تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
اشتباه نکنید، قرعه ما در جام جهانی آسان نیست

فرکی: باید از جانشین اسکوچیچ بابت صعود به مرحله بعد ضمانت گرفته شود!

حسین فرکی، مربی سابق تیم ملی فوتبال ایران معتقد است که قرعه ما در جام جهانی قطر آسان نیست و در صورت تغییر سرمربی تیم‌ملی، باید از جانشین اسکوچیچ بابت صعود به مرحله بعد ضمانت گرفته شود.

کد خبر: ۱۲۶۳۵۲
۱۰:۳۶ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۱

فرکی: باید از جانشین اسکوچیچ بابت صعود به مرحله بعد ضمانت گرفته شود!

دیدارنیوز: مربی سابق تیم ملی حامی حضور اسکوچیچ روی نیمکت این تیم در جام جهانی است و با تغییر سرمربی در این مقطع مخالف است.

حسین فرکی، در خصوص گروه‌بندی ایران در جام جهانی اظهار داشت: در مورد قرعه‌کشی انجام شده و گروه‌بندی به عقیده من برخلاف چیزی که خیلی‌ها می‌گویند گروه آسانی نداریم و هر دو تیمی که مشخص شدند همگروهی ما هستند از تیم‌های خوب مسابقات محسوب می‌شوند و کیفیت فنی و آن‌ها مشخص است و تعجب می‌کنم چطور می‌گویند در گروه آسانی قرار داریم و صحبت از صعود به مرحله بعد مطرح می‌شود.

وی در مورد اینکه این گروه نسبت به گروه‌های دیگر مناسب‌تر به نظر می‌رسد، گفت: من کاری به گروه‌های دیگر ندارم. یک نگاه به وضعیت تیم خودمان است و یک نگاه به دو تیمی که همگروه ما هستند و تیم دیگری که قرار است در مسابقات پلی آف مشخص شود. به طور طبیعی در هر گروه از رقابت‌های جام جهانی دو تیم هستند که خود را بالقوه مدعی صعود به دور بعد می‌دانند و دو تیم دیگر که قصد دارند تلاش کنند تا تیم‌های بالاتر را شکست داده و با نتایج خوب بتوانند شرایط صعود را برای خودشان رقم بزنند. تیم ما در حال حاضر در دسته دوم قرار می‌گیرد.

مربی سابق تیم ملی در ادامه عنوان کرد: ما تیم خوبی داریم، ولی صعود به دور حذفی مسابقات که تبدیل به یک مطالبه از سوی فوتبالدوستان شده است اتفاقی است که ما در تاریخ فوتبالمان آن را تجربه نکردیم و قرار است یک موضوع جدید در فوتبال ما باشد. این کار نیازمند این است که ما تیمی آماده و کامل در اختیار داشته باشیم و درگیر اتفاقات مختلف که به تیم ما ضربه می‌زند از جمله مصدومیت و موارد این چنینی نباشیم و در کنار آن تدارک خوبی در ماه‌های باقی مانده تا جام جهانی داشته باشیم و بتوانیم سطح خودمان را تا آن موقع ارتقا دهیم و در کنار آن مواردی مثل شانس و مسائل داوری و... هم باید شرایط را به گونه‌ای رقم بزند که شرایط برای صعود ما فراهم باشد. این اتفاق غیر ممکن نیست، ولی کار سختی است و همانطور که گفتم تا کنون اتفاق نیافتاده است و نباید با آن ساده برخورد کرد.

فرکی در مورد اینکه خیلی‌ها عقیده دارند اسکوچیچ باید جایش را به یک مربی سطح اول جهانی بدهد، گفت: قبلاً در مقاطع مختلف در این مورد صحبت کرده‌ام و حرفم هنوز همان است. اسکوچیچ در شرایط سختی تیم ملی را تحویل گرفت و ما حتی امید نداشتیم از دوره پیش مقدماتی صعود کنیم چرا که تقریباً حذف شده بودیم و شانس اندکی برای صعود داشتیم، ولی این اتفاق افتاد و در دور نهایی هم با نتایج خوب و به عنوان سرگروه راهی جام جهانی شدیم و مجموع این‌ها برایند یک عملکرد خوب از سوی اسکوچیچ است و من عقیده دارم تنها کسی که در جام جهانی روی نیمکت تیم ملی باید بنشیند خود اسکوچیچ است و اگر قرار است مربی دیگری را جایگزین او کنیم باید از او ضمانت بگیریم و تضمین بدهد که تیم ملی را راهی دور بعدی می‌کند و اگر چنین سرمربی در سراسر دنیا وجود دارد سلام من را به او برسانید.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان