تیتر امروز

حمید سلیمی: با تغییر وزیر ارشاد، گویی در فرهنگ کودتا می‌شود/ رسایی می‌گوید اصلا چرا فیلم پیر پسر وجود دارد!/ سینما و ادبیات را دولت احمدی نژاد نابود کرد/ خدا عاقبت این مصاحبه را به خیر کند!
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با مدرس نویسندگی و نویسنده ادبیات نمایشی

حمید سلیمی: با تغییر وزیر ارشاد، گویی در فرهنگ کودتا می‌شود/ رسایی می‌گوید اصلا چرا فیلم پیر پسر وجود دارد!/ سینما و ادبیات را دولت احمدی نژاد نابود کرد/ خدا عاقبت این مصاحبه را به خیر کند!

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان حمید سلیمی مدرس نویسندگی و نویسنده ادبیات نمایشی بود. او در این گفت‌و‌گو ضمن انتقاد به سانسور در کشور تاکید می‌کند دیگر نمی‌شود در این زمانه...
کوروش احمدی: شواهد از موافقت اروپا با پیشنویس روسیه حکایت ندارد/ فعال شدن مکانیسم ماشه، احتمال حمله مجدد اسرائیل به ایران را افزایش می‌دهد/ آن‌ها که در صدا و سیما از مرگ و شیون برای یک بار حرف می‌زنند؛ خودشان به مرگ تن بدهند، نه مردم!
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: شواهد از موافقت اروپا با پیشنویس روسیه حکایت ندارد/ فعال شدن مکانیسم ماشه، احتمال حمله مجدد اسرائیل به ایران را افزایش می‌دهد/ آن‌ها که در صدا و سیما از مرگ و شیون برای یک بار حرف می‌زنند؛ خودشان به مرگ تن بدهند، نه مردم!

دیپلمات پیشین کشورمان در نیویورک در گفتگو با دیدارنیوز معتقد است؛ «به طور قطع، فعال شدن مکانیسم ماشه، احتمال حمله مجدد اسرائیل به ایران را افزایش می‌دهد. اگر تحریم‌های شورای امنیت سازمان ملل...
احمد زیدآبادی: به خاطر جلیلی، پزشکیان را فرستادیم روی مین/ امنیتی‌ها مانع تحقق وعده رفع فیلترینگ شدند/ صلاحیت لاریجانی تائید می‌شد شاید پزشکیان نمی‌آمد/ سود شرایط موجود به جیب شریعتمداری می‌رود
بررسی موانع دولت پزشکیان، قدرت اقناع و منتقدان با یک فعال سیاسی و رسانه‌ای اصلاح طلب

احمد زیدآبادی: به خاطر جلیلی، پزشکیان را فرستادیم روی مین/ امنیتی‌ها مانع تحقق وعده رفع فیلترینگ شدند/ صلاحیت لاریجانی تائید می‌شد شاید پزشکیان نمی‌آمد/ سود شرایط موجود به جیب شریعتمداری می‌رود

در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های «میدان پاستور» میزبان احمد زیدآبادی، فعال سیاسی و رسانه‌ای اصلاح طلب بودیم. او معتقد است که در انتخابات ریاست جمهوری به دلیل حضور سعید جلیلی ما پزشکیان را فرستادیم...
لحظه به لحظه با تحولات اوکراین:

پذیرش درخواست عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا/ اخبار متناقض از سقوط شهر خرسون/ ورود بیش از ۴۵۰ هزار پناهنده اوکراینی به لهستان

در روز هفتم درگیری‌ها مسکو و کی‌یف، شورای حکام قرار است نشستی با محوریت اوکراین برگزار کند. دور دوم گفتگو‌های دو کشور نیز برای امروز -چهارشنبه- برنامه‌ریزی شده است.

کد خبر: ۱۲۳۷۸۱
۱۸:۳۹ - ۱۱ اسفند ۱۴۰۰

پذیرش درخواست عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا/ اخبار متناقض از سقوط شهر خرسون/ ورود بیش از ۴۵۰ هزار پناهنده اوکراینی به لهستان

 

دیدارنیوز: در روز هفتم درگیری‌ها مسکو و کی‌یف، شورای حکام قرار است نشستی با محوریت اوکراین برگزار کند. دور دوم گفتگو‌های دو کشور نیز برای امروز -چهارشنبه- برنامه‌ریزی شده است.

 
- نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی از برگزاری نشستی در شورای حکام درباره اوکراین خبر داد.
- رئیس‌جمهوری ونزوئلا در گفت‌وگوی تلفنی با همتای روس خود، بر حمایت قاطعانه از وی تأکید کرد.
 
- برخی گزارش‌ها حاکی از آن است که احتمال می‌رود رئیس‌جمهوری آمریکا در آینده نزدیک تصمیم خود برای بستن حریم هوایی این کشور به روی هواپیما‌های روسیه را اعلام کند.
 
- رئیس‌جمهوری آمریکا شامگاه سه‌شنبه به وقت محلی در نخستین سخنرانی سالیانه خود برای کنگره آمریکا، گفت که کشورش در کنار اوکراین خواهد ایستاد.
 
- سازمان ملل متحد اعلام کرد که از پنجشنبه گذشته و زمان آغاز حمله روسیه به اوکراین، دست کم ۱۳۶ نفر از جمله ۱۳ کودک جان خود را از دست داده‌اند.
 
- ارتش اوکراین اعلام کرد که چتربازان روس در خارکیف، دومین شهر بزرگ این کشور، فرود آمده‌اند.
 
- رئیس‌جمهوری روسیه فرمانی صادر کرد که بر اساس آن، خروج بیش از ۱۰ هزار دلار پول نقد از این کشور ممنوع می‌شود.
 
- وزارت دفاع اوکراین، از آماده شدن نیرو‌های نظامی بلاروس برای حمله به این کشور خبر داد.
 
- وزیر خارجه ترکیه تاکید کرد که کشورش تمایلی به مشارکت در تحریم‌ها علیه روسیه ندارد.
 
- هیأت سازمان امنیت و همکاری اروپا در اوکراین از ثبت انفجار‌ها و تیراندازی‌های گسترده در خارکیف، خرسون اوکراین و جمهوری دونتسک خبر داد.
 
- کره جنوبی، به عنوان بخشی از تحریم‌های اقتصادی خود علیه روسیه، تراکنش‌های مالی با ۷ بانک عمده این کشور و اعضای‌شان را ممنوع کرد.
 
- آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا، حمله موشکی روسیه به فرستنده تلویزیون اوکراینی در کی‌یف را که منجر به کشته شدن پنج نفر شد و همچنین حمله به مکان یادبود بابی‌یار را محکوم کرد.
 
- رئیس‌جمهور اوکراین تاکید کرد که تا زمانی که حملات روسیه علیه اوکراین ادامه دارد، مذاکرات میان اوکراین و روسیه بی‌فایده است.
 
- ارتش روسیه اعلام کرد که بر سواحل اوکراین در امتداد دریای آزوف تسلط یافته است.
 
- بوئینگ، شرکت تولیدکننده هواپیما در ایالات متحده، اعلام کرد که این شرکت، ارسال قطعات، پشتیبانی فنی و تعمیر و نگهداری برای خطوط هوایی روسیه را قطع خواهد کرد.
 
- آژانس فدرال گردشگری روسیه به شهروندان این کشور توصیه کرد که در صورت امکان از سفر به کشور‌هایی که تحریم‌ها و محدودیت‌هایی را علیه روسیه اعمال کرده‌اند، چه برای گردشگری و یا تجارت اجتناب کنند.
 
- پس از آنکه شهردار شهر خرسون اوکراین در دریای سیاه، اعلام کرد که این شهر در حال سقوط است وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که نیرو‌های مسلح این کشور کنترل کامل این شهر را به دست گرفته‌اند.
 
- رسانه‌های غربی از تلاش صنعت هسته‌ای آمریکا برای تاثیر بر مقام‌های این کشور جهت عدم تحریم اورانیوم روسیه خبر دادند.
 
- رئیس‌جمهور اوکراین گفت که در ۶ روز گذشته در حمله روسیه به این کشور، حدود ۶ هزار نظامی روسیه کشته‌اند.
 
- معاون وزیر کشور لهستان، از ورود بیش از ۴۵۰ هزار پناهنده به خاک این کشور، از آغاز تهاجم روسیه به اوکراین، خبر داد.
 
- وزیر خارجه روسیه اتحادیه اروپا را متهم کرد که در جریان عملیات نظامی مسکو، با ارسال سلاح‌های مرگبار به اوکراین در یک «جنون روس‌هراسی» درگیر شده است.
 
- ولیعهد ابوظبی در تماس تلفنی با رئیس‌جمهور روسیه درخصوص آخرین تحولات بحران مسکو-‌کی‌یف رایزنی کرد.
 
- ژاپن اعلام کرد که همزمان با تشدید حملات روسیه به اوکراین و خروج غیرنظامیان از این کشور، سفارت این کشور در کی‌یف موقتاً تعطیل خواهد شد.
 
- وزیر امور خارجه روسیه هشدار داد که «جنگ جهانی سوم یک جنگ هسته‌ای ویرانگر خواهد بود و جو بایدن رئیس جمهور آمریکا گفت که هیچ جایگزینی برای تحریم‌ها جز جنگ جهانی وجود ندارد».
 
- نخست‌وزیر ژاپن، از تحریم بلاروس به دلیل نقش این کشور در تهاجم روسیه به اوکراین خبر داد.
 
- پارلمان اروپا در جریان یک رای‌گیری و در میان حمله روسیه به اوکراین، به تقاضای کی‌یف برای پیوستن به اتحادیه اروپا رای مثبت داد.
 
- اتحادیه اروپا تصمیم به حذف ۷ بانک روسی از سوئیفت گرفت.
منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۶ شهريور
امروز پنجشنبه ۰۶ شهريور
امروز پنجشنبه ۰۶ شهريور
امروز پنجشنبه ۰۶ شهريور