تیتر امروز

کوروش احمدی: ویتکاف را به تهران دعوت کنیم!/ با توجه به روانشناسی خاص ترامپ، لازم است که ایران برای تماس مستقیم با خود او اعلام آمادگی کند/ اسرائیلی‌ها نگران تاثیرگذاری ویتکاف یا کوشنر روی ترامپ هستند
در گفت‌وگوی دیدار با دیپلمات پیشین ایران مطرح شد

کوروش احمدی: ویتکاف را به تهران دعوت کنیم!/ با توجه به روانشناسی خاص ترامپ، لازم است که ایران برای تماس مستقیم با خود او اعلام آمادگی کند/ اسرائیلی‌ها نگران تاثیرگذاری ویتکاف یا کوشنر روی ترامپ هستند

دیپلمات پیشین ایران در دفتر سازمان ملل متحد در نیویورگ در گفت‌وگویی با دیدارنیوز، معتقد است؛ این بازی واسطه‌گری و انتخاب این محل یا آن محل برای مذاکره و پیغام و پسغام توسط واسطه‌ها در شان یک...
علی لاریجانی به عمان می‌رود/ ارسال تجهیزات عظیم نظامی آمریکا به منطقه/ بازداشت و احضار تعدادی از اصلاح‌طلبان
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

علی لاریجانی به عمان می‌رود/ ارسال تجهیزات عظیم نظامی آمریکا به منطقه/ بازداشت و احضار تعدادی از اصلاح‌طلبان

این صد و چهل و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۰ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
الهه شعبانی: غم و اندوه خود را سرکوب نکنید/ افراد در این شرایط به نصیحت نیاز ندارند/ حرف زدن بخشی از درمان است/ از خودتان مراقبت کنید تا تاب بیاورید
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک روانشناس بالینی

الهه شعبانی: غم و اندوه خود را سرکوب نکنید/ افراد در این شرایط به نصیحت نیاز ندارند/ حرف زدن بخشی از درمان است/ از خودتان مراقبت کنید تا تاب بیاورید

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان الهه شعبانی روانشناس بالینی بود؛ با او درباره اینکه در شرایط کنونی چه باید کرد و چه نباید کرد صحبت کردیم؛ هر چند که او معتقد است نمی‌توان برای همه...

واکسن نزده‌ها فکر سفر نوروزی نباشند

معاون فنی مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: واکسیناسیون افرادی که با خودروی شخصی به سفر‌های نوروزی می‌روند از طریق کدملی و پلاک خودرو توسط دوربین‌هایی که به سامانه «ایران من» متصل هستند، رصد می‌شود.

کد خبر: ۱۲۳۵۲۵
۱۱:۲۳ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۰

واکسن نزده‌ها فکر سفر نوروزی نباشند

دیدارنیوز ـ محسن فرهادی اظهارداشت: همه دستگاه‌های استراتژیک مانند راه و شهرسازی و ناجا به سامانه «ایران من» در طرح محدودیت هوشمند کرونایی متصل هستند و افرادی که با وسایل حمل و نقل عمومی برای نوروز مسافرت می‌روند با ارائه کدملی در صورت تزریق واکسن کرونا، بلیت به آن‌ها فروخته می‌شود و کسانی که با خودروی شخصی قصد عزیمت به شهر‌های مختلف دارند، پلاک خودرو توسط دوربین ناجا ثبت شده و همراه با کدملی، روند واکسیناسیون آن‌ها رصد می‌شود و در صورت عدم تزریق واکسن توسط راننده از مسافرت آن‌ها جلوگیری می‌شود.

وی ادامه داد: فقط واکسیناسیون راننده رصد شده و امکانی برای رصد سایر سرنشینان خودرو وجود ندارد بنابراین از هموطنان می‌خواهیم برای پیشگیری از عدم تردد برای مسافرت، حتما اقدام به تزریق واکسن یا تکمیل روند واکسیناسیون خود کنند.

فرهادی با اشاره به اینکه طرح محدودیت هوشمند کرونایی در حال اجرا است، افزود: پایه اساسی اجرای طرح مدیریت هوشمند بر دو اصل اساسی واکسیناسیون و رعایت پروتکل‌های بهداشتی استوار است و فاز سوم این طرح در قالب نظارت واحد‌های صنفی و صنعتی است همچنین فاز چهارم نیز به تردد‌ها و سفر‌های برون شهری اختصاص دارد.

معاون فنی مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت تصریح کرد: این طرح با هدف کنترل و نظارت هوشمند بیماری کرونا از طریق تبادل اطلاعات بر خط در بستر سامانه «ایران من» به منظور ایجاد تعادل در زندگی روزانه شهروندان و صیانت از سلامت آنان انجام می‌شود و از همه مردم می‌خواهیم همکاری‌های لازم را با انجام و تکمیل واکسیناسیون و رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی داشته باشند.

به گفته وی، اکنون ۶ هزار بازرس بهداشتی و همراه با نیرو‌های بسیج و سیار دستگاه‌ها به‌صورت فیزیکی نیز با مراجعه به واحد‌های صنفی و اماکن عمومی بر نحوه رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی و تکمیل واکسیناسیون افراد نظارت دارند.

فرهادی افزود: در هفته گذشته حدود ۲۱۷ هزار بازرسی از واحد‌های صنفی انجام شد که از این تعداد ۲۱ هزار واحد اخطار گرفته و پرونده قضایی برای آن‌ها تشکیل شده است.

معاون فنی مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: از مجموع بازرسی‌ها، یک هزار و ۵۱۹ واحد صنفی پلمب و تعطیلی شد که بیشتر شامل صنایع کوچک، تعمیرگاه‌ها، نجاری‌ها، نانوایی‌ها و رستوران‌ها بوده است.

فرهادی با بیان اینکه شیوع سویه امیکرون دارای قدرت انتقال پذیری بسیار بالایی است، تاکید کرد: باید رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در کنار تزریق دز سوم واکسن به ۹۰ درصد و استفاده از ماسک در اجتماعات تا ۸۰ درصد افزایش یابد تا از ابتلا به امیکرون کاسته شود و از مردم می‌خواهیم که حتما با انجام واکسیناسیون و رعایت بهداشت فردی و اجتماعی از ابتلا به این سویه پیشگیری کنند.

منبع: ایرنا
برچسب ها: سفرهای نوروزی
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن
امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن
امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن
امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن
پرطرفدارترین ها