تیتر امروز

سمانه نایینی:
گفت‌وگوی ویژه دیدارنیوز با یک فعال حوزه روابط عمومی سمن‌ها

سمانه نایینی: "جمع‌آوری" مناسب پسماند است نه کارتن‌خواب‌ها و کودکان کار/ ناکارآمدی شهرداری به سازمان‌های مردم نهاد آسیب زد/ خلع سواد رسانه‌ای پاشنه آشیل روابط عمومی‌ها است

امروز ۲۷ اردیبهشت ماه روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی‌هاست و این روز بهانه‌ای شد تا دیدارنیوز در گفت و گویی با یکی از فعالان حوزه روابط‌عمومی سمن‌ها، چالش‌ها و کاستی‌های این حوزه را بررسی کند.
تلاش کن! طلاش کن

تلاش کن! طلاش کن

رویکرد پریسکوپ برآن است که دغدغه و علاقه مندی‌های نسل z رو با تجربه و دانش نسل‌های قبل‌تر ادغام کند تا نتایج جالب و جدیدی در راستای اهداف شغلی هر دو نسل برسد. در قسمت سوم این برنامه چشم پریسکوپ...
رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه
گفت‌وگوی دیدار در برنامه جامعه‌پلاس با وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان رضا صالحی امیری، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی بود؛ او از دلایل فرار نخبگان گفت و تاکید کرد که به همین دلیل سالیانه ۱۵ میلیارد دلار سرمایه از...

رجایی: نخبگان نتیجه بررسی اصلاح قانون اساسی را به رهبری ارایه دهند

غلامعلی رجایی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب درباره مطرح شدن مساله اصلاح قانون اساسی گفت: به نظر من با در نظر گرفتن ملاحظات، جمعی از نخبگان سیاسی جمع شوند و پیشنهادات را در تغییر قانون اساسی بررسی و ارائه کنند و نتیجه را خدمت رهبری بفرستند و بعد به سمت اجرا برویم.

کد خبر: ۱۲۲۰۵۷
۱۰:۴۵ - ۲۶ بهمن ۱۴۰۰

رجایی: نخبگان نتیجه بررسی اصلاح قانون اساسی را به رهبری ارایه دهند

دیدارنیوز: یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب تاکید کرد: مدت هاست از زمان تغییرات در قانون اساسی گذشته است، از همین رو نخبگان سیاسی و حقوقی باید دور هم جمع شوند موارد را بررسی و ارائه کنند و نتیجه را خدمت رهبری بفرستند.

غلامعلی رجایی، درباره مطرح شدن مساله اصلاح قانون اساسی و این‌که آیا این امکان وجود دارد پس از گذشت ۴۳ سال از انقلاب این اتفاق بیفتد، گفت: درباره بازنگری در اصلاح قانون اساسی گمان می‌کنم حتی یک مقداری از وقتش گذشته است.

این فعال سیاسی اصلاح طلب خاطر نشان کرد: باید جمعی از فعالان سیاسی و حقوقی روی اصلاح قانون اساسی کار کنند و باهم پیشنهادی به رهبری ارائه دهند و این کار باید از حد پیشنهاد یک آدم فعال سیاسی مانند آقای باهنر فراتر برود.

وی تاکید کرد: دقیقا باید موارد مشخص شود، زیرا قانون اساسی چیزی نیست که درباره‌اش موردی تصمیم بگیرند و مرحله بعدی‌اش را به مرور زمان بخواهند به تعویق بی‌اندازند.

رجایی درباره این‌که گفته می‌شود شاید با اصلاح قانون اساسی از نظام ریاست جمهوری به سمت نظام پارلمانی برویم، گفت: بله، امکان دارد. با اصلاح قانون اساسی چه بسا بحث ریاست جمهوری و پارلمانی قضیه‌اش روشن شود و یا برگزاری رفراندوم در برخی از مسائل هم مشخص می‌شود البته بعضی نقص‌های حقوقی وجود دارد که به اعتقاد من زمانش رسیده است که برطرف شوند.

وی تاکید کرد: در اصلاح قانون اساسی باید چندین ملاحظه در نظر گرفته شود؛ اولاً این‌که زمان این اتفاق رد شده است و شاید بتوانیم در دنیایی که سراسر تغییر و تحرک است، یک دوره ۲۰ ساله حال نگویم ۱۰ ساله مشخص و مشاهده کنیم عرف جهانی با این تغییر قانون چه کاری انجام می‌دهد؟

وی افزود: به اعتقاد من بد نیست مانند یارانه‌ها که تجربه جهان را نگاه و آن را در کشور پیاده کردیم، با این رویکرد بازنگری در قانون اساسی انجام دهیم.

رجایی خاطرنشان کرد: البته جهان غالباً سیاستش پشت کردن بر یارانه است، اما در زمان احمدی‌نژاد ما روی آن پافشاری کردیم.

وی تاکید کرد: به نظر من با در نظر گرفتن ملاحظات، جمعی از نخبگان سیاسی جمع شوند و پیشنهادات را در تغییر قانون اساسی بررسی و ارائه کنند و نتیجه را خدمت رهبری بفرستند و بعد به سمت اجرا برویم.

این فعال سیاسی در خصوص این‌که این نگرانی وجود دارد که با یکدست شدن حاکمیت اگر هم چنین اتفاقی رخ دهد فضا تنها در اختیار یک جریان قرار گیرد، اظهار داشت: اصل قضیه این است که اصلاح چگونه پیاده شود و ممکن است در بازنگری امتیازاتی که به نفع اشخاص و مقامات وجود دارد، بیشتر هم شود یا دایره اختیارات مردمی و تاثیر افکار عمومی مانند همین رفراندوم کمتر و منجر به تضعیف جمهوریت شود.

وی ادامه داد: در اصلاح قانون اساسی باید مشخص شود که چند اصل قابل تجدید نظر نیستند، نخست این‌که مذهب اصلی کشور شعیه و دین اسلام است. سپس سیستم، سیستم جمهوری است و این دو مورد به عنوان خط قرمز باشد و هر چیزی جز این موارد قابل بحث است.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی