تیتر امروز

خدایاری، معاون سیاسی دبیرکل حزب اتحاد ملت: تندروها تا دولت را نابود نکنند یا به رنگ خود درنیاورند، دست بردار نیستند / نورمحمدی، سخنگوی حزب ندای ایرانیان: تیغ خودی و غیرخودی، بیش از همه دامن نسل دومی و سومی‌های اصلاح‌طلب را شامل شده/ ایمانی، فعال سیاسی اصولگرا: چرا انقدر سخت می‌گیریم که یک مسئول برکنار شود؟
روایت دیدارنیوز از ماجرای برکناری معاون هنری وزیر ارشاد در گفتگو با فعالین سیاسی و حزبی

خدایاری، معاون سیاسی دبیرکل حزب اتحاد ملت: تندروها تا دولت را نابود نکنند یا به رنگ خود درنیاورند، دست بردار نیستند / نورمحمدی، سخنگوی حزب ندای ایرانیان: تیغ خودی و غیرخودی، بیش از همه دامن نسل دومی و سومی‌های اصلاح‌طلب را شامل شده/ ایمانی، فعال سیاسی اصولگرا: چرا انقدر سخت می‌گیریم که یک مسئول برکنار شود؟

دیدارنیوز در گفت و گو با چند تن از فعالین سیاسی و حزبی به دامنه ابعاد، پیامدها و تبعات برکناری نادره رضایی، معاون هنری وزیر ارشاد در میان افکار عمومی و رسانه‌ای پرداخته است.
آیا پزشکیان در نیویورک با ترامپ دیدار می‌کند؟/ حالت نه جنگ، نه صلح خوب نیست/ مکانیسم ماشه را بزرگ نکنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آیا پزشکیان در نیویورک با ترامپ دیدار می‌کند؟/ حالت نه جنگ، نه صلح خوب نیست/ مکانیسم ماشه را بزرگ نکنیم

این صد و چهاردهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

همكاری مناطق نفتخیز جنوب با پلیس راه و راهور استان خوزستان سرعت می گیرد

در نشست مشترک مدیریت عملیات ترابری و پشتیبانی تولید با پلیس راه و راهور استان خوزستان بر تعامل و همکاری گسترده تأکید شد.

کد خبر: ۱۲۲۲۱۳
۱۳:۲۴ - ۲۷ بهمن ۱۴۰۰

همكاری مناطق نفتخیز جنوب با پلیس راه و راهور استان خوزستان سرعت می گیرد

به گزارش  دیدارنیوز خوزستان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی نفتخیز، در این نشست که روز دوشنبه (25 بهمن ماه 1400) برگزار شد، مدیر عملیات ترابری و پشتیبانی تولید شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب با اشاره به نقش و اهمیت پلیس راه و راهور استان خوزستان گفت: همکاری و مساعدت پلیس و نیروی انتظامی باعث شده بسیاری از فعالیت­‌های ما به آسانی انجام شوند و اگر این همدلی و برادری وجود نداشته باشد بی‌شک هیچ کاری را نمی‌توانیم به نحو احسن انجام دهیم.

مهندس امیر بصیری افزود: در بسیاری از بحران ها و چالش‌های عمده شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب همواره پلیس راه را زحمت داده ایم و امیدواریم بتوانیم در آینده با مشارکت و همیاری بیشتر دومجموعه فعالیت‌های موثرتری انجام دهیم و حق و مسئولیت خودمان را شایسته ادا کنیم.

رئیس پلیس راهور استان خوزستان نیز در این نشست گفت: بایستی در نظر داشته باشیم که برخی تصمیمات در سطح ملی گرفته می‌شود و حل آنها نیازمند عزم و اراده جدی متولیان امر و رایزنی های مختلف است ضمن اینکه مطالبه گری مردم را نیز باید مدنظر قرار داد.

سرهنگ کریمی زاده افزود: در چند سال گذشته قاعدتا بایستی برخی از این مشکلات مقرراتی و قانونی از سوی وزارت نفت برطرف می شد اما متاسفانه این مهم انجام نشده و امیدواریم با برنامه‌ریزی دقیق و اصولی برای آینده و پرهیز از روال های گذشته مسیر را سهل و آسان کرد.

وی در پایان تاکید کرد: در نظر داشته باشیم که شرکت های دیگر هم در کنار شرکت نفت هستند اما وظیفه همه ما این است که بار ترافیک را مدیریت کنیم و ان‌شاءالله به دنبال تحقق رفاه مردم و توسعه کشور باشیم.

در ادامه رئیس پلیس راه استان خوزستان نیز بیان داشت: ما رتبه اول کشور در ترددهای سنگین را داریم و مشکلات زیادی متوجه ما هست و خواستار همکاری تمامی دستگاه­های اجرایی استان در کاهش این مشکلات هستیم.
  

سرهنگ دولتشاهی افزود: تعامل و همکاری ما با شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب سابقه طولانی ای دارد و همواره دومجموعه در کنار هم بوده اند ضمن اینکه این شرکت در کاهش تصادفات و حوادث ترافیکی  پیشگام بوده است.

مجاهد راشدی مسئول روابط عمومی و کارشناس ترافیک مدیریت عملیات ترابری و پشتیبانی تولید نیز با ارائه آمار و گزارشی از وضعیت این مدیریت گفت: مشابه سال­های گذشته شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب توانسته با رعایت مقررات و اعمال سخت گیرانه، پایش و کنترل هوشمند، کنترل تردد و ثبت تخلفات خودرو ها از طریق سامانه GPS، ایجاد پلیس نفت، محدودیت‌های تردد شبانه و ... حوادث را کاهش دهد.

وی همچنین به نقش مدیریت عملیات ترابری و پشتیبانی تولید در سیل فروردین 98، آبگرفتگی اهواز، بهسازی جاده های روستاهای اطراف تاسیسات، بازگشایی مسیر در زلزله اندیکا، آبرسانی به غیزانیه، جابه جایی زوار اربعین حسینی و سایر مسئولیت های اجتماعی این مدیریت اشاره کرد.

شایان ذکر است در این نشست کارشناسانی از مهندسی نفت و معاونت حفاری با بیان برخی از مشکلات و چالش های موجود در حمل و نقل تجهیزات نفتی به ارائه دیدگاه ها و نظرات خود پرداختند.

در پایان این نشست نیز به پاس همکاری و تعامل پلیس راهور و پلیس راه استان خوزستان با اهدای لوحی از زحمات سرهنگ کریمی زاده و سرهنگ دولتشاهی قدردانی به عمل آمد.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ شهريور
امروز چهارشنبه ۱۹ شهريور
امروز چهارشنبه ۱۹ شهريور
امروز چهارشنبه ۱۹ شهريور