روز از خرداد ماه امسال و مقایسه آن با هفته گذشته نشان می‌دهد که گویا دلالان بیش از این توان مقاومت نداشته و بدین ترتیب خودرو در بازار آزاد در مسیر کاهشی شدن قرار گرفت. البته هنوز هم قیمت‌ها در بازار آزاد بسیار فراتر از معمول و با فاصله بسیار از کارخانه تعیین می‌شوند. نکته قابل توجه اینجاست که محصولات خارج از تولید همچون پراید نیز همانند خودرو‌های بر مدار خط تولید، بالا و پایین می‌شود. البته برخلاف آنچه که برخی می‌گویند، هنوز این خودرو به زیر ۲۰۰ میلیون تومان نرسیده است.

بطور کلی بررسی بازار امروز و مقایسه آن با هفته گذشته نشان می‌دهد که در محصولات گروه خودروسازی سایپا کاهش یک تا ۱۵ میلیون تومانی شکل گرفته است.

در محصولات ایران‌خودرو نیز کاهش یک تا ۱۳ میلیون تومان برای محصولات تولیدی و البته ۳۵ میلیون تومان برای محصول مونتاژی این شرکت (هایما S ۷ توربو) نسبت به ابتدای هفته گذشته (شنبه) مشهود است.

آخرین قیمت‌های ثبت شده برای انواع پرتیراژ‌های خودروسازان در بازار روز یکشنبه (اول خردادماه) و مقایسه آن با شنبه هفته گذشته (۲۴ اردیبهشت ماه) به شرح زیر است:

کاهش قیمت‌ها در بازار خودرو؛ دلالان کمی کوتاه آمدند!کاهش قیمت‌ها در بازار خودرو؛ دلالان کمی کوتاه آمدند!کاهش قیمت‌ها در بازار خودرو؛ دلالان کمی کوتاه آمدند!

منبع: ایسنا
برچسب ها: دلال خودرو خودرو
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی