تیتر امروز

اغتشاش یا اعتراض مدنی؟/ پزشکیان دلار را آزاد کرد/ مادورو در بازداشت، معاونش رئیس‌جمهور موقت!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اغتشاش یا اعتراض مدنی؟/ پزشکیان دلار را آزاد کرد/ مادورو در بازداشت، معاونش رئیس‌جمهور موقت!

این صد و چهل و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۵ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مجید حسینی: تاجگردون به جای نگرانی برای مصرف بنزین در دور دور، دلواپس معیشت مردم باشد/ ۸ هزار میلیارد تومان به ۲ درصد سپرده گذاران وام دادند!/ دلیل کسری بودجه، نه دولت که به‌خاطر دزدی ارز است/ اعتراض بازار به «گرانی» نیست/ کشور را به سمت دره ابرتورم می‌برید، ترمز کنید!
گفت‌وگوی دیدار در یک ویژه برنامه با استاد دانشگاه

مجید حسینی: تاجگردون به جای نگرانی برای مصرف بنزین در دور دور، دلواپس معیشت مردم باشد/ ۸ هزار میلیارد تومان به ۲ درصد سپرده گذاران وام دادند!/ دلیل کسری بودجه، نه دولت که به‌خاطر دزدی ارز است/ اعتراض بازار به «گرانی» نیست/ کشور را به سمت دره ابرتورم می‌برید، ترمز کنید!

مجید حسینی، استاد دانشگاه تهران مهمان ویژه برنامه دیدارنیوز بود، او در این گفت‌و‌گو به اعتراضات این روزها، دلایل گران سازی و نقش نسل زد پرداخت.
دلفی، سفیر سابق ایران در فرانسه: حتی جمهوری‌خواهان طرفدار ترامپ هم از اصل اقدام او دفاع نمی‌کنند/ ربایش مادورو، آغاز برنامه ترامپ در آمریکای لاتین است/ شریعتی، فعال سیاسی: ماجرای مادورو باید متضمن هشدار نسبت به حاکمیت ایران درباره امکان تکرار تجربه ونزوئلا باشد/ روسیه و چین، ونزوئلا را خیلی بیشتر از ما دوست ‌داشتند!
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک دیپلمات باسابقه و یک تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی مطرح شد

دلفی، سفیر سابق ایران در فرانسه: حتی جمهوری‌خواهان طرفدار ترامپ هم از اصل اقدام او دفاع نمی‌کنند/ ربایش مادورو، آغاز برنامه ترامپ در آمریکای لاتین است/ شریعتی، فعال سیاسی: ماجرای مادورو باید متضمن هشدار نسبت به حاکمیت ایران درباره امکان تکرار تجربه ونزوئلا باشد/ روسیه و چین، ونزوئلا را خیلی بیشتر از ما دوست ‌داشتند!

سعید شریعتی، فعال و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی و ابوالقاسم دلفی، سفیر پیشین کشورمان در فرانسه و کارشناس مسائل بین‌الملل در گفت‌و‌گویی با دیدار به ارائه تحلیلی از تحولات اخیر ونزوئلا، پیامدهای انتقال...

ادعاهای بی‌اساس یک دیپلمات سعودی علیه ایران

معاون نماینده دائم عربستان در سازمان ملل ایران را به حمایت از تروریسم و دخالت در امور منطقه از جمله یمن متهم کرد.

کد خبر: ۱۲۰۹۶
۱۱:۴۶ - ۲۱ مهر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - به نقل از روزنامه سعودی عکاظ، خالد منزلاوی، معاون نماینده دائم عربستان در سازمان ملل مدعی شد که ایران از درآمد اقتصادی رفع تحریم‌ها برای حمایت از تروریست‌ها بهره برد و فعالیت‌های خود برای ایجاد بی‌ثباتی در منطقه خصوصا از طریق گسترش موشک‌های بالستیک و حمایت از گروهک‌هایی همانند حزب الله و انصارالله که به شلیک موشک های ایرانی خود علیه عربستان ادامه می دهند ادامه دادند زیرا تعداد موشک های شلیک شده به عربستان به 199 فروند رسید، همچنین فعالیت های ایران در منطقه امنیت و سلامت کشتیرانی در باب المندب و دریای سرخ را تهدید می کند.

وی بااشاره به تایید پیشین توافق هسته ای ایران و 1+5 توسط عربستان گفت: این تایید بر اساس ضرورت کامل مقابله با انتشار سلاح کشتار دسته جمعی در خاورمیانه و جهان اجام شد.

این دیپلمات سعودی با طرح ادعاهای بی اساس علیه جمهوری اسلامی ایران و متهم کردن ایران به فعالیت های خصمانه و بی ثبات کننده در منطقه از جامعه بین‌المللی خواست تا موضعی واحد و قاطع علیه ایران اتخاذ کند.

معاون عبدالله المعلمی همچنین بر حق تمام کشورها برای استفاده مسالمت آمیز از انرژی هسته‌ای و احترام به استانداردهای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تاکید کرد.

ادعای حمایت ایران از گروهک‌های تروریستی درحالی مطرح می‌شود که جمهوری اسلامی ایران بزرگترین مخالف تروریسم در جهان به شمار می‌رود و برای ریشه کن کردن آن تلاش های فراوانی کرده است. ایران در بیرون راندن داعش و دیگر گروهک‌های تکفیری از سوریه و عراق نقش پررنگی داشته است که دولت های قانونی این کشورها بارها این مساله را اعلام کرده اند و از جمهوری اسلامی ایران تشکر و قدردانی کرده‌اند این درحالی است که برخی کشورهای حاشیه خلیج فارس از جمله عربستان و امارات مرزهای خود را بر روی داعش باز کردند تا وارد عراق و سوریه شوند.

 ادعای دیپلمات سعودی مبنی بر دخالت ایران در یمن و حمایت تسلیحاتی از انصارالله در حالی مطرح می شود که مقامات کشورمان همواره تاکید می‌کنند جمهوری اسلامی ایران هیچ دخالتی در امور داخلی یمن ندارد و خواستار ایجاد راه حل مسالمت آمیز برای حل بحران یمن است.

بهرام قاسمی، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان قبل از این نیز در واکنش به تحولات اخیر یمن، با اشاره به تداوم تجاوز وحشیانه خارجی که به نابودی زیرساخت‌ها و محاصره همه جانبه و کشتار جمعی و خاموش ملت یمن منجر شده است، ابراز امیدواری کرد: همه گروه‌ها، احزاب و جریان‌های سیاسی و اجتماعی یمن، ضمن همبستگی با یکدیگر از جبهه واحد ملی بر علیه تجاوز خارجی محافظت کنند.

وی در رابطه با مساله حمایت تسلیحاتی از یمن اعلام کرده است: ما هیچ‌گونه ارتباط تسلیحاتی با یمن نداریم، یمن در محاصره است و چنین امکانی در کل وجود ندارد در غیر این‌صورت ایران به قدری شهامت دارد که چنین اقدام و سیاستی را اگر داشته باشد اعلام کند؛ آنچه امروز در دستان مردم یمن است سلاح‌هایی است که از دولت‌های قبل در پادگان‌ها وجود داشته، امروز مشاهده می‌کنیم یمن برای آنکه در مقابل تجاوز و حملات بی‌امان از خود محافظت کند به سراغ تکنیک‌های درونی رفته و این طبیعی است.

براساس این گزارش ادعای عدم پایبندی ایران به توافق هسته ای و استفاده از آن برای حمایت از تروریسم درحالی مطرح می شود که دوازدهمین گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره راستی آزمایی اجرای برجام عصر روز پنجشنبه 8 شهریور در اختیار 35 عضو شورای حکام قرار گرفت و بار دیگر آژانس پایبندی ایران به برجام را تایید کرد.

آژانس بین المللی انرژی اتمی پیش از این نیز در گزارشات خود یازده بار پایبندی جمهوری اسلامی ایران به بندهای توافق هسته ای را تایید کرده بود
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
پرطرفدارترین ها