تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

افت قیمت نفت با اوج‌گیری کرونا در چین

در حالی که روسیه و اوکراین تلاش دارند به توافقی بر سر آتش بس دست یابند و نگرانی‌ها از کاهش تقاضا در چین به دلیل قرنطینه در شانگ‌های بازار‌های انرژی را تحت تاثیر قرار داده است، قیمت نفت روز سه شنبه شاهد کاهش بود.

کد خبر: ۱۲۵۷۸۳
۱۰:۲۲ - ۰۹ فروردين ۱۴۰۱

افت قیمت نفت با اوج‌گیری کرونا در چین

دیدارنیوز: قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با یک دلار و ۱۸ سنت معادل ۱.۱ درصد کاهش به ۱۱۱ دلار و ۳۰ سنت رسید.

به نقل از رویترز، در حالی که روسیه و اوکراین تلاش دارند به توافقی بر سر آتش بس دست یابند و نگرانی‌ها از کاهش تقاضا در چین به دلیل قرنطینه در شانگ‌های بازار‌های انرژی را تحت تاثیر قرار داده است، قیمت نفت روز سه شنبه شاهد کاهش بود.

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با یک دلار و ۱۸ سنت معادل ۱.۱ درصد کاهش به ۱۱۱ دلار و ۳۰ سنت رسید. قیمت نفت خام آمریکا هم امروز با یک دلار و ۹ سنت معادل یک درصد کاهش به ۱۰۴ دلار و ۸۷ سنت رسید.

قیمت هر دو شاخص نفتی روز دوشنبه حدود ۷ درصد کاهش داشت.

مذاکره کنندگان اوکراین و روسیه قرار است روز دوشنبه به منظور از سرگیری گفتگو‌های آتش بس برای اولین بار طی بیش از ۲ هفته اخیر در استانبول دیدار کنند. تحریم‌های وضع شده علیه روسیه پس از آغاز درگیری‌ها در اوکراین موجب شده تا عرضه نفت محدود شود و قیمت‌ها در اوایل ماه جاری به بالاترین رقم ۱۴ سال گذشته برسد.

هیرویوکی کیکوکاوا تحلیلگر موسسه نیسان در این باره گفت: «قیمت نفت بار دیگر و همزمان با آغاز گفتگو‌های صلح تحت فشار قرار گرفته است، زیرا این مذاکرات می‌تواند منجر به کاهش تحریم‌ها علیه روسیه شود.»

وی افزود: «برقراری موفق آتش بس همچنین چشم انداز احیای برجام را تقویت خواهد کرد.».

اما در بخش تقاضا، برقراری قرنطینه ۹ روزه در شانگ‌های چین موجب شده تا تقاضا برای مصرف از سوی بزرگترین وارد کننده نفت جهان کاهش یابد. این قطب مالی چین حدود ۴ درصد مصرف انرژی این کشور را در اختیار دارد.

تسویوشی اونو تحلیلگر بازار نفت گفت، نگرانی از اینکه چین ممکن است محدودیت‌های بیشتری در سایر مناطق اعمال کند موجب افزایش فشار برای فروش نفت توسط سرمایه گذاران شده است.

منبع: تسنیم
برچسب ها: قیمت نفت نفت
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر