تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در تهران/ نوسان دما طی هفته جاری

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، وضعیت جوی تهران آسمانی ابری تا نیمه ابری همراه با وزش باد و خیزش گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.

کد خبر: ۱۲۹۲۰۹
۱۴:۴۴ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۱

وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در تهران

دیدارنیوز ـ بر اساس بررسی داده‌ها و نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی وضعیت جوی استان تهران طی پنج روز آینده، آسمان کمی ابری تا نیمه ابری در بعضی ساعت‌ها به‌ویژه در ساعات بعدازظهر و شب همراه با وزش باد شدید و در پاره‌ای نقاط به‌ویژه در نیمه جنوبی و غرب استان گاهی وزش باد خیلی شدید و خیزش موقتی گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

برای امروز و فردا (۱۹ و ۲۰ اردیبهشت) در برخی مناطق به‌ویژه در ارتفاعات و روز جمعه (۲۲اردیبهشت) در بیشتر نواحی استان در بعضی ساعات رگبار و رعد و برق در مناطق مستعد بارش تگرگ مورد انتظار است.

با توجه به گرد و غبار اتنقالی از غرب کشور برای روز‌های سه شنبه و پنجشنبه (۲۰ و ۲۲اردیبهشت) افزایش گردوغبار، کاهش کیفیت هوا و کاهش دید افقی پیش‌بینی می‌شود.

از امشب تا روز چهارشنبه (۱۹ تا ۲۱ اردیبهشت) روند افزایش نسبی دما و از پنجشنبه شب تا جمعه کاهش نسبتا محسوس دما مورد انتظار است.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ایستگاه ورامین با بیشینه دمای ۳۱ درجه سانتیگراد از گرم‌ترین نقاط استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته بوده است.

آسمان تهران فردا (۲۰ اردیبهشت) قسمتی ابری، گاهی نیمه‌ابری و وزش باد و گاهی وزش باد شدید و احتمال خیزش گرد و خاک با حداقل دمای ۱۷ و حداکثر دمای ۲۵ درجه سانتیگراد و طی چهارشنبه (۲۱ اردیبهشت) قسمتی ابری و از بعد از ظهر وزش باد شدید و اواخر وقت نیمه‌ابری با حداقل دمای ۱۸ و حداکثر دمای ۲۸ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

منبع: ایسنا
برچسب ها: هواشناسی
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر