تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.

زمان ثبت‌نام و اعزام حج اعلام شد

معاون سازمان حج و زیارت از آغاز عملیات حج تمتع از ۲۵ خردادماه خبر داد و اعلام کرد: ثبت‌نام از متقاضیان سفر حج تمتع ۱۴۰۱ در دهه دوم اردیبهشت‌ماه انجام می‌شود.

کد خبر: ۱۲۸۶۴۷
۱۶:۰۸ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۱

زمان ثبت‌نام و اعزام حج اعلام شد

دیدارنیوز ـ به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی حج، اکبر رضایی در شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت، با اشاره به هماهنگی‌های انجام‌شده با سازمان هواپیمایی، ۱۵ ذیقعده برابر با ۲۵ خردادماه را زمان آغاز عملیات حج تمتع ۱۴۰۱ و ۲۹ ذیحجه برابر با هفتم مردادماه ۱۴۰۱ را پایان عملیات حج اعلام کرد و افزود: امیدواریم عملیات حج مطابق برنامه تنظیم‌شده اجرایی شود.

او همچنین گفت: سهمیه نهایی حج تعیین شده، سهمیه هر استان مشخص شده و اختصاص یافته و تعداد کاروان‌های هر استان نیز معلوم شده است. علاوه‌بر این، تعداد افراد مشمول تشرف با توجه به سن اعلامی از سوی عربستان (زیر ۶۵ سال) و حفظ وضعیت ثبت‌نام در سال ۹۹ مشخص شده است.

معاون امور حج و عمره سازمان حج و زیارت با اشاره به الزامی بودن واکسیناسیون حجاج برای ورود به کشور عربستان، اظهار کرد: براساس اطلاعات وزارت بهداشت شماری از واجدان شرایط ثبت‌نام یا واکسن کرونا تزریق نکرده و یا یک دوز آن را تزریق کرده‌اند که تا شرط واکسن را کامل نکنند، امکان رزرو کاروان ندارند.

رضایی همچنین گفت: رایزنی‌های لازم برای انجام واکسیناسیون زائران و نیز انجام تست پی‌سی‌آر در مراکز مورد تأیید، صدور کارت و برگزاری جلسات هماهنگی در بخش بهداشت و درمان انجام شده است.

او خواستار اعلام سرفصل‌های آموزشی از سوی معاونت فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری شد تا تعداد جلسات آموزش حضوری که نیاز است به مدیران استان‌ها ابلاغ و در کنار آن جلسات آموزش مجازی و وبیناری هم برگزار شود.

در ادامه این شورا، حجت الاسلام والمسلمین سیدعبدالفتاح نواب، نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت بر الزام مشارکت مدیران کاروان‌های زیارتی درجلسات توجیهی تأکید کرد و گفت: حضور مستمر در جلسات توجیهی افزون بر بهره‌مندی خود آنان، سبب ارائه خدمات بهتر به زائران می‌شود.

نواب همچنین از دکتر مرعشی ـ رییس مرکز پزشکی حج و زیارت ـ خواست با توجه به ضرورت انجام آزمایش پی‌سی‌آر برای اعزام به حج، برای تقویت ایمنی زائران تدابیری اندیشیده شود.

بنا بر اعلام سازمان حج و زیارت، ایران امسال با ۳۹ هزار و ۶۳۵ نفر در حج شرکت خواهد کرد.

عربستان حج را درحالی با حضور حدود یک میلیون زائر قرار است برگزار کند که در دو سال گذشته این مراسم واجب دینی به دلیل همه‌گیری کرونا به شکل محدود و بدون اجتماع زائران خارجی برگزار شد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: حج و زیارت
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير