تیتر امروز

سهراب مظاهری: بحران‌های سیاسی به فرهنگ و اقتصاد مردم گره خورده/ صدا و سیما رسالت خود را به درستی انجام نداد/ شبکه‌های اجتماعی پویش جامعه را متوقف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه جامعه پلاس با یک جامعه شناس:

سهراب مظاهری: بحران‌های سیاسی به فرهنگ و اقتصاد مردم گره خورده/ صدا و سیما رسالت خود را به درستی انجام نداد/ شبکه‌های اجتماعی پویش جامعه را متوقف می‌کند

جامعه پلاس عنوان برنامه جدیدی از دیدارنیوز است که در این برنامه در گفت‌وگو با کارشناسان و صاحب نظران چالش‌ها و مشکلات حوزه‌های اجتماعی تحلیل و بررسی می‌شود. شما را به دیدن این سلسله برنامه‌ها...
از بدرقه تیمسار ربیعی و جهانبانی تا زورآزمایی با ژنرال‌های اصلاح‌طلب
همافر حقوقدان و سیاستمدار اقتصاد خوانده در تنگنای سی‌ام

از بدرقه تیمسار ربیعی و جهانبانی تا زورآزمایی با ژنرال‌های اصلاح‌طلب

در سی‌امین برنامه از تنگنا و فصل سوم آن، حامد شجاعی میزبان محمود علیزاده طباطبایی، حقوقدان و عضو شناخته‌شده حزب کارگزاران سازندگی بود و از روزهای قبل از انقلاب و ماجرای کودتای نوژه و نقش روس‌ها...

هشدار؛ گرم کردن دوباره این غذا‌ها ممنوع!

قارچ معمولا در تهیه انواع سس و فست‌فود استفاده می‌شود، اما در صورت باقیماندن، نباید آن را دوباره گرم کرد. به نظر متخصصان، روند گرمای دوباره قارچ موجب تغییراتی در بافت آن می‌شود که مشکلاتی برای هضم ایجاد می‌کند و زمینه‌ساز نفخ خواهد بود.

کد خبر: ۱۲۱۴۳۸
۱۱:۲۹ - ۲۰ بهمن ۱۴۰۰

گرم کردن دوباره این غذا‌ها ممنوع!

دیدارنیوز ـ راهکار گرم کردن مجدد در مورد بعضی خوراکی‌ها نباید انجام شود، زیرا ارزش تغذیه‌ای شان را از دست می‌دهند و حتی ممکن است ترکیبات مضری پس از گرم‌کردن دوباره در آن‌ها ایجاد شود.

بهداشت نیوز نوشت: در ادامه این مطلب، به مواد غذایی اشاره خواهیم کرد که بهتر است دوباره گرم نشوند. این مواد غذایی عبارتند از:

اسفناج

اسفناج حاوی ترکیباتی به‌نام نیترات است که خطری برای سلامت بدن ندارد. اما زمانی که اسفناج پس از یک‌بار فرایند پخت دوباره گرما را تحمل می‌کند، نیترات به نیتریت تبدیل می‌شود که برای سلامت مضر خواهد بود و می‌تواند زمینه‌ساز رشد و تکثیر سلول‌های سرطانی شود.

قارچ

قارچ معمولا در تهیه انواع سس و فست‌فود استفاده می‌شود، اما در صورت باقیماندن، نباید آن را دوباره گرم کرد. به نظر متخصصان، روند گرمای دوباره قارچ موجب تغییراتی در بافت آن می‌شود که مشکلاتی برای هضم ایجاد می‌کند و زمینه‌ساز نفخ خواهد بود.

سیب‌زمینی

بعضی افراد برای صرفه‌جویی در زمان مقداری سیب‌زمینی را آب‌پز یا نیمه سرخ‌شده در یخچال نگه می‌دارند تا بتوانند غذا را زودتر آماده کنند. اما این کار اصلا توصیه نمی‌شود، زیرا سیب‌زمینی تمام خواص خود را در این حالت از دست می‌دهد، موجب هضم مشکل‌تری می‌شود و حتی ترکیبات سمی ممکن است در آن به‌وجود آید. سیب‌زمینی سرد بهتر است فقط برای انواع سالاد استفاده کرد.

تخم‌مرغ

تخم‌مرغ نه‌تن‌ها طعم دلچسبی پس از گرم‌کردن دوباره ندارد بلکه در این حالت بسیاری از پروتئین‌های آن نیز تغییر می‌کند و هضم مشکل‌تری پیدا خواهد کرد.

 

برچسب ها: تغذیه سالم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی