تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

معاملات بزرگ ارزی متوقف شد/ پیش‌بینی صرافان از وضعیت بازار چیست؟

شمارش معکوس برای ورود دلار به کانال ۲۵ هزار تومان در بازار آزاد آغاز شده است.

کد خبر: ۱۲۲۴۴۸
۱۵:۲۰ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۰

معاملات بزرگ ارزی متوقف شد

دیدارنیوز ـ در حالی که نرخ دلار در صرافی‌های بانکی به ۲۴ هزار و ۸۴۰ تومان در اولین روز هفته رسیده است، قیمت دلار در بازار آزاد نیز کف کانال ۲۶ هزار تومان قرار دارد و معامله‌گران ورود دلار به کانال بیت و پنج هزار تومان را نزدیک می‌دانند.

گزارش‌های رسیده از بازار ارز تهران نشان می‌دهد خرید‌های عمده در اولین روز هفته متوقف شده تا بازار وضعیتی متفاوت را نسبت به هفته گذشته تجربه نماید.
این چنین است که خریداران عمده در انتظارند، خرید خود را در موقعیتی به ثبت برسانند که دلار به کف خود رسیده باشد.

کف قیمت کجاست؟

بسیاری از ناظران بازار کف قیمتی دلار را در شرایط کنونی و در آستانه توافقی که گفته می‌شود عن‌قریب حاصل خواهد شد، بیست و چهار هزار تومان در بازار آزاد می‌دانند.

فاصله قیمتی دلار در صرافی‌های بانکی و بازار آزاد تحت تاثیر اخبار مثبت رسیده از وین به یکی از کمترین میزان خود رسیده است. در این شرایط است که قیمت دلار در صرافی‌های بانکی فاصله‌ای در حدود هزار و پانصد تومان رسیده و این فاصله باز هم در حال کم شدن است.

نرخ دلار در بودجه سال آینده برابر با ۲۳ هزار تومان پیش‌بینی شده است. این بدان معنی است که نرخ تسعیر دلار در بودجه برابر با این رقم در نظر گرفته شده است.
به این ترتیب نرخ پیش‌بینی شده دلار در بودجه ماندگاری این قیمت در کانال بیست هزار تومان، حتی پس از دستیابی به توافق را محتمل می‌نماید.

اقتصاد ایران از سال ۱۳۹۷ با خروج ترامپ از برجام با شوک ارزی روبر گردید.

معامله‌گران چه می‌گویند؟

در روز عجیب بازار ارز، معامله‌گران به این سئوال که عقب‌نشینی دلار تا چه زمانی ادامه می‌یابد پاسخ‌های متاوتی می‌دهند. یک فعال بازار ارز در این خصوص به خبرنگار ما گفت: بازار ارز هنوز در وضعیتی نامتعادل است. این بدان معنی است که شکنندگی قیمت فعلی بسیار بالاست. به عبارتی دلار در صرافی‌های بانکی در سقف کانال ۲۴ هزار تومان و در بازار آزاد در کف کانال ۲۶ هزار تومان قرار دارد.

به گفته وی هر لحظه با کمترین خبر دلار از سقف کانال ۲۴ هزار تومان به کانال ۲۵ هزار تومان در صرافی‌های بانکی ورود می‌کند و در عین حال در بازار آزاد نیز از کف کانال ۲۵ هزار تومان فاصله می‌گیرد.

وی معتقد است بازار در نوعی تردید به سر می‌برد، تردیدی که تا روشن شدن نتایج مذاکرات ادامه خواهد یافت.

قرن نو نوشت: یکی صراف در سبزه میدان نیز در پاسخ به این سئوال که مسیر حرکتی دلار را چطور پیش‌بینی می‌کنید؟ گفت: فعلا بازار چشم انتظار وین است. پس از حصول توافق، این سیاست بانک مرکزی است که روشن می‌کند دلار در چه نقطه‌ای بایستد، اما آنچه مسلم است توقف معاملات بزرگ است که نشان از بلاتکلیفی و عدم تمایل افراد به ریسک دارد.

برچسب ها: معاملات ارزی
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر