تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

کارگردان «پدرخوانده»، ستاره‌دار شد

ستاره‌ای به نام فرانسیس فورد کاپولا از مهم‌ترین کارگردانان سینمای معاصر در پیاده‌رو مشاهیر هالیوود به ثبت رسید.

کد خبر: ۱۲۵۴۱۴
۱۵:۴۳ - ۰۲ فروردين ۱۴۰۱

کارگردان پدرخوانده ستاره‌دار شد

دیدارنیوز ـ فرانسیس فورد کاپولا، ۵۰ سال پس از ساخت فیلم تاریخ‌ساز «پدرخوانده»، به عنوان یکی از مشاهیر هالیوود ستاره‌ای در پیاده‌رو مشاهیر دریافت کرد.

کاپولا در این مراسم که با همراهی خواهر و همسرش در آن شرکت کرده بود، ستاره شماره ۲۷۱۵ پیاده‌رو مشاهیر هالیوود را دریافت کرد و گفت: «مطمئنا از این که نامم در میان این بزرگان که بسیاری از آن‌ها از دنیا رفته‌اند قرار می‌گیرد بسیار خوشحالم و از استودیو پارامونت تشکر می‌کنم که یکی از مهم‌ترین دلایلی است که اکنون ستاره‌ای به نام من در این‌جا ثبت می‌شود.»

این سینماگر ۸۲ ساله از بزرگ‌ترین فیلمسازان معاصر سینمای جهان است و از جمله افتخارات و جوایز سینمایی او طی چهار دهه فیلم‌سازی می‌توان به جایزه اسکار بهترین فیلم‌نامه اقتباسی در سال ۱۹۷۱ برای «پاتون»، جایزه اسکار بهترین فیلم‌نامه اقتباسی در سال ۱۹۷۳ برای «پدرخوانده»، جایزه اسکار بهترین فیلم، بهترین کارگردانی و بهترین فیلم‌نامه اقتباسی در سال ۱۹۷۵ برای «پدرخوانده ۲»، جایزه نخل طلا و جایزه فیپرشی جشنواره کن در سال ۱۹۷۹ برای فیلم «اینک آخرالزمان»، جایزه نخل طلا و جایزه بهترین فیلم معنوی جشنواره کن در سال ۱۹۷۴ برای فیلم «مکالمه» و ... اشاره کرد.

«کاپولا» از سال ۲۰۱۱ فیلمی نساخته و هم‌اکنون مشغول آماده‌سازی ساخت فیلم سینمایی «مگالوپیس» به عنوان پروژه رویایی خود است.

کارگردان سه‌گانه «پدرخوانده» در مصاحبه اخیر خود با مجله «GQ» بار دیگر از وضعیت فیلم‌های استودیویی هالیوود و یکنواختی آثار مارول ابراز تاسف و اظهار کرده است: «قبلاً فیلم‌های استودیویی وجود داشت و اکنون فیلم‌های مارول. یک فیلم از آثار کمپانی مارول چیست؟ این فیلم‌ها یک نمونه اولیه فیلم است که بار‌ها و بار‌ها و بار‌ها و بار‌ها ساخته می‌شود تا متفاوت به نظر برسد. حتی فیلم‌های خوب استودیویی، چون «تل ماسه» ساخته دنیس ویلنوو و «زمانی برای مردن نیست» از کری فوکاناگا که هر دو کارگردانان مستعدی دارند در بسیار‌ی از جهات شبیه به هم به نظر می‌رسند. من و شما می‌توانیم با تماشای این دو فیلم سکانسی یکسان از آن‌ها بیرون بیاوریم و کنار هم بگذاریم، مثل سکانس تصادف ماشین‌ها».

«کاپولا» در اظهارات خود در سال ۲۰۱۹، ریسک نکردن در تولیدات هالیوودی را هدف قرار داده و گفته بود: «مارتین اسکورسیزی می‌گوید که فیلم‌های مارول سینما نیست، او درست می‌گوید، زیرا ما انتظار داریم از سینما چیزی بیاموزیم، انتظار داریم مقداری روشنگری، دانش و مقداری الهام به دست آوریم. نمی‌دانم که کسی از دیدن مکرر یک فیلم، که همان فیلم‌های مارول است، چیزی به دست آورد!»

منبع: ایسنا
برچسب ها: سینمای جهان
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان