تیتر امروز

جواد امام: تندروها فکر می‌کنند با انداختن یک چفیه بر دوش خود، انقلابی می‌شوند/ نیروهای بازداشت شده به خاطر جاسوسی، اعضای جبهه اصلاحات بودند؟/ جواد لاریجانی به خاطر عدم صلاحیت امنیتی از دستگاه دیپلماسی اخراج شد/ برای صدا و سیما با تئوری آغل‌سازی و فحاشی به یک جریان سیاسی، هیچ شأنی باقی نمانده
بررسی بیانیه اخیر اصلاح‌طلبان، سرمایه‌های اجتماعی نادیده گرفته شده و جایگاه تندروها در گفت و گو با سخنگوی جبهه اصلاحات

جواد امام: تندروها فکر می‌کنند با انداختن یک چفیه بر دوش خود، انقلابی می‌شوند/ نیروهای بازداشت شده به خاطر جاسوسی، اعضای جبهه اصلاحات بودند؟/ جواد لاریجانی به خاطر عدم صلاحیت امنیتی از دستگاه دیپلماسی اخراج شد/ برای صدا و سیما با تئوری آغل‌سازی و فحاشی به یک جریان سیاسی، هیچ شأنی باقی نمانده

در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های «میدان پاستور» میزبان جواد امام، سخنگوی جبهه اصلاحات ایران و دبیرکل مجمع ایثارگران اصلاح‌طلب بودیم. او معتقد است که نیروهای امنیتی باید به خاطر غافلگیری در تجاوز...
اسرائیل خطا کند، به حامیانش حمله می‌کنیم/ ایران و فرصت ۳۰ روزه دیپلماسی/ قیمت‌ها سر به فلک کشید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اسرائیل خطا کند، به حامیانش حمله می‌کنیم/ ایران و فرصت ۳۰ روزه دیپلماسی/ قیمت‌ها سر به فلک کشید

این صد و دوازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

نامه سرگشاده آیت الله مکارم شیرازی به رییس قوه قضاییه

آیت الله مکارم شیرازی در پی سخنان اخیر رییس قوه قضائیه در خصوص اظهارات ایشان در مورد بدهکاران مهریه، نامه‌ای سرگشاده به وی ارسال کرد.

کد خبر: ۱۲۰۸۹
۱۱:۱۶ - ۲۱ مهر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - متن نامه سرگشاده آیت الله مکارم شیرازی به رییس قوه قضاییه به شرح زیر است.

جناب مستطاب آیت الله آملی لاریجانی،ریاست محترم قوه قضائیه (دامت برکاته)

با اهداء سلام و تحیت، معروض می‌دارد: بیانات جنابعالی را درباره مسائلی که اینجانب مطرح کرده بودم، خواندم؛ متأسفانه قانع کننده نبود و شاید توضیحات من برای آن چند مسأله کافی نبوده است.

بنابراین پیشنهاد می‌کنم همان‌طور که خود شما هم اشاره کرده‌اید دادستان کل کشور و دو نفر از قضات عالی‌رتبه که سوابق حوزوی داشته باشند تشریف بیاورند تا آن چهار مسأله مهم درباره مهریه در محیط عالمانه و دور از عصبانیت حل و فصل شود و چنانچه آن چهار مسأله روشن شد، انشاالله به کار بسته شود و اگر بعضی از قوانین موجود با متون اسلامی سازگار نبود از طریق مجلس شورای اسلامی اصلاح شود.

اینجانب برای قوه قضائیه و برای شخص جنابعالی قائل به احترام بوده و هستم و تضعیف این قوه را کار خلافی می شمرم. هدف اینجانب روشن ساختن قوانین مترقی اسلام و کمک به جمعی از گرفتاران مهریه است. لطفا دستور دهید لیست کامل زندانیان مهریه را با ذکر سن و سال، همراه بیاورند.

امیدوارم بتوانیم از این طریق کمکی به حل مشکلات جوانان که گرفتار مسأله مهریه هستند و در زندان‌ها به سر می‌برند بنماییم.

همیشه در سایه لطف پروردگار موفق باشید."
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
م
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۳ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۱
0
0
سلام
خدا حافظ حضرت آیت اله باشد که اینقدر مقتدر جلوی قوه قضائیه ایستاده! بنده هم از محکومین ناحق مهریه هستم که صورتم را با سیلی سرخ نگه داشتم تا زندان نیفتم. متاسفانه قوه قضائیه هیچ کمکی که نمیکنه هیچ، فقط حکم زندان صادر میکنه. خدا کنه حضرت آیت الله مکارم بتوانند جلوی این ناعدالتی را بگیرد و مابقی مراجع معظم نیز مانند حضرت آیت الله به رسالت خود پیرامون این موضوع سریعتر اقدام کنند.
التماس دعا
محمدرضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۴۲ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۷
0
0
با سلام
پسرم طی حکم دادگاه محکوم شد به پرداخت ماهی ۵۰۰تومان نفقه و هر سه ماه یک عدد سکه زمانی که سکه یک ۱میلیون تومان بود. این حکم صادر شد الان نزدیک ۵میلیون تومان است. حساب کنید فرزندم دارای زن و فرزند می باشد اگر همین طور ادامه پیدا کند باید تا ابدالدهر و تا زمانی که نوه ها و نتیجه هاش رو می بیند سکه بدهد. ناعادلانه ترین احکام قضایی که بخاطر نقص و مشکل قانونی صادر می شود. شنیده ام ۳۸۰۰نفر بخاطر مهریه زندان هستند.
این عوامل باعث میشود در بخش سرهنگ تربت حیدریه مردی بخاطر مهریه همسرش را با ماشین زیربگیرد.
تو رو خداکمک کنید حداقل حکم قانونی بدهید که سکه را به قیمت روز عقد به صورت پولی محاسبه کنند چرا که آن زمان پسرم به چشمش می دید مثلا سکه ۵۰۰هزارتومانی را بپردازد نه اینکه ۵/۰۰۰/۰۰۰میلیون تومان شود و نتواند بپردازد. امروز فرداست که همسر دوم او بخاطرعدم تامین مالی زندگی اش اونهم سکه های خود را به اجرا بگذارد چرا که هر چه پول میگیرد به راه سکه های گران شده میدهد.
امروز چهارشنبه ۱۲ شهريور
امروز چهارشنبه ۱۲ شهريور
امروز چهارشنبه ۱۲ شهريور
امروز چهارشنبه ۱۲ شهريور