تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

اسلامی: از ادامه فعالیت‌های صلح آمیز هسته‌ای کوتاه نمی‌آییم

رئیس سازمان انرژی اتمی تعهد داد که به هیچ عنوان از ادامه فعالیت‌های صلح آمیز هسته‌ای در کشور کوتاه نخواهند آمد و تا لحظه آخر تلاش خواهند کرد.

کد خبر: ۱۲۵۳۷۰
۱۵:۱۲ - ۰۱ فروردين ۱۴۰۱

اسلامی: از ادامه فعالیت‌های صلح آمیز هسته‌ای کوتاه نمی‌آییم

دیدارنیوز: رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: ما در این سازمان متعهد می‌شویم که به هیچ عنوان از ادامه فعالیت‌های صلح آمیز هسته‌ای در کشور کوتاه نخواهیم آمد و تا لحظه آخر و به طور مستحکم در راه پیشبرد برنامه‌های ارزش‌آفرین برای شما مردم عزیز تلاش خواهیم کرد.

محمد اسلامی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی در پیامی ویدئویی آغاز نوروز ۱۴۰۱ را تبریک گفت و اظهار داشت: به یاری حق تعالی، در این ایام و مقطع از عمر فعالیت‌های صنعت هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران، ما در سازمان انرژی اتمی متعهد می‌شویم که به هیچ عنوان از ادامه فعالیت‌های صلح آمیز هسته‌ای در کشور کوتاه نخواهیم آمد و تا لحظه آخر و به طور مستحکم در راه پیشبرد برنامه‌های ارزش‌آفرین برای شما مردم عزیز تلاش خواهیم کرد.

معاون رئیس جمهور در این پیام با تبریک سال ۱۴۰۱ شمسی و عید نوروز با اینکه برنامه‌ریزی جامع صنعت هسته‌ای ایران برای ادامه فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای انجام شده است، تصریح کرد: ما هم در این آغازین روز‌های سال نو این افتخار را داریم که با یک برنامه‌ریزی جامع در سازمان انرژی اتمی ایران بتوانیم بیش از پیش و به طور گسترده از ظرفیت فناوری‌های نوین در اختیار و در حال دستیابی، برای بهبود کیفی زندگی ملت عزیز و شریف ایران در حوزه‌های مختلف سلامت، کشاورزی، صنعت و محیط زیست استفاده کنیم. به گونه‌ای که با توسعه فعالیت‌های سازمان انرژی اتمی ایران به عنوان یکی از پرچمداران موفق، در تلاش روز افزون برای رسیدن به محیط زیست پاک و سلامت پایدار باشیم.

رئیس سازمان انرژی اتمی در پیام نوروزی خود خاطرنشان کرد: مردم عزیز ایران استحضار دارند که سازمان انرژی اتمی ایران در طول این چهار دهه گذشته مسیر سخت و طاقت‌فرسایی را طی کرده است. حوزه تخصصی فعالیت در فناوری هسته‌ای، سخت و پیچیده است و علاوه بر این، دانشمندان ما باید در مرز دانش و فناوری حرکت کنند که این در انحصار ابرقدرت‌ها است؛ ابرقدرت‌هایی که با مراقبت ویژه اجازه نمی‌دهند هر کشوری به سهولت بتواند به همه ظرفیت‌های فناوری هسته‌ای دست پیدا کند. اما علی‌رغم تلاش‌های مستکبران و به لطف الهی، همکاران و دانشمندان صنعت هسته‌ای با ایثار و کوششی موثر و همچنین سختی‌هایی که هم خودشان و خانواده‌شان متحمل شدند در دست‌یابی به قله‌های رفیع این حوزه موفق بودند.

وی ادامه داد: ما در راه رسیدن به قله‌های رفیع فناوری هسته‌ای «شهدای هسته‌ای» را تقدیم انقلاب کردیم. این‌ها همه بیانگر یک اراده قوی و مستحکم است که به‌طور روزافزون بتوانیم تأثیرات این فناوری بسیار با اهمیت و راهبردی را در زندگی مردم نمایان سازیم.

معاون رئیس جمهور با اشاره به هدایت‌ها و فرمایشات داهیانه مقام معظم رهبری که با ژرف‌نگری مسیر پیشرفت فناوری هسته‌ای را هموار کردند، اظهار داشت: رهنمود‌های رهبری معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) در توسعه کاربرد فناوری هسته‌ای در ایران جایگاه کشور را در تراز علمی و فناوری، صنعتی، زیست‌محیطی و سلامت به کلی دگرگون کرد.

وی در پایان این پیام اعلام کرد: به یاری حق تعالی، در این ایام و مقطع از عمر فعالیت‌های صنعت هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران، ما در سازمان انرژی اتمی متعهد می‌شویم که به هیچ عنوان از ادامه فعالیت‌های صلح آمیز هسته‌ای در جمهوری اسلامی ایران کوتاه نخواهیم آمد و تا لحظه آخر و به طور مستحکم در راه پیشبرد برنامه‌های ارزش‌آفرین برای شما مردم عزیز تلاش خواهیم کرد. امیدوارم که با عنایات مستمر خداوند متعال بتوانیم هر چه بیشتر و بیشتر آثار و نتایج دستاورد‌ها و موفقیت‌ها را به صورت ملموس در اختیار شما عزیزان قرار بدهیم.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر