تیتر امروز

از ایرنای ناصری تا ایرنای نادری/ عبدالله ناصری: جمهوری اسلامی، مرگ اسلام سیاسی را تسریع کرد
گفت‌وگوی ویژه دیدارنیوز با مدیرعامل پیشین ایرنا

از ایرنای ناصری تا ایرنای نادری/ عبدالله ناصری: جمهوری اسلامی، مرگ اسلام سیاسی را تسریع کرد

عبدالله ناصری مدیرعامل پیشین ایرنا با وجود کسالت و مشکل تکلم و تحرک تحت بیماری ALS، با دیدار گفت‌وگویی انجام داده است که مطالعه آن را پیشنهاد می‌کنیم.
مصطفی ملکیان: مردم در ۱۴۰۱ پیروز میدان بودند/ دیگر در هیچ انتخاباتی شرکت نخواهم کرد/ دفاعم از انقلاب ۵۷ اشتباه بود
گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه اصل ۲۷ با فیلسوف و متفکر معاصر (قسمت اول)

مصطفی ملکیان: مردم در ۱۴۰۱ پیروز میدان بودند/ دیگر در هیچ انتخاباتی شرکت نخواهم کرد/ دفاعم از انقلاب ۵۷ اشتباه بود

استاد مصطفی ملکیان، فیلسوف و متفکر معاصر یکی دیگر از مهمانان ویژه فصل جدید برنامه اصل ۲۷ بود؛ گفت‌وگوی دیدار با او در دو قسمت منتشر خواهد شد؛ این گفت‌وگو را حتما ببینید.
مسئله قره‌باغ چیست؟ چرا آذربایجان و ارمنستان بر سر آن می‌جنگند؟
از چشم جهان (۱۱۳)؛ بلومبرگ بررسی کرد:

مسئله قره‌باغ چیست؟ چرا آذربایجان و ارمنستان بر سر آن می‌جنگند؟

خبرگزاری بلومبرگ در گزارشی مفصل به درگیری قفقاز پرداخته و اینکه پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی، جمهوری‌های آذربایجان و ارمنستان بار‌ها به خاطر منطقه ناگورنو قره‌باغ با هم جنگیده‌اند.

کیفیت هوای تهران در شرایط «قابل قبول»

کیفیت هوای تهران به دلیل وزش باد و تعطیلی امروز ۳ اردیبهشت، در محدوده قابل قبول است. این شرایط جوی تا اواخر وقت شنبه ادامه خواهد داشت و همزمان با افزایش ترافیک شامگاهی برقراری وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس در مناطق پرتردد پیش‌بینی می‌شود.

کد خبر: ۱۲۷۸۹۴
۱۰:۳۶ - ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۱

کیفیت هوای تهران در شرایط «قابل قبول»

دیدارنیوز: بر اساس پیش بینی‌های انجام شده در شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، به دنبال وزش باد و تعطیلی امروز (۳ اردیبهشت) کیفیت هوای پایتخت در محدوده قابل قبول قرار دارد.

پیش‌بینی‌های انجام‌شده در شرکت کنترل کیفیت هوای شهر تهران حاکی از آن است که در صبح روز شنبه (۳ اردیبهشت ماه) با کاهش تردد خودرو‌ها در روز تعطیل کیفیت هوا در بیشتر مناطق در محدوده قابل قبول قرار خواهد گرفت. حاکمیت جو نسبتاً آرام در طول روز شرایط مناسب برای پراکندگی آلاینده‌ها را محدود خواهد کرد.

این شرایط جوی تا اواخر وقت شنبه ادامه خواهد داشت و همزمان با افزایش ترافیک شامگاهی برقراری وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس در مناطق پرتردد پیش‌بینی می‌شود.

عدم وزش باد مؤثر تا صبح روز یکشنبه (۴ اردیبهشت ماه) هم‌زمان با افزایش تردد خودرو‌ها باعث افزایش غلظت ذرات معلق در مناطق پرتردد خواهد شد که کاهش کیفیت هوا را به‌دنبال دارد. در طول روز به‌تدریج بر تندی باد افزوده خواهد شد که سبب پراکندگی آلاینده‌ها و بهبود کیفیت هوا می‌شود.

با وزش باد نسبتاً شدید در برخی ساعات پایانی یکشنبه، کاهش غلظت ذرات معلق و برقراری قابل قبول در بیشتر مناطق دور از انتظار نخواهد بود، هرچند در برخی مناطق مستعد احتمال گسیل و انتشار گردوخاک وجود دارد.

آلاینده شاخص هوای پایتخت طی ۲۴ ساعت گذشته «ذرات معلق کمتر از ۲.۵میکرون» با میانگین ۸۹ بود و کیفیت هوای پایتخت در وضعیت قابل قبول قرار داشت. آلاینده شاخص هم‌اکنون «ذرات معلق کمتر از ۲.۵میکرون» با میانگین ۸۸ و کیفیت هوا در محدوده قابل قبول است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی