تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.

پژو رکورد افزایش قیمت روزانه را شکست/ آخرین قیمت پراید، تیبا و دنا

بررسی نوسانات قیمتی در بازار خودرو از شتاب گرفتن روند افزایش قیمت‌ها در بین خودرو‌های پژو، تیبا و پراید حکایت دارد.

کد خبر: ۱۲۹۲۳۷
۲۳:۲۰ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۱

پژو رکورد افزایش قیمت روزانه را شکست

دیدارنیوز ـ بررسی روند قیمت‌ها در بازار خودرو از افزایش قیمت خودرو‌های پراید در ۲۴ ساعت گذشته خبر می‌دهد؛ پراید ۱۱۱ از ۲۰۳ میلیون تومان در روز گذشته امروز به ۲۰۴ میلیون تومان رسیده است و پراید پراید ۱۵۱ مدل ۱۴۰۰ نیز در ۲۴ ساعت گذشته یک میلیون تومان گران شده است و این خودرو در حال حاضر ۱۷۹ میلیون تومان قیمت خورده است.

خودرو‌های پژو، اما در ۲۴ ساعت گذشته نوسانات قیمتی شدیدتری را تجربه کردند به طوری که پژو ۲۰۰۸ مدل ۱۳۹۹ از یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان در روز گذشته امروز به یک میلیارد و ۲۹۰ میلیون تومان رسیده است و مدل ۱۳۹۸ این خودرو نیز در ۲۴ ساعت گذشته ۴۰ میلیون تومان گران شده است و این خودرو در حال حاضر یک میلیارد و ۲۳۰ میلیون تومان قیمت خورده است.

این نوسانات قیمتی در بین سایر خودرو‌های پژو موجود در بازار نیز مشهود است به طوری که پژو ۲۰۶ تیپ ۲ مدل ۱۳۹۹ از ۲۸۵ میلیون تومان در روز گذشته امروز به ۲۸۸ میلیون تومان رسیده است و مدل ۱۴۰۰ این خودرو نیز در ۲۴ ساعت گذشته ۴ میلیون تومان گران شده است و این خودرو در حال حاضر در بازار ۳۰۲ میلیون تومان قیمت خورده است و مدل ۱۴۰۱ این خودرو نیز از ۳۱۰ میلیون تومان در روز گذشته امروز به ۳۱۵ میلیون تومان رسیده است.

در بین خودرو‌های تیبا مدل هاچ بک سال ۱۴۰۱ آن از ۲۱۲ میلیون تومان در روز گذشته امروز به ۲۱۳ میلیون تومان رسیده است.
خودرو‌های سمند، اما در این مدت از نوسانات قیمتی در امان بوده اند.

در بین خودرو‌های دنا مدل معمولی سال ۱۴۰۱ آن از ۳۹۰ میلیون تومان در روز گذشته امروز به ۳۹۲ میلیون تومان رسیده است.

برچسب ها: قیمت خودرو
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت