تیتر امروز

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟

این صد و پانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
جنگ‌های شناختی؛ آیا ایران وارد این نوع جنگ شده است؟
گفت‌وگوی دیدار در برنامه "میهمان من" با یک کارشناس مسایل بین الملل

جنگ‌های شناختی؛ آیا ایران وارد این نوع جنگ شده است؟

در یکی دیگر از برنامه‌های میهمان من دیدارنیوز، با علی ودایع، مدرس دانشگاه و کارشناس بین الملل درباره جنگ‌های شناختی صحبت کردیم. آیا کشورمان ایران وارد این نوع جنگ شده است؟

رویترز: کسی نمی‌داند چه اتفاقی برای جسد خاشقجی افتاده است

یک منبع آگاه تاکید کرد، دستوری برای کشتن یا ربودن خاشقجی صادر نشده است اما همواره دستور بازگرداندن مخالفان به عربستان از سوی ریاست اطلاعات این کشور وجود داشته است.

کد خبر: ۱۲۶۲۶
۰۹:۳۸ - ۲۸ مهر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - یک منبع آگاه در گفت‌وگو با خبرگزاری رویترز اظهار داشت: راننده کنسولگری عربستان از جمله کسانی بود که جسد خاشقجی را به یک همدست محلی تحویل داد.

این منبع آگاه در ادامه تاکید کرد که راننده کنسولگری نمی‌داند چه اتفاقی برای جسد افتاده است.

منبع یاد شده که رویترز آن را آگاه توصیف کرد، گفت: دستوراتی برای کشتن یا ربودن خاشقجی صادر نشده است اما همواره دستوری برای بازگرداندن مخالفان به عربستان از سوی ریاست اطلاعات این کشور وجود داشته است.

وی افزود: محمد بن سلمان ولیعهد عربستان از این عملیات بی‌اطلاع بوده است.

همچنین برخی منابع عربستانی درباره جسد خاشقجی به تلاش افراد حاضر در کنسولگری برای مخفی نگه داشتن اتفاقات رخ داده در ساختمان و سرپوش گذاشتن بر آنها اشاره کردند، این امر برخی فرضیه‌ها برای استتار جسد خاشقجی و تلاش برای مخفی کردن آن را قوت می‌بخشد.

به گزارش خبرگزاری رسمی عربستان (واس)، سعود بن عبدالله المعجب، دادستان کل عربستان در بیانیه‌ای اعلام کرد، تحقیقات اولیه در پرونده ناپدید شدن جمال خاشقجی، روزنامه‌نگار عربستانی مرگ او را تایید می‌کند و تاکنون ۱۸ تن طی تحقیقات در این پرونده بازداشت شده‌اند.

المعجب در ادامه گفت: تحقیقات اولیه‌ای که دادستانی در پرونده ناپدید شدن جمال بن احمد خاشقجی انجام داد، حاکی از بحث و گفت‌وگوی او با کسانی است که در ساختمان کنسولگری در استانبول از او بازجویی می‌کردند، این گفت‌وگو به مشاجره، درگیری و کتک‌کاری و در نهایت مرگ او منجر شد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور