تیتر امروز

تصاویر ماهواره‌ای از آسیب حمله ایران به پایگاه اسرائیلی/ انتقاد سازمان ملل از کشتار جدید تل‌آویو
تنش میان ایران و اسرائیل پس از حمله تروریستی دمشق (بروزرسانی می‌شود)

تصاویر ماهواره‌ای از آسیب حمله ایران به پایگاه اسرائیلی/ انتقاد سازمان ملل از کشتار جدید تل‌آویو

بعد از حمله تروریستی روز ۱۳ فروردین رژیم اسرائیل به کنسولگری ایران در سوریه، که باعث شهادت چند فرمانده سپاه شد، ایران شنبه شب ۲۵ فروردین‌ماه حملات گسترده پهپادی و موشکی خود را به اسرائیل انجام...
شاخه‌های زیتون از میان زبانه‌های آتش
یادداشت اختصاصی دیدار؛ چالش ایران و اسرائیل از زاویه‌ای دیگر

شاخه‌های زیتون از میان زبانه‌های آتش

برخی حقایق، معادلات، ملاحظات، مراودات و هماهنگی‌های خاص بین‌المللی در میانه‌های آتش بین ایران و اسرائیل، جان مایه یادداشت اسفندیار عبداللهی است که آینده روابط ایران با آمریکا و اسرائیل را تصویر...
اسپانیا، رفت و برگشت در دویست و پنجاه صفحه

اسپانیا، رفت و برگشت در دویست و پنجاه صفحه

ارزاقی، رمان‌نویسی است که از ابتدا درد و دغدغه مهاجرت داشته و در تک‌تک آثارش این دغدغه‌مندی ملموس است؛آنچه می‌خوانید توضیحی است که حامد شجاعی بر سفرنامه این نویسنده نوشته است.

انحلال پروژه رمزارز فیس بوک تایید شد

پروژه رمزارز دیم (Diem) که تحت حمایت مالی فیس بوک قرار داشت، منحل شد. دیم بلندپروازانه‌ترین برنامه فیس بوک در حوزه رمزارز‌ها بود.

کد خبر: ۱۲۰۵۹۱
۱۱:۱۴ - ۱۲ بهمن ۱۴۰۰

انحلال پروژه رمزارز فیس بوک تایید شد

دیدارنیوز ـ انجمن دیم (Diem Association) تایید کرد که دارایی‌های خود را به سیلورگیت کپیتال می‌فروشد که پیش‌تر با این گروه شراکت داشت و فرآیند خاتمه فعالیتش را آغاز می‌کند.

روزنامه وال استریت ژورنال هفته گذشته گزارش کرده بود انجمن دیم که کنسرسیومی متشکل از شرکت‌هایی است که روی یک سیستم پرداخت مبتنی بر بلاک چین کار می‌کنند، دارایی‌های فناوری خود را به مبلغ ۲۰۰ میلیون دلار به شرکت سیلورگیت کپیتال می‌فروشند. شرکت مِتا (فیس بوک سابق) یکی از اعضای موسس این انجمن است. در واقع دیم بلندپروازانه‌ترین برنامه فیس بوک در حوزه رمزارز‌ها بود.

بلومبرگ پیش‌تر گزارش کرده بود مِتا روی فروش دارایی‌های "دیم" به عنوان راهی برای بازگرداندن بخشی از سرمایه به سرمایه گذاران کار می‌کند.

شرکت مِتا پلتفرمز (فیس بوک سابق) نخستین بار در ژوئن سال ۲۰۱۹ برنامه‌های خود برای رمزارز دیم که در ابتدا "لیبرا" نام داشت را رونمایی کرد. در ابتدا رمزارز "لیبرا" قرار بود یک ارز جدید مرتبط با سبدی از ارز‌های رایج و اوراق بهادار باشد. این پروژه فورا با مخالفت شدید سیاستگذاران سراسر جهان روبرو شد که نگران بودند کنترل آن‌ها بر سیستم پول را تضعیف و جرم و جنایت را تسهیل کرده و به حریم خصوصی کاربران ضربه می‌زند.

فیس بوک با هدف دریافت موافقت رگولاتوری، نام سکه دیجیتالی خود را به "دیم" تغییر داد و بلندپروازی‌های جهانی خود را تعدیل کرد. اما آخرین ضربه را زمانی متحمل شد که دیوید مارکوس، مدیر فناوری مالی فیس بوک و ناظر تلاش‌های برای توسعه "دیم"، این شرکت را ترک کرد و کار در محل دیگری را آغاز کرد.

بر اساس گزارش انگجت، استوارت لِوی، مدیرعامل "دیم" در بیانیه‌ای اظهار کرد: رگولاتور‌های آمریکا را برای فروپاشی "دیم" مقصر خواند و از کار این سازمان برای حداقل کردن ریسک با کنترل‌های شاخص صنعت و حمایت از مصرف کنندگان و مبارزه با جرایم مالی دفاع کرد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: ارز دیجیتال
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی